Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim oğlum 17 mart doğumlu halen destek alarak oturuyo bebekler desteksiz ne zaman otururlar.mart annaleri bebekleriniz desteksiz oturmaya başladımı?:çok üzgünüm:
benimki 25 martta doğdu.destekli bile oturmuyo,aşağı doğru kayıyo ağlayarak.bende zorlamıyorum.bu hazır olmadığının belirtisiymiş çünkü.bi arkadaşımın 15 nisan doğumlu bebeği var uzun zamandır destekli oturuyo.bizimkiler beceriksiz çıktı biraz.ama napalım her bebek farklı bekleyecez..
benim kızımda 14mart doğumlu destekli oturabiliyor...desteksiz de oturuyor aslındada ama kayıp gidiyor daha tam dengede duramıyor ya sağ ya sol tarafına düşüyor..:teytey:
benim kızımda 2mart doğumlu destekli oturabiliyor destteği çekince 10 sn falan oturuyo sonra güp düşüyor ama bence az kaldı yavaş yavaş oturmaya başlıycak artık sanırım
6. ay aşımızı olmaya gittiğimizde saglıkocagındakı ebe desteksız oturabılyıormu dıye sordu..evet dedım .6. aydan itibarebn desteksız oturmalı arıtk dedı..zmaanını merak eden arkadaslar 6. aydan itibaren desteksız oturmalıymıs..benımkısı tutunarak ayaga kalkıyor emeklıyor ve cok hareketlı bu yüzdende zayıf..ama saglıklı olsunda hareketlı olsun ne yapalım..
benim oğlum 12 şubat doğumlu 3 aylıkken destekli oturuyordu son 1 aydır desteksiz oturuyor hiç bir yere yaslanmadan yatağının ortasına oturuyor dengesini kaybederse yastığına devriliyor. benim doktorumda 6ay ile 9ay arası dedi