kızlar merhaba deste katinayla ilgili 2 konu gördüm ama açan arkadaşlar fal bakmak için bide internet sitesi vermişler ordan bakın demiş ben bi kaç sitede gördüm bu kartların enerjileriyle bütünleşip kendimiz bakabiliyormuşız fala kartlar çok güçlü ve etkili sonuçlar verebiliyormuş bu kartlardan edinip fal bakan varmı tecrübelerimizi yazalım mı ?
mesela kartlar sahiplerini kendileri bulurmuş bi şekilde elinize geçermiş biri tarafından hediyede edilebilirmiş örneğin..
ben netten sipariş verip almayı düşünüyorum eğer elinde bu kartlardan olan varsa nasıl baktığını kartları nasıl kullandığını yazabilir bende internetten araştırıp buraya ekleme yapıcam
sevgilerr
bekliyorum gelmesini sipariş verdimaslında lanetli yada sizi elinde oyuncak da edebilir tarzında sözler korkutuyorda ama ne yapayım merak işte :)
korkuyorsan bulaşma derim ben destemden uzaklaştım mesela :) hatta artık fal bakmıyor ve baktırmıyorum :)
kafam rahat içim rahat :) ama merakını giderene kadar dene çok isabetlidir deste :)
desteyi değil fallarn tümünü bıraktım :) özel bi nedeni yok aslında tamamen kişisel tercihim sıkıldım insanların tavırlarından ...Çok fazla üsteleyebiliyorlar ...her atacağı adımı soran insanlar bıktırdı aslında
Ben deste ile bakıyorum.. Deste ile ilgili bir sürü ürkütücü şey okudum ama bir kartın -hemde özel değil seri üretim bir kartın- böyle şeyler yapabileceğini düşünmüyorum. Yani okuduklarıma pek inanmadım.. Sadece bağımlılık yapıyor kopamıyorsunuz. Şahsen ben kopamıyorum. Birde doğru çıktığını gördükçe sevdiklerime bakmamaya başladım kötü bir şey çıkar korkusuyla. Aldığımdan beri de kendime hiç bakmadım.. Arkadaşlarıma, uzak çevreme, tanımadıklarıma falan bakıyorum.. Bir ara bende bırakmayı düşündüm ama bırakamıyorum (siz neden bıraktınız merak ettim ? -özel mesaj atamıyorum o yüzden buradan sordum-
desteyi değil fallarn tümünü bıraktım :) özel bi nedeni yok aslında tamamen kişisel tercihim sıkıldım insanların tavırlarından ...Çok fazla üsteleyebiliyorlar ...her atacağı adımı soran insanlar bıktırdı aslında
O konuda haklısın.. Israr insanı faldan soğutan en büyük neden.. Başta ilgi güzel gelsede bir yerden sonra aynı kişi kırk defa veya iki günde bir fal batırmaya çalışınca insanda heves meves kalmıyor..
valla ben sabırsızlıkla bekliyorum umarım bakmayı becerebilirim
d&r dan sipariş verdim bekliyorum tedarik sürecinde diyordaha fazla bekletmezler umarım
kızlar destemi cumartesi itibariyle teslim aldımama kitabıda okudum bu kartları ezberlemem gerek ama herkesin bahsettiği şekilde bişeyler hissedemedim bide açılımları nasıl yapacağımı anlamadım
Ezberleme ... Sakın...
Senin yapman gereken bi süre onlarla vakit geçirmek..Hemen açmayabilir kendini sana... Sen tek tek eline al kartları iyice bi yoğunlaş ne hissettiriyor sana diye...
Ezbere gidersen bişey çıkmaz benden söylemesi...
yani kartların anlamlarını sadece öğrensem yeter mi çok heves ettim bakmak istiyorum ama bilmiyorum bakabilmek istiyorumsizin bu kartlarla ilgili bilgileriniz yöntemleriniz varmı paylaşabilirmisiniz
Desteyi nasıl farkettin? bunu bilirsem sana yardımcı olabilirim sanıyorum ...Ben ilk rüyamda görmüştüm mesela
..
Şimdi baktığında hiç bişey hissetmiyorsan işin gerçekten zor ... Ama mantık yürüt... örneğin kalp çıktı ama sorulan soruyla bağlantısı ne olabilir diye bir düşün ilişkilendir... ters anlamı düz anlamı aşka anlamı vardır kartların mesela ... İlk aşamada kolay ve kendine yakın hissettiklerinle başla...
Örnek veriyorum yol çıktı sorduğun soru da yaptığın birşeyin nasıl sonuç vereceğiydi...
burada yol düz çıktıysa şayet doğru gidiyorsun doğru yoldasın der, ters çıkarsa kararını gözden geçirmen gereklidir ama dediğim gibi yanındaki kart tamamen değiştirir anlamı... buna dikkat etmen için de önce hissedebilmen ve az da olsa anlamını bilmen gerek ezberle bi halt olmaz ...