Desteklerinizi bekliyorum kızlar 14 gün!!

fransa159

diyemedim ya la!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
546
2
96
İstanbul
slm kızlar hemen açıklıyorum şu anda da vinci uykusunu deniyorum ve ciddi anlamda zorlu bir süreç 4. günüm bugün... ilk 14 günü atlatmak önemli eyvahedigeldismile
ve sizin bana moral vermenize ihtiyacım varrr her geçen gün acı katlanıyor resmen bilmiyorumkismile
araştırmalarımda hiç bunu bayanların denediğini görmedim erkeklerde ise cidden bi azim örneği gördüm yapılmayacak şey değil ama kararlı olmak gerekiyor yapıcam inanıyorum kendime
göz yanması var şu anda baş ağrılarım başlamadı onun için de suni gözyaşı alıcam tecrübesi olan arkadaşlardan aldığım taktiklere göre hareket ediyorum ve şu an resmen değdi o eziyete diyorlar...
da vinci uykusu'yla ilgili konu açtım aslında ama tekrar ediyim da vinci ve çoğu bilim adamının, astronotların, abd ordusunun uyguladığı çok faZlı uyku sistemi
4 saatte bir 20 dakika uyuyorsunuz ve günde 2 saat uyumuş oluyorsunuz muhteşem bir şey kısaca opuyorumnanaktan ama alışma süreci yani ilk 14 gün çok zorlu çoğu kişi bırakıyor zaten ciddi bir azim örneği diyebilirimakannehir
uyku saatlerim 4-8-12-16-20-00
niye bunu yapıyorsun diye merak ediyorsanız arkadaşlarım şöyle açıklıyım akannehir
bu hayatta bir şeyleri elde etmiş insanların dışında benim bir şeyleri kazanmam, elde etmem gerekiyor guclubacismile
hayatımı adam gibi kurmam için şu anda çalışmam lazım boş durmamam lazım her gün yeni bir şey öğenmem lazım boshayallersmile
ben hukuk fakültesi öğrencisiyim, ayrıca işletme çift anadal'ı yapıyorum ve önümüzdeki yıl da açık öğretimden dış ticaret'e başvurcam
bu yaz abd'ye gidiyorum work&travel'la seneye de fransa'da 1 yıl erasmus programıyla okucam kendimi de tanıttımolumunekankayizsmile
sömestr tatiline gitmedim ders çalışıp hayatıma çok fazlı uykuyu sokabileyim diye çünkü ders çalışma süreci de sancılı 5-6 saat birşey çalışabiliyorum anca 22 saatte:umursamaz:
her günümü yazıcam burda neler yaptığımı da süreci de...lütfen bana bu 14 gün destek olun moral verin buna çok ihtiyacım oluyor çünkü konuyu da açmamın sebebi de bu yerimseniben şimdiden hepinize çokkkkkkkkk teşekkürlerrrrrr a.s.

şu an saat 8.00 ama bu nap'i uyumucam kahvaltı edip yürüyüşe çıkıcam çünkü soğuğu yiyip bi açılmam lazım boshayallersmile
dün 150 sayfa kitap okudum 6 saat borçlar hukuku çalıştım internette deneyen arkadaşlarla iletişim kurmaya çalışıyorum ohaoldumsmile
bugün daha verimli geçsin istiyorum sağlıklı beslenmeyi ve sporumu ihmal etmiyorum çünkü çok önemli ikisi de boshayallersmile
sigara ve içki kullanmamam da fayda sağlıyor gibi hissediyorumsositososito
gece karnım çok acıkıyordu ilk günler ama dün geceyi çok kontrollü geçirdim sositososito
uykularıma diğer arkadaşlarıma göre daha erken dalmaya başladım yatağa girmemle uyumam arası 1 dk yok gibi hemen dalıyorum açılamayacak gibi olursam da fısfıslı bir şişeye su doldurdum yatağımın yanında yüzüme sıkıyorum hemen açılıyorum kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
peki bu bir yaşam stili haline mi geliyor yoksa ihtiyaç olduğunda kullanılacak bir yöntem oluyor.

Yani dönem dönem vinci uykusuna mı geçeceksin

peki bu bir yaşam stili haline mi geliyor yoksa ihtiyaç olduğunda kullanılacak bir yöntem oluyor.

Yani dönem dönem vinci uykusuna mı geçeceksin

yok bu yaşam biçimi haline geliyor fakültede yapan prof., doç. hocalarım da var başı çok zor sonrası kolay akannehir

iyide canim günde 2 saat uyku yetmezki insana, hasta olma sonraohaoldumsmile
insanin beyni uyurken dinleniyor, ögrendiklerini derliyo topluyo saglamlastiriyobilmiyorumkismile
hücrelerin yenilenmesi toxin atma islemler hersey uyku boshayallersmile
böyle biseyide ilk defa duyuyorum
bu davinci fittirigin tekiymis galiba:sinifsinif:
demekki bu sifreleri uyumadigi icin bulmusdelikafadulden

sana saygı duyuyorum ama vucuduna gereksiz yere acı verıyorsun. ne gerek var kendını yıpratmaya. milyonlarca doktor 7 saat delıksız bir uyku öneriyor onları dınlemıyorsun da bir kaç istisnayı dinliyorsun, kendıne eziyet edıyorsun. hayat çok kısa inan ki bunlar da boş işler. degmez, bizler makine degıliz, kendınle ispat içine gırıcem derken bedenının ayarlarını bozuyorsun. uzun vadede vucuda zarar vercegını duşunuyorum. mis gibi bir uyku çek, gözlerıne yazık, organık bir kahvaltı. dogaya meydan okuma, onu değiştirmeden sevmeye çalış derım.

bunun insan vücuduna bir zararı olmadığına emin misin?eğer eminsen ben de az uyumak isterim.bunu iyice araştırdın mı?sonra başarılı olacam derken hastanelik olmayalım.ben de çok isterim az uyumayı.

Çok fazla zamana ihtiyacın olduğu için, vücuduna az uykuyla yetinmesini öğretiyorsun anladığım kadarı ile..

Bilemiyorum ne kadar mantıklı...

Bana göre değil..8 saat uyumazsam olmazsa olmazdır benim için...hadi bazı mecburi zamannlarda 6 saat diyelim daha azı beni hasta eder..

Bu yüzden sizi okurken uykum geldi valla..

Umarım vücut ters tepki vermez size..Biryerlerde yığılıp kalmayın da ..kolay gelsin.

bir bayan olarak güçlü olmanı ve başarılı olmanı tabiki isteriz ileriki dönemdede

mağdur bayanlarıda desteklemek amacıyla arkandayız ,

ama derim ki sağlığınıda tehdit etme bir gittimi yerine konması zor oluyor

dikkatli olmakta fayda var vücudun istemiyorsada diretme
bilmiyorumkismile

yaptığın çok zor bir şey.
saygı duyuyorum ancak bu mazoşizmden başka bir şey değil bana göre...
dikkat et sağlığına.

Ali Murat Erkorkmaz ismini hiç duydun mu bilmiyorum ama
yanlış hatırlamıyorsam onun bu konuda yazıları vardı
belki yardımcı olur sana.

Son düzenleme:
bunun insan vücuduna bir zararı olmadığına emin misin?eğer eminsen ben de az uyumak isterim.bunu iyice araştırdın mı?sonra başarılı olacam derken hastanelik olmayalım.ben de çok isterim az uyumayı.

bunu deneyen arkadaşlarım hocalarım var kimisi 2-3 ay kullanmış sıkılmış bırakmış kimisi devam ediyor kimisi çok iyi uyguluyor ama saatler sorun oluyor diye bırakıyor kişiyle alakalı biraz da sanırım en azından denicem 14 günü tamamlıcam baktım vücudum kaldırıyorsa devam ederim kaldırmıyorsa yavaş yavaş arttırırım ama gün içinde sık uyuma mantığı aklıma çok yattı onu çok seviyorum her uyandığımda kendimi dinç hissediyorum tek sefer uyumaktan daha güzel diyelim vücudum kaldırmadı yine çok fazlı uyuyarak ama sürelerini uzatarak arttırırım ama umarım başarırım opuyorumnanaktan
gün içinde sık uyumak bana çok iyi geldi her ne kadar vücudum şu an tepki verse de her uyandığımda iyi hissediyorum kendimi zaman geçtikçe yorgunluk ağırlık uyku çöküyor az uyumaya vücudum adapte olmadığı için işte 14 günde de vücut adaptasyonu sağlıyormuş boshayallersmile
mesela saate bakmadan kaç olduğunu aşağı yukarı tahmin edebiliyorum diyelim saat 12de uyudum kalktım ders çalıştım üstüme uyku çözkmeye başladığında diyorum saat 4e geliyor galiba ağırlaşmaya başladım bi bakıyorum 4e çeyrek var falan yani sanki alışıcak gibi vücudum :))

Son düzenleme:
Güzel kardeşim, niye her normal insan gibi gerine gerine uyumuyorsun bilmem kaç saat. Az zamanda çok iş yapmak istiyorsun anladım da ne bu hırs bu kadar. Herşeyi aynı anda yapmak zorunda değilsin. Zamana yay allasen yaa. Ay valla stresim geldi

Kız destek istiyor biz köstek olduk iyimi.:hulya:

dun aksam 8de yattim bi ara kalktim foruma baktim tekrar yattim bakiyorum totalde 16 saat uyumusum nerdeyse.
beynim dinlenmis vucudum dinlenmis.. ohh misss..
ossye hazirlanirken gunduz 3 saat uyuyup geceleri sabaha kadar ders calisirdim. tamam cok calistim cok iyi okullara geldim ama hala uyku bozuklugu cekiyorum, doktorlarimin hepsinin iyi uyuyamadigim muddetce migrenimi tetikleyecegini soyluyor.
yapma etme kardesim cok calis eyvallah gunde 5 saat uyu mesela ya da 4 saat ama bu sekilde kendine simdi belki farkinda olmadigin ama ilerde skntisini cekecegin rahatsizliklar olusturuyor olabilirsin.
20 dakika. 20 dakika da ben uykuya bile dalamam yahu.

Peki bu okuduğun 150 sayfalık kitabı nasıl anlayabiliyorsun az bir sayfada değil artı birde uykusuzluk sana kolaylıklar dilerim bir şeyler başarmaya çalışırken sağlığından olmak bence mantıksız

Al stresini sen kuzum,şöööle kabart kabart,kuştüyü yastık kaaa köpürsün.
Ko kellenin altına,şööle ense kökü nahiyene yakın..
Misss,uyu Memik oğlan uyu...mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…