Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Renkler güzelde biraz damarlı da demiyeyim ama değişik bir yapısı var doğal durucakmı kullananlarda merak ediyorum.:) Lensin kaliteli olduğu çok belli gibi görünüyor bide.
ya bende baktm bu lenslere ama bulamadım emin misin o fiyat olduğuna.. keşke olsa hemen alırım..birde sen nerede gördün? opmar optik her yerde var ama genelde getirdikleri lensler standart
ya bende baktm bu lenslere ama bulamadım emin misin o fiyat olduğuna.. keşke olsa hemen alırım..birde sen nerede gördün? opmar optik her yerde var ama genelde getirdikleri lensler standart
opmarın hangi şubesinde buldunuz. öğrenebilir miyim..Ben bize yakın bir avm de opmar optik te gördüm. Fiyatını da sordum meraktan 75 tl dediler. Bu arada yeni geldi dediler öncesinde
yokmuş yani. Ayrıca renkli lens olarak bunun dışında bide freshlook vardı başka satmıyorlarmış. Şube şube de değişiyor demek ki.
Bende Opmar'da var diye biliyorum. Arkadaşım aradı ve fiyatını 90 tl olarak söylemişler İzmir şubesi. Bakalım haftaya gidip alacağım, burada da paylaşacağım resimlerini.
opmarın hangi şubesinde buldunuz. öğrenebilir miyim..
Pupili çok büyük değil mi arkadaşlar, siyah gözde sorun olmayabilir ama daha açık gözlerde pupil sırıtmaz mı, baya lensin büyük bir kısmı pupil, neyse ki fiyatı fazla tutmamışlar
canım heyecanla bekliyorum resimlerini, bende solotica mel siparişi verdim, inş istediğim gibi olur koyu kahve gözü açmıyor her lens çünkü..desiolar nasl çok merak ediyorum..
Pupili çok büyük değil mi arkadaşlar, siyah gözde sorun olmayabilir ama daha açık gözlerde pupil sırıtmaz mı, baya lensin büyük bir kısmı pupil, neyse ki fiyatı fazla tutmamışlar
Pupili geniş olması benim için bir avantaj aslında rahatlık açısından. Umarım gözlerimle iyi kaynaşır En doğal duran lensi alsam bile gözlerimi rahatsız ettikten sonra bir anlamı olmuyor benim için. Bakalım haftaya fotoğraflarını koyarım hem sizlere de fikir olur. Gözlerim orta kahve.
Hangi renk düşünüyosun?
Pazartesi betomla gidip alıcaz, ben balçova opmarı aradım 1 hafta önce, çifti 90 lira dediler.
Desert dream ile ice blue alıcam..Fotoları ekleriz.