• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğe istiyacım var. Bir akıl verin

çok üzüldüm gerçekten zor durum
ilişki sıklığında farklılık olabilir bu normaldir
ama yatak ayırmak biraz tuhaf ben bu konuda
pek sabırlı olamazdım heralde her akşam tartışma yaşanırdı
evde kesin sorun neyse söylenmeli bence nereye kadar ayrı yatılır
ev arkadaşıyımız sonuçta bazı erkekler var böyle malesef çok kızıyorum elimde değil
ben doğurucam dünyalar tatlısı bi varlık o kucağına almıcak kiloluyum diye laf söylicek
yazık derim sadece koca bir yazık....

çok üzüldüm gerçekten zor durum
ilişki sıklığında farklılık olabilir bu normaldir
ama yatak ayırmak biraz tuhaf ben bu konuda
pek sabırlı olamazdım heralde her akşam tartışma yaşanırdı
evde kesin sorun neyse söylenmeli bence nereye kadar ayrı yatılır
ev arkadaşıyımız sonuçta bazı erkekler var böyle malesef çok kızıyorum elimde değil
ben doğurucam dünyalar tatlısı bi varlık o kucağına almıcak kiloluyum diye laf söylicek
yazık derim sadece koca bir yazık....

güzellikle söyledim olmuyo, tepki verdim olmuyo, odalardaki bütün pike yatak örtüsü ne varsa topladım yatak odasına gelsin diye ama yok anam adam banyodaki bornozu almış üstüne öyle yatmış. ufffff nereye kadar

arkadaşlar Allah yardımcınız olsun
gerçekten zor,benimde henüz çocuğum yok
okudukça içim daraldı
tüm sıkıntıyı bayanlar çekiyor
destek olacaklarına
anneleri iyice bunaltıyorlar

valla bu durumun sadece bende oldugunu dusunmustum ama bir yerde okudum dogumdan sonra erkekler karilarini es deilde sadece cocougun aannesi olarak goruyorlarmis ve bebek icin yetersiz kalicaklarini dusunup psikolojileri bozuluormus gecici bir donem oldugunu yaziordu insaalah oyledir insaalh gecer....

Kocandaki cinsel isteksizliğin birçok sebebi olabilir.
Çok karmaşık bir durum. Kendi başınıza çözebileceğiniz birşey gibi gelmedi bana...
Sanırım sizin sorunuz artık mum yakmalarla, seksi iç çamaşırlarıyla falan çözülmeyecek.
Destek almanız gerekiyor canım.:kahve:

offf. bu erkekler neden böyle? neden hep onların telinde oynamak zorundayız? daha 3 yıllık evliyim çocuk falanda yok inanı korkuyorum yapmaya zaten eşimde kesinlikle istemiyor zamanı değil deyip duruyor. bende bu gidişle böle şeylerle karşılaşıcam gibi. hamilelik öncesi eşimle birlikte bi doktora gitmelimiyiz sizce bu gibi durumlara faydası olurmu?

kopnu tam benlık 42gÜnlÜk anneyım yenı dogum yaptım 9ay ılıŞkı yasaktı yasaga uyduk 2bebek kaybettık dıededıgınız gıbı cınsellık olmayınca bı mÜddet erkekler eŞlerden soguyo sabrettı kocam ama dogumdan ıtıbaren gÜnler ezıyet geldı sarıljmıyo ÖpmÜyo muhabbet etmıyo kızımla 12saat mÜdcadele artı gece sabaha akdar nÖbet tutuyom gaz sancısından yardımcı oluyodu ama yaklaŞmıyodu hıÇ sarılarak uyumuyodu bıle dÜne kadarkı ta dÜn dÜzeldı hatta ı9ay sonra ılk ılıŞkıyıde yaŞadık ama nedense ben artık bıŞı hıssetmjıyom cınsellkı konusunda sogumuŞum sanırım o bÖyle davrandıgı ıÇın

herkes aynı desenize bizde kedi köpek gibi olduk inanın ya ne zaman düzelecek bu durum bebek oldu dünyamız değişti ne yazıkki

Çocuk doğduktan sonra kavgaların sebebi çocuk odaklı olunca iki tarafta çok geriliyor
Haliyle isteksizlik oluyor. Sanırım herkes bir durup düşünmeli. Eşi ve çocuğu ayırt edebilmeli.

Çok üzüldüm kızlar okuduklarıma hele tunaaras evdeki herşeyi toplamana rağmen bornozu alıp yatmış üstüne kocan buna şaşırdım en çok bence de kesinlikle uzman görüşüne ihtiyacınız var normal bir soğuma değil gibi bu durum. ınşallah düzelir canım..

Son düzenleme:
Back