Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Desteksiz uyku nasıl geçebilirim?
- Konu Sahibi gizemtas
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Üste kalsın diye yazıyorum benim de bu sorunun cevabına ihtiyacım var. Nasıl desteksiz uykuya geçeriz. Bizde bide emzik problemi var emmek yok ama bırakalı 3 ay olduKızım yeni 1 yaşına girdi ama naptıysam olmadı memede uyumak istiyor eşim yardımcı olmuyor bu konuda çalıştığı için genelde uyumayı tercih ediyor bana kendi tecrübelerinizi yazar misiniz ne yapabilirim ?
- 19 Ekim 2022
- 1.775
- 4.752
- 63
- 29
- 17 Ocak 2020
- 28.036
- 1
- 40.698
- 548
- 2 Nisan 2023
- 243
- 78
- 18
Emerek uyuyor onu bırakmasını istiyorum kucakta pış pış her türlü olur ama memede uyumasın istiyorum çünkü bu ara göğüslerimde yara olduDesteksiz uyku dediğiniz hiç dokunmadan uyuması mı ? Nasıl uyuyor şu an
- 2 Nisan 2023
- 243
- 78
- 18
Hayır hiç tutmadı emziği midesi bulandı hiç almadıEmzik almıyor mu
- 2 Nisan 2023
- 243
- 78
- 18
Bugun bi deneyim dediğinizi :)Acaba gece uykusuna yakın karnını güzelce doyursanız? Hani aç olmasa sonra da biraz kollarını kundaklayıp pışpışla falan uyutmayı deneseniz? Başta itiraz eder ama sonra illa alışır bebek sonuçta
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Alışmıyor meme boş da olsa temas istiyolar anne kokusu istiyolar.Acaba gece uykusuna yakın karnını güzelce doyursanız? Hani aç olmasa sonra da biraz kollarını kundaklayıp pışpışla falan uyutmayı deneseniz? Başta itiraz eder ama sonra illa alışır bebek sonuçta
- 2 Nisan 2023
- 243
- 78
- 18
Gerçekten öyle perişan haldeyim bende ruh gibi geziyorum araştırırken gördüğüm anneler kendi uyuyor 10 dk uykuya dalıyor vb. Denk geliyor üzülüyorum ben nerde hata ettim diye dopsupundan beri bu uyku düzenini bi sağlayamadık gazlı bi bebekti sonrası karmakarışık zaten ilk çocuğum tecrübesizlikte yordu beni yardımcı olacak akıl veren de olmadı üzgünüm ve kendimi kötü hissediyorum hiç bir işime yetişemiyorumAynı soruna cevap arıyorum 15 aylık emerek uyuyor hadi ilk uykuya öyle dalsın razıyım ama gece sabaha karşı falan uyanması çok zorluyor beni
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Insallah halledebilirsiniz geceden bqslamak daha kolay uyanıp emmek isteyince su teklif edip meme vermeden pışpışlayıp geri daldırabilirseniz olabilir belki. Ben başaramadı.. 26 aylıkken komle birden kestim. Aşırı memeciydi. O zamanlar memler kapalı olacak şekilde göğsüme tenime yatırır pışpıslar uyuturdum. Nerdeyse bir sene olacak. Geçen yine hiç uyumak istemedi yine o zamanlar yaptığım gibi uyuttum.
- 2 Nisan 2023
- 243
- 78
- 18
Bu gece nedeyim suyuda inşallah faydası olurInsallah halledebilirsiniz geceden bqslamak daha kolay uyanıp emmek isteyince su teklif edip meme vermeden pışpışlayıp geri daldırabilirseniz olabilir belki. Ben başaramadı.. 26 aylıkken komle birden kestim. Aşırı memeciydi. O zamanlar memler kapalı olacak şekilde göğsüme tenime yatırır pışpıslar uyuturdum. Nerdeyse bir sene olacak. Geçen yine hiç uyumak istemedi yine o zamanlar yaptığım gibi uyuttum.
- 2 Ağustos 2020
- 841
- 391
- 53
Ayni durumdayım bende uykuda yemede problem bizde bugün 11 den beri uyutmaya çalışıyorum 1de uyudu şimdi uyandı ne yemek saati kaldı ne araogunGerçekten öyle perişan haldeyim bende ruh gibi geziyorum araştırırken gördüğüm anneler kendi uyuyor 10 dk uykuya dalıyor vb. Denk geliyor üzülüyorum ben nerde hata ettim diye dopsupundan beri bu uyku düzenini bi sağlayamadık gazlı bi bebekti sonrası karmakarışık zaten ilk çocuğum tecrübesizlikte yordu beni yardımcı olacak akıl veren de olmadı üzgünüm ve kendimi kötü hissediyorum hiç bir işime yetişemiyorum
Emziremedim bilmiyorum kiAlışmıyor meme boş da olsa temas istiyolar anne kokusu istiyolar.
- 2 Nisan 2023
- 243
- 78
- 18
Kendileri isteyince uyuyorlar gerçekten bizde öyleyiz ne zaman yatacak kalkacak bi saati yokAyni durumdayım bende uykuda yemede problem bizde bugün 11 den beri uyutmaya çalışıyorum 1de uyudu şimdi uyandı ne yemek saati kaldı ne araogun