- Konu Sahibi kucukkedicikler
arkadaşlar doğum yapan bütün annelere ve bebeklerine sağlıklı uzun ömürler inşallah. 2,5 a önce 2. doğumumu yaptım. dünya tatlısı bir oğlum var. ancak eşimle büyük sorunlar yaşıyorum. hamileliğimin 3. ayından itibaren birlikte olmuyoruz. hamileyken hiç üstünde durmamıştım, onu zorlamak istemedim. hamileliğimden etkileniyor diye düşündüm. ama doğumdan sonrada yatakları tamamen ayırdı. soruyorum niye yatağa gelmiyorsun diyorum susuyor cevap vermiyor konuyu kapatıyor. ve bunu konuşacak yardım alacak kimsem yok bir anadolu kentine yeni tayin geldik 15 gün sonra göreve başlamam lazım iznim de bitiyor. geceleri bebek allaha şükür 2-3 defa kalkıyor son uyandığında saat 6 oluyor ve bir daha uyumuyor. gece uykusuz kalıp gündüz nasıl mesaiye gidicem, en azından ben çalışmaya başlayınca gece ben emzireyim sen uyut dedim onada yanaşmıyor. bu arada doğumdan önce 38 beden 59 kilo bir bayandım. 20 kilo aldım 7 kilosunu verdim. 72 kiloyum. beni artık hiç beğenmediğini düşünüyorum. her sabah ağlayarak kalkıyorum. ne zaman benim yanıma gelecek diye. yalnız uyanmak istemiyorum. kızlar bir akıl verin