ohhhhhhh kahveler içiliyoo fallar bakılıyoo harikasınız valla . desibel canişim senii çok öpüyorummmmmm bu arada bizde bugün buluşma yaptıkk öptümmm hepinizi........
ya sevde hayranım sana her yere nasıl yetişiyosun ?hazır el atmışken biz bi buluşma daha yapalım kurban gelmeden
hepiniz çok güzelsiniz
çene kız sen çirkinsin herzamanki gibi:dilcikar:
o kırmızı elbise var ya çok çirkin çook. bide fal bakıyosun ha bunun hesabını ayrı sorcamklava:
çok tatlısınız kızlarrropuyorumnanaktan
Resimlerin arasına kaynamıyorumdur umarım ama dayanamayarak yazıyorumzemuszemus
Sibel'ciğimi zaten İzmirden tanır severim
Karizmasını İstanbullarada taşımışopuyorumnanaktan
Harika gözüküyorsun Sibelcim
Çenebazı görmedim hiç ama görmüşüm,oturup sohbet etmişim gibi severim
Sımsıcak bir insan ve o elektiriği buarlara kadar geliropuyorumnanaktan
Ve ve veeeeeeeeeeeee benim canım,bi tanem,dünya tatlım
Kar'cıııııııııııııııııımmmmmopuyorumnanaktan
Onu okadar çok seviyorumki
Kendime öyle yakın hissediyorumki
Başka birşey benim için oŞeniz
Hep mutlu olsun,ışık saçsın o mutluluğuyla istiyorum.
Kısacası hepiniz muhteşemsiniz kızlar
Bu kadar sevdiği insanı bir arada görünce insan,orda olamasa bile o sıcaklığı hissediyor.
Her ne kadar canlı yayın telefondan ortak olmaya çalıştıysamda bu buluşmayakaydirigubbakcemile3
Bir dahakine bende orada olmak istiyorum bilginize sunulur kızlarkaydirigubbakcemile3
ŞenizŞeniz
bugünde ne böyle buluşan buluşana ama ben hiç birinizi beğenmedim:umursamaz::dilcikar:
Ablaaaaaaaaaaa Sen Beni Bırakıp Nereye Gittin İstanbula Yaaa
yaaa süpersiniz yineee...çene tabi kız seni nerden görcekler Allah aşkına.naniknanik...arsız bide yazmış utanmadan sen milletle yap yap buluşmaları sonrada yaz tanımıyonuz demi diye...tabi yanlız kırmızı ayrı bi hava katmış kız sana....falcı güzeli...öptüm seni kocamanŞeniz
desibel ablam cnm snei burdan da olsa görmek güzel opuyorumnanaktan darısı bnm de başıma inşallah :Saruboceq: bende görcem seni gelinnncee...sengözlerimebaksanab
karım benim beeeee şeker şey seni :jeyyar:....yavrummm be bugün canlı bağlantı yapcakmıız ama olmadı ben çeneden duymadım valla kız gene :roflol:a.s....çok üzüldüm sonradan görünce ama bizde sizi andık bol bol ...hepinize kocaman sevgiler ...:asigim: :enbuyukkk:
herbishey canm saç rengine bittimmmm :lepi:
aaa çenem ilk kez seni görüyomm kaydirigubbakcemile3 doyamdın buluşmalara bitanemmm... haaa kırmızı elbisene bittimmm :)))
kar cnm çok hoşsunn yerimseniben
desibel ablam maşallah sana
keyfli vaktler geçrmşsnz ne güzeeell opuyorumnanaktan
o artık bizim ablamız, ooh bizim oldu hihoyyyt
kuşum kız selamınızı ilettim ablişime Şeniz
belki hala tanımayan kalmıştır, ne biliyosun :jeyyar: varsa görüşelim :jeyyar:
iltifatlarınısa çok teşekkür ederim efem :kedi:
ben ilk kez gordum kizlar acikcasi :))
hepiniz de cok hossunuz..
cenebazim cok can yakarsin sen de kirmizi elbisenle aman ha diyim :))
paylasiminiz icin tesekkurler..
ne iltifatılmaz: ....iltifatı sevmem yalakalığa gelemem...iltifat etmem uleeeennnn....:roflol::roflol::roflol:
sade ve sadece gerçekleri söylerimmmm a.s.a.s.a.s.
aykkabini cok begendim bu arada nerden aldin cenebazim :)