destekle kilo verelimmi kizlar :)

mujde__

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
5
0
6
Almanya
ben basladim bundan üç hafta önce diyete cokda güzel sonuclar aliyorum çok deneyinlerim oldu ama nafile başarılı olamadim birseyler ters gidiyordu aradim taradim sonunda buldum 93.600 le basladim bugün tartildim ve 84.200indigimi gördüm cok sevindim hedefime ulasmaya cok var ama sanirim dogru yoldayim çünkü hem yiyorum hemde zayifliyorum bana karilmak isteyenler hadi bakalım hepmize kolay gelsin

ben basladim bundan üç hafta önce diyete cokda güzel sonuclar aliyorum çok deneyinlerim oldu ama nafile başarılı olamadim birseyler ters gidiyordu aradim taradim sonunda buldum 93.600 le basladim bugün tartildim ve 84.200indigimi gördüm cok sevindim hedefime ulasmaya cok var ama sanirim dogru yoldayim çünkü hem yiyorum hemde zayifliyorum bana karilmak isteyenler hadi bakalım hepmize kolay gelsin

Nasıl bir diyet uyguluyorsun:44:

neslisah
bu diyetin aslinda bir adi yok şöyle anlatayim
sabahlari iki üç dilim kepekli ekmek,abartmama şartıyla beyaz peynir bir dilim salam yesilik domates gibi şeyler
ögle yemeği canimin çektiği seyleri diyet sekilde kafama göre hazirladim örnegin tavuk sote bir tatli kasigi sivi yag koyma sarti ile sevdigin sebzelerle ve baharatlarla tatlandirarak yanina sirkeli bir salata ile tuketiyorum aksanlari ise çorba genelikle yulafli yayla çorbası yapiyorum bu ögünlerin arasinda aciktikca da kendime cacik yapiyorum ve aksam 19:00dan sonra hic bir sey yemiyorum sadece su ve bitki caylari iciyorum

not aciyi bol kullaniyorum ve yoğurdu eksik etmiyorum :)

Back