Deste Katina Tecrübelerimiz..

desteyi estanbul.com diye bi sitede topiclerden birinde farkettim yorumları okuyup,ordaki deste sahiplerinin yaptıklarından,hissettiklerinden etkilendim bende almak İstedim :KK31:
ezber konusunda haklısınız bencede ezber olmamalı yastığımın altında tutuyorum sürekli ama kırmızı kadife kumaşım yok sarmam gerekiyor sanırım :KK5:

ben de sarmıyorum

kızlar nu deste dediğiniz izmir büyücülerindeki katinanın aşk falı diye satılanmı acaba?Bendede var o kartlardan bir türlü bakmayı başaramadım

evet canım o kartlar ben anlamaya çalışıyorum şimdilik bakmaya kalıkışmadım daha :KK53:
çok yeniyim yolun başındaa :KK31:

Öğren de bize de bak ne olur
Bi baktırıcak kimse bulamadım

kaç sene önce almıştım bunları kenarda kalmış öyle,onlar bana bakıyo ben onaa.yogunlaşmak gerekiyo ama ben yogunlaşamıyorum sanırım
beceremedim gibi

Deste agır enerjılı bır destedır.ıyı bakılan bır faldan sonra basınız agrıyabılır..Bu kartları almamak ıcın kendımı zor tutuyorum..Kac kere gıttım elıme aldım almadan cıktım..bana kendı geldı aslında ama almadım..Katınaya gecene kdr ıyıce daHA pozıtıfı enerjılı bır deste aldım ama anlamları cok felsefık cozemıyorum.katına gbı cat cat vermıyor cevapları yoruma cok acık..Zen tarot aldım bılen varmı hakkında bırsey?

Deste agır enerjılı bır destedır.ıyı bakılan bır faldan sonra basınız agrıyabılır..Bu kartları almamak ıcın kendımı zor tutuyorum..Kac kere gıttım elıme aldım almadan cıktım..bana kendı geldı aslında ama almadım..Katınaya gecene kdr ıyıce daHA pozıtıfı enerjılı bır deste aldım ama anlamları cok felsefık cozemıyorum.katına gbı cat cat vermıyor cevapları yoruma cok acık..Zen tarot aldım bılen varmı hakkında bırsey?

adını duydum ama ilgimi çekmedi hiç :) peri tarotuna sarıcam bu aralar :KK70: sırf merak kimseye baktığım yok...kendme bile :KK70:

İddia ediyorum,Deste Katina'ya sahip olan,bakabilen biri diğer Destelere kolay kolay dönemez..Ben normal rider white tarot destesi,çingene tarotu destesi gibi değişik türlerde destelere sahibim.Ama Katina benim uzmanlık alanım diyebilirim.Tarota ve Çingene tarotuna bakamaz oldum Katina dan sonra. Kartlar bana hediye edilmişti ve benim tek dostum oldular. Destenin çağırmadığı ancak merak edip almak isteyen bir çok arkadaşım oldu,fakat deste onlara açılmadı.Bu hususa da dikkat edin derim,Deste eğer size gelecekse geleceği zamanı bilir.

Her sitede aynı laf.. Böyle mistik hikayeler uydurmayın. Düşünki etrafında bu tür şeylerle, tarotla, kahve falıyla ilgilenen hiç kimse yok sana nasıl hediye gelecek !? Kendin gittin aldın diye sıradan biri mi olacaksın ? Ha bir de şu var ben şu desteyi alıpta "ben çağırılmayan kişiyim kendim gittim aldım tesadüf falan da değildi" diyenini görmedim hepsi seçilmiş maşallah.. Sırf bu hikayeler yüzünden insanlar kendilerini özel hissetmek için bu kartları alıyorlar sonra bakamayınca da "ay beni çağırmamıştı da, yok çağırmıştı da niye açılmadı da böhü böhüü.." zaten tarot bakılması kolay bir fal türü değildir anlamlarını öğrenmeniz zaman ister emek ister Katina ise tarot hakkında daha önce hiçbir tecrübesi olmayan insanlar için iki kat zor bir destedir. Daha önce tarot bakmış insanlar bile onda zorlanır. Yani sırf bu uydurma hikayeler yüzünden bakamayacağınız desteyi almaya çalışmayın bakamayınca da üzülmeyin. Nedeni seçilmemiş olmanız değil tecrübesiz olmanız ve bu hikayeler yüzünden kartların size alır almaz bir vahiyle açılmasını beklemenizdir. Yeterli istek, yeterli emek, yeterli zaman ve yeterli özveriyle SEÇİLMEMİŞ dahi olsanız kartlara bakabilirsiniz.

her sitede aynı laf.. Böyle mistik hikayeler uydurmayın. Düşünki etrafında bu tür şeylerle, tarotla, kahve falıyla ilgilenen hiç kimse yok sana nasıl hediye gelecek !? Kendin gittin aldın diye sıradan biri mi olacaksın ? Ha bir de şu var ben şu desteyi alıpta "ben çağırılmayan kişiyim kendim gittim aldım tesadüf falan da değildi" diyenini görmedim hepsi seçilmiş maşallah.. Sırf bu hikayeler yüzünden insanlar kendilerini özel hissetmek için bu kartları alıyorlar sonra bakamayınca da "ay beni çağırmamıştı da, yok çağırmıştı da niye açılmadı da böhü böhüü.." zaten tarot bakılması kolay bir fal türü değildir anlamlarını öğrenmeniz zaman ister emek ister katina ise tarot hakkında daha önce hiçbir tecrübesi olmayan insanlar için iki kat zor bir destedir. Daha önce tarot bakmış insanlar bile onda zorlanır. Yani sırf bu uydurma hikayeler yüzünden bakamayacağınız desteyi almaya çalışmayın bakamayınca da üzülmeyin. Nedeni seçilmemiş olmanız değil tecrübesiz olmanız ve bu hikayeler yüzünden kartların size alır almaz bir vahiyle açılmasını beklemenizdir. Yeterli istek, yeterli emek, yeterli zaman ve yeterli özveriyle seçilmemiş dahi olsanız kartlara bakabilirsiniz.

ne bu şimdi ? Pek anlamış değilim... Bir açıklamada bulunmuşsunuz ...iyi hoş ,güzel... Fakat üslupta biraz sıkıntı var sanki... Gerçekçi olmak dışında bir tavır sergilemişsiniz... Pek anlayamadım amaç ne ?

Bence sadece katina değil tüm destler emek ister bunda haklısınız..Seçilmiş seçilmemiş onemlı olan istek hevestir bunada okey..Ben kendimi özel hissetmediğimden katinayı elime aldım kac kere sonra yerıne koydum buda cevap! Her onüne gelenin tarot bakabileceğine inanmıyorum ben..bakabilme yeteneğine sahip insanlarında biraz emek verdikten sonra herseyı cok net yorumlayabildiklerini gördüm..Bir tanığım var,Fal bakar arada bizlere benı hıc tanımadıgı zaman gitmiştim ona ne var ne yok döktü herşeyi cok sasırmıstım..Sonra konustuk kendisiyle biraz..Nasıl oluyor bu demiştim.Aslında kartlar sadece bana araç! gözümün önüne gelen hissettiğim herşeyi söyledim demişti,,inanki kartların anlamlarını bile okumadım kitabından ben o kartı actıgımde ne hıssedıyorsam soylerım demişti..Yanı Oyle al kıtabı elıne bak anlamlarını oku oyle olmuyor bu ısler malesef..Hissiyat önemli..

Ayrıca Ben rider waite,diger deste turlerıyle tanısmadan Dırek Katinayla Tanıştım.Agır bır deste kabul edıyorum..Ama bana cevapları net bır sekılde verıyor.Hıc acımadan..Ama evet daha once tecrubem yok diye hıc bakmayacakmıyım şimdi katinaya..

Sormanehaldeyim;
Benim için bir katina açılımı yapabilirmisin vaktin olursa çok sevinirim..

Sevgiler..

Katina falını çok duydum ama hiç baktırmadım.İzmir'de bakan bir kaç kişi olduğunu söylediler ama genelde memnun kalan birine pek denk gelmedim.Önerebileceğiniz biri var mı?

X