her sitede aynı laf.. Böyle mistik hikayeler uydurmayın. Düşünki etrafında bu tür şeylerle, tarotla, kahve falıyla ilgilenen hiç kimse yok sana nasıl hediye gelecek !? Kendin gittin aldın diye sıradan biri mi olacaksın ? Ha bir de şu var ben şu desteyi alıpta "ben çağırılmayan kişiyim kendim gittim aldım tesadüf falan da değildi" diyenini görmedim hepsi seçilmiş maşallah.. Sırf bu hikayeler yüzünden insanlar kendilerini özel hissetmek için bu kartları alıyorlar sonra bakamayınca da "ay beni çağırmamıştı da, yok çağırmıştı da niye açılmadı da böhü böhüü.." zaten tarot bakılması kolay bir fal türü değildir anlamlarını öğrenmeniz zaman ister emek ister katina ise tarot hakkında daha önce hiçbir tecrübesi olmayan insanlar için iki kat zor bir destedir. Daha önce tarot bakmış insanlar bile onda zorlanır. Yani sırf bu uydurma hikayeler yüzünden bakamayacağınız desteyi almaya çalışmayın bakamayınca da üzülmeyin. Nedeni seçilmemiş olmanız değil tecrübesiz olmanız ve bu hikayeler yüzünden kartların size alır almaz bir vahiyle açılmasını beklemenizdir. Yeterli istek, yeterli emek, yeterli zaman ve yeterli özveriyle seçilmemiş dahi olsanız kartlara bakabilirsiniz.