- Konu Sahibi kucukkedicikler
-
slm arkadaşım aynı sorunu ben de yaşadım eşim ne doğumda ne de doğumdan sonra bana destek olmadı sürekli eleştirilerine maruz kaldım beğenmediğini açıkça itiraf ediyor bi geçmiş olsun demedi hiç bi sorun yoktu aramızda doğum yapalı 2 ay oldu hala düzelmedi yatağını ayırmafdı ama bereber olmaya da yanaşmıyor arkasını dönüp uyuyor çocuğu daha kucağına alıp sevmedi 1 kez sabrediyorum bakalım ne olacak kime anlatayım anlatılacak gibi değil duygularım çok kırgınım sadece
canım ya çok kötü bi durum allah kımsenın basına vermesi acaba hayatında başka biri olabilrmi senin hamilelik döneminde başlamış olabilir.yoksa bi erkek nıye eşinin en zor zamanında ona destek çıkmak istemez seven insan heran yanında olur özelliklede onun bebeğini dünyaya getirmişsen.bence bir psikiyatriye gitseniz iyi olacak en azından o gitmesse sen git bunları anlat inşallah aranız en kısa zamanda düzelir
Bizim de ilişki sıklığımız azaldı. Ben hatırlatmasam ya da laf çarpmasam hiç yanaşmıyor. Eskisi gibi ilgisi de kalmadı eşimin bana. Sürekli azarlar pozisyonda. Oturup konuşamıyoruz bile çoğu zaman. Yardım etmesine ediyor ama kendi kabul etmese de bana karşı çok değişti. Ne zaman sarıldığımızı hatırlamıyorum bile. Bu arada bizde hamilelik süresince birklite olmadık. EŞim şu anda daha çok acıyor bana, her halinden ve davranışlarından belli. Tek hissttiği duygu bu bence, yardım etmesi de o yüzden zaten acıdığı için yani. Sanırım çoğu erkekte var bu durum. Umarım geçici bir süreçtir. Ben elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum. Bizim hazinelerimiz kucaklarımızda zaten. Kilo almış olabilirim, stresli olabilirim, evde bütün gün pijamalarla oturup saçlarım birbirinde kapıyı açabilirim, uykusuzluktan gözlerim morarmış olabilir ama olsun dünyanın en güzel şeyine sahibim. Bu hale gelmesem anne olamazdım ki, kolay olduğunu hiç kimse iddia etmedi. Ama bi gün bu yaadıklarımın hepsi biticek inşalah. Hayatım ve düzenim yoluna girecek işte o zaman korksun koçiş benden. Sen güçlü ol ki iyi bi anne olabilesin. Ben sorunu kafamda şöyle düşünerek bitirdim. Eşten önce anneyim. Yavrularımızın bize ihtiyacı var. Yanlışı yapan onlar.Umarım bi gün düzelir ve eskiden sevgili olarak sevdikleri karılarını, anne olarak kabul edip yeniden sevmeyi öğrenebilirler.
Allah yardımcınız olsun kızlar..
henüz bebeğimiz yok..
olsun diye uğraşıyoruz..
inş her ikimizde birbirimize ilgisiz olmayız..
eşim şimdiden bebek olunca benimle hiç ilgilenmezsin artık diyor zaten..
teşekkür ederim inşallah sende sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın. ama insan kocasını da yatağında yanında görmek istiyor.geceleri kocaman yatakta yanlız uyumak çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?