Desteğinize ihtiyacım var

tuttioz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
1.546
En iyi cevaplar
1
2.430
83
Merhaba, yeni üyeyim ama uzun zamandır takip ediyordum. 39 yaşındayım 1,5 aylık evliyim. Bu cuma günü jinekolog randevum var, en son 4 yıl kadar önce gitmiştim ve herhangi bir sorunum yoktu. Ama artık yaşıma bağlı ciddi korkularım var, doktor yumurtalık rezervimin azaldığını ya da başka sorunlarım olduğunu söyleyecek diye endişe ediyorum. Düzenli regl olan biriyim, bildiğim bir sorunum da yok ama ilk denemede hamile kalamamak içimdeki kaygı devini uyandırdı. Benim yaşlarımda olup da ilk çocuğuna hamile olan hanımlar özellikle sizden moral bulmak amacıyla bunları yazıyorum. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah. Umarım bu sayfada bir gün hamilelik haberimi de sizlerle paylaşmak nasip olur. Benim için dua edin lütfen.

Merhaba. Ben 30 yaşımdayım. 3 senedir sebepsiz hamile kalamıyorum. Annemin kuzeni 39 yaşında evlendi, hemen hamile kaldı. 40 yaşında doğurdu. Şu an kızı 16 yaşında.

yani demem o ki yaşla pek ilgisi yok, benim gözümde tamamen kısmet işi. Kendinizi şimdiden boş yere üzmeyin ve panik haline sokmayın. Dilerim bir sonraki ay hamile kalırsınız

Merhba hoşgeldin 30 yaşndayım 3 senedir bebek istiyoruz olmuyor kadın doğmdan randevu alp git kist vs varmı dye baksın öncelkle yumurtalk rezer azalma varsa brsürü ilaç var artk yoluna girer düzelir canını skacak bir durum degl 43 yaşnda yengem hamile kaldı biraz kısmet işte zten bisüre snrada olmazsa dr en fazla spermıogrm istiyor eşinede bakmak için ki inş eşinde skmtı yoktur kadnlarn sorunları genelde dha hızlı çözülüyor çünkü umarm sağlıklo gebelk elde edersin kendme ederken dualarm snnle

kuzenim 42 yaşında sorunsuz bir gebelik yaşadı bence moralini yüksek tut inan ve dua et

Senin için dua edeceğim kardeşim, çok sağ ol. Sen daha çok gençsin, Rabbim tez zamanda bebişini versin inşallah.

Öncelikle güzel dileğin için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Senin de tez zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum Rabbimden, henüz çok gençsin, çocuklarınla mutlu ve uzun bir ömrün olsun inşallah

Amin inşallah. Allah isteyen herkese Çifter Çifter versin Direkt AMH değerine baktırmanı tavsiye ederim. Eşin için de sperm testi yapılmalı. Bence vakit kaybetmeden bu testleri yaptırım ki şansa bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…