- 18 Nisan 2009
- 3.671
- 14
- 51
-
- Konu Sahibi uykucuprenses
Yok kalın değil 8 mmlik şimdi yeni binalardada derzli yapiliyo kullanışlı olur mu bi süre sonra sıkılır mıyım bilmiyorum ben derzsiz istiyodum eşim derzli o yüzden kararsizimO parkeler dükkan mağaza için daha ideal diye duymuştum ml kalın olduğu için evde kullanan hiç duymadım
Eşimde derzli olanları daha çok beğenmişti ama parke satın aldığımız yer de normal parke önermiştiYok kalın değil 8 mmlik şimdi yeni binalardada derzli yapiliyo kullanışlı olur mu bi süre sonra sıkılır mıyım bilmiyorum ben derzsiz istiyodum eşim derzli o yüzden kararsizim
Resim atabilir misiniz mobilyalari cekip iterken asinma takilma olmuyo muBen derzli parke yaptırdım çok memnunum Düzdense derzli daha şık ve farklı duruyor
Calistigim icin cok temizlik yapamiyorum anca haftasonu yapabiliyorum tek sorum o derz araları kir duruyo mu tek tek araları silmek zorunda kalmayım birde mobilyaları çekip iterken parke zarar görür mü derze takılıpBende derzli parke kullanıyorum, daha şık duruyor 2,5 yıl oldu memnunum bir sıkıntı yaşamadık.. hafta da 2 gün evde temizlik olduğu için de kir vs tutmuyor
Resim atabilir misiniz rica etsemBende derzli parke kullanıyorum, daha şık duruyor 2,5 yıl oldu memnunum bir sıkıntı yaşamadık.. hafta da 2 gün evde temizlik olduğu için de kir vs tutmuyor
Canım bende calısıyorum, biraz temizlik takıntısı olduğu için hafta da 2-3 gün temizlik yaptığım oluyorCalistigim icin cok temizlik yapamiyorum anca haftasonu yapabiliyorum tek sorum o derz araları kir duruyo mu tek tek araları silmek zorunda kalmayım birde mobilyaları çekip iterken parke zarar görür mü derze takılıp
Ne güzel bi takıntı herkes bu kadar temiz olabilse :)Canım bende calısıyorum, biraz temizlik takıntısı olduğu için hafta da 2-3 gün temizlik yaptığım oluyor
mobilya çekerken vs parkeye herhangi bir zarar söz konusu değil yani ben sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar