Desteklerinizi bekliyorum kızlar 14 gün!!

nerden çıkardın bunu,
merak ediyorum gerçektennbenneyaptımki

walla üniversitede bi seminere katılmıştım.
neydi adamın adı unuttum şimdi.
bir kitabı vardı hatta," sadece aptallar 8 saat uyur" gibi bişeydi.
çok ikna ediciydi.
küçük kızının bile 4 saat uyuduğundan bahsetmişti

bana da şahsen abartı şekilde yorgun değilsem 5 saat uyku ama deliksiz olmak şartıyla,yeter.
2 saat abartı bence..
ve gereksiz eziyet..

erdal demirkıran canım, valla onun kızı çok küçük ya 5-6 yaşında sanırım, yanlış hatırlamıyorsam, nasıl sadece 4 saat uyutabiliyo bilemiyorum ve büyümekte olan bi çocuk için ne kadar sağlıklı:bbo::bbo:

yok daha büyüktü.
bi 4 sene önce falan gitmiştim benseminere,o zaman ilkokula gidiyordu.
bebekliğinden beri hiç uyutmamışlar onu.
hep kendi ne zaman isterse kendi uyumuş ve sonuç bu diyordu.
enteresan CADIARZU

yapmayı düşündüğün işe saygı duyuyorum.. fakat şunu da hatırlatmadan geçemeyeceğim beni mazur gör lütfen...
senin bu yaptığın iş insan fıtratına aykırı bir durumdur. bu bedene eziyettir... ve bizim dinimizde insanın bedenine eziyet etmesi günahtır bacım...
istersen bunu tekrar bi düşün...

Merhaba, ben sağlıklı ama daha az uyuyarak, daha verimli bir gün geçirmek isteyenlere Japonya'da da kanun haline gelmiş olan KAYLULE UYKUSUNU denemelerini tavsiye ederim...

Kaylule (Öğle Uykusu)...

Bu konuda bir dönem ben de uzun araştırmalar yapmış ve uygulamıştım. Daha sonra şartlarım değiştiği için farklı bir uyku düzeni geliştirdim. Şimdi günde dört saat uyuyorum. Ve o iki saatin bile hayatımda neleri değiştirdiğini gördüğümde ağzım açık kalmıştı.
Sanırım bu konuya artık yorum yazmıyorsun. Konuya yazdığın mesajlardan anladığım kadarıyla başarı azmin, hırsın ve hedeflerine ulaşmak için canla başla çalışman gerçekten takdire layık. Sonuç istediğin gibi olmuştur umarım.

Kuzum, bu genç ve güzel yıllarını neden böyle geçirmeyi istiyorsun ki! Uykusuzluk ve az uyumak erken yaşlanmaya sebep oluyormuş. Tamam iyi biryerlere gelmeyi istiyorsun ama bunları ha deyince yapamazsın ki. Herşeyi belirli bir sıraya koysan, gecelere de herkes gibi standart sekiz saat uyusan, sağlıklı, genç ve dinç kalsan aynı zamanda da istediğin gibi derslerine çalışsan daha iyi olmaz mı? ıleride iyi yerlere gelirsin rahatlarsın ama o zaman da birdaha sahip olamayacağın birşeyi kaybetmiş olursun. Gençliğini... Sen destek isterken bizimkisi biraz köstek oldu ama senin iyiliğin için, kendine karşı bukadar katı olma. Olması gereken herşey hayatında zamanla olur, fazla hırs iyi değildir sana zarar verir.

Bir de anlayamadığım birşey var bu dört saatte yirmi dakika uykuyu sizin profösörler falan nasıl uyguluyorlar? Sosyal ortamlarda zor olmuyor mu öyle. Uyku saati gelince gençler ben az yirmi dakika uyuyup da gelim falan mı diyorlar... kaydirigubbakcemile3 Nese uzun oldu, kendine ii bak şeker...
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…