• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

desolett kullananlar bakabilir mi?

BenArabesk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
4.605
55
0
Diğer
ben tüp bebek tedavi sürecindeyim doktorum bu 21 tabletten olan desoleti verdi 21.gun yada adet başlangcı gel dedi.. 4 gün sonra bitecek ilaç.

şimdi benim sorum .. bu hapı kullanalı sağ bacağımdan(kalça kemiğimden) ayak bileğime doğru yayılan bir ağrı var genelde oturunca ve ayakta çok kalırsam oluyor yani hareketsiz kalınca oluyor..ve bazen çok şiddetli oluyor kramp gibi...bende böyle olduğu zamanlarda hareket etmeye çalışıyorum bacagımı asagı yukarı-sağa sola sallıyoyorum yada ellerimle ovusturarak masaj yapıyorum..

sizinde böyle bir sorunuz oldumu onu merak etmiştim? nasıl giderdiniz bu rahatsızlığını olduysa eğer?

canım genelde fitik tan dolayı oluyor dessolet ile alakası yok zannedersem bende kullandim ama o tür bir şikayetim olmadı sadece tansiyon düşüklüğü baş dönmesi adet kanamasında kesilme yaptiadet döneminde de bacaklara vuran şiddetli ağrı olabiliyor bu ilaç ile alakası yok yine de bir doktora görünsen iyi edersin

canım genelde fitik tan dolayı oluyor dessolet ile alakası yok zannedersem bende kullandim ama o tür bir şikayetim olmadı sadece tansiyon düşüklüğü baş dönmesi adet kanamasında kesilme yaptiadet döneminde de bacaklara vuran şiddetli ağrı olabiliyor bu ilaç ile alakası yok yine de bir doktora görünsen iyi edersin

tşk ederim msjınız için..

yarın gidicem doktora ..bitti zaten ilaç yarında içince.

benimde adetim gelmedi hapı bırakınca gelicek sanırım demi?

bende kanda pıhtılaşma var da acaba ondan mı ki dediydim ama fıtıkta olabilir tabiki..

Back