Desibelli, Çeneli, Karlı ve Herbisheyli Cevahir Buluşması

oyyy oyyy yine buluşma ve yine çenee kaydirigubbakcemile3

hepiniz çok tatlısınız,
çene sen faldamı bakıyordun, bize niye bakmadın madem kaydirigubbakcemile
sibel ablacım hani pek havalı çıkmışsın, yiiriiimm senin havanı Şeniz
kar'ıdiğer buluşmalardanda görmüştüm oda çok tatlı maşallah
herbisheyi tanımıyorum ama oda çok güleryüzlü

dostluğunuz daim olsun, daha nice görüşmeler gerçekleştirirsiniz inşallah

ooy kuzum seni de andık sevimliliğinle opuyorumnanaktan
kız fal falan baktığım yok, sorabilirsin sibel ablama
yarım saat çevirdim fincanı, her lafa konu açtım, kaynattım fal olayını :roflol:

kıslarr dosluğunuz bi ömür olsun inş
süpersinizzz yaaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

çattadak çatladım. benim sevdiceklerim orada ve ben onlarsızım. orda olmak vardı. kısmet işte ötesi olmuyor. izmir çeneyi ve sibelciğimi bekliyor. buralara gelin gayrı.daha fazla hasret bırakmayın bizleri. resimler hasreti dindirmiyor.
çenem bana bir fal borçlusun. haberin ola. Şeniz Şeniz Şeniz

ay ay ayyy bebişime de bak sen kırmızılarda pek yakışmış....tu tu tu maaşşaallah sanaa.s.

diğer arkadaslarımıda gördüğüme çok sevindim,çok tatlısınız,bi maşallah da sizeyerimseniben

kk buluşma kraliçesi çenem sonunda istanbul buluşmasında görebildik seni amma niden bizim haberimiz olmadı :gitme:kar canım özlemişim seni her zamanki tatlılığındasındesibel ablamıda tanıyom artık çoktatlısın ablam yaa tanışmak isterdim seni,nle belki bir gün buluşuruz senin için toplu buluşma yaparız inş:1hug:
herbisey canım seni ilk defa gördüm çok sıcak birine benziyosun saçlarının rengini bende beğendim :lepi:
:enbuyukkk::enbuyukkk:

ablam istediğin fal olsun ama gerçekten bakabildiğim yok kaydirigubbakcemile3
laf olsun diye kapattık, evirdik çevirdik eveledik geveledik kaydirigubbakcemile3
ama inşallah kısmet olur biraraya geliriz yine de bakamadığımı sen de görürsün ablacım :kedi:
ablişim kısmet, belki sen gelirsin inşallah Şeniz

sağol pembişim görüşmek üzere tatlım opuyorumnanaktan

ama ama leptapım ben konu açtım, bize eşlik etmeyen herkes gelsin dedim, görmedin mi :çok üzgünüm:
niye görmedin, çok üzüldüm şimdi :çok üzgünüm:

ama ama leptapım ben konu açtım, bize eşlik etmeyen herkes gelsin dedim, görmedin mi :çok üzgünüm:
niye görmedin, çok üzüldüm şimdi :çok üzgünüm: [/QUOTE]
ben göremedim o topiği :gitme::sinifsinif:
neden göremedim:gitme::gitme:
kısmet değilmiş bidahakine inş hem istanbula gelme bahanen olur çenem:asigim:

Selamlar......:teytey:tek tek alıntı yapmadım canlarım hepinize iyi dileklerinizden dolayı .çokk teşekkür ediyorumm... Şenizçok çok güzel bir gündü....Canlarım gelmiş bir sohbet, bir muhabbet aman sormayın.....keşke daha kalabalık toplanabilsek....çenem her zamanki yavrukuş yaa....kırmızı elbiseiyle pek tatlıydı....elbide de pek yakışmış minişime....:CüvCüv:Şenizkarcımı da çok özlemiştim aman amannn...opuyorumnanaktanbir sarıldık ki sormayın....Şeniz:asigim:herbişey de geldi izin almış patrondan kıyamam ona....:1hug:2 saat kadar oturdu çok tatlı, çok duru biri....opuyorumnanaktanen kısa zamanda toplanmak üzere zor ayrıldık....KK iyi kiüye olmuşım...bu güzel insanları nereden tanıyacaktım......Herkese sevgilerimle.....opuyorumnanaktan:asigim:

ooy geldin mi ablişim :asigim:
sorma arkandan içimize dert oldu karla, keşke dedik daha çok vaktimiz olsa çok çok daha çok delikafadulden
ablam ben kursu da astım, baktım evin önünden geçiyoruz,
dedim kim gidecek şimdi kursa eve gideyim konumu açayım kaydirigubbakcemile3

çok güzeldi ablam, inşallah en kısa zamanda yine kısmet olur opuyorumnanaktan

valla bu buluşmalar var ya süper..:lepi:
desibel ablm gerçekten çok hoş ve özelsin.öpüyorum seniiŞeniz
herbişeyli canım seni gördüğüme çok sevindim.gerçekten saç reng.n müthiş.kaydirigubbakcemile5bide ist.daki kuzenime çok benziyosun.bi an ozannettimakannehir
kar ve çenebaz ..kk nın iki evliya çelebisi..valla annamam ben bekliyoruz sakaryaya..:umursamaz:hadi kar ist. gelecek ozaman izmite kaydirigubbakcemile..ikiinizide öpüyorum.çenem gımızılı hatın nazara gelcen he

kedim minim Şeniz o boncuğu aldım, daha nazara falan gelmem :asigim:
inşallah istiyorum kız sakaryayı, bi çarşamba gelmek istiyorum pazar varmış çok güzel diyolar :jeyyar:

inşallah istiyorum kız sakaryayı, bi çarşamba gelmek istiyorum pazar varmış çok güzel diyolar :jeyyar:
gülüm benim,gel artıkın valla .anna hatına bak:mymeka: bizi görmeyemi geliyon pazaramı..zate opazara girersen buluşma hayallll..:gitme:
sen ilkönce gel bi.yerimseniben.ben sona seni pazarada götürücem söz..:jeyyar:

çenem hee git walla Sakaryayı da keşfet......yakışır miniğime.....:CüvCüv:alkisalkisalkisdelikafaduldenŞeniz

ooy kuzum seni de andık sevimliliğinle opuyorumnanaktan
kız fal falan baktığım yok, sorabilirsin sibel ablama
yarım saat çevirdim fincanı, her lafa konu açtım, kaynattım fal olayını :roflol:

ondan benim kulaklarım çınladı o gün kaydirigubbakcemile3
o zaman gel bu tarafa da ben bakayım sana fal güzel gözlüm kaydirigubbakcemile5
özledim valla, bak 29 ekim tatill, ehh sen cuma da izin alıp yine bir kaçamak yapabilirsin zemuszemus

sanırım bu haftada böcükümlen istanbulda buluşuyonuz dimi, aldım ondan haberleri yerimseniben

a.s.hepiniz çok güzelsiniz.çenebazım kırmızı sana çok yakışıyor............hepinize sevgiler

çenem hee git walla Sakaryayı da keşfet......yakışır miniğime.....:CüvCüv:alkisalkisalkisdelikafaduldenŞeniz

gideyim değilmi ablişim, izni de aldık ablişimden, bekleyin beni kızlar delikafadulden

dostluğunuz dayım olsun

sağol canımcım opuyorumnanaktan

evet kuzum yarın görüşücez hihoyyyt sen gel bu taraflara delikafadulden

a.s.hepiniz çok güzelsiniz.çenebazım kırmızı sana çok yakışıyor............hepinize sevgiler

çok sağol ablacım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…