derzli parke kullanan arkadaşlar...lütfen yardım..çok aciiiiiilllll...

uykucuprenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
3.671
14
51
merhaba...aranızda derzli parke kullanan arkadaşlar varsa cevaplarsa çok sevinirim...evimize derzli bir parke beğendim..ama sonradan çok kararsız kaldım..acaba zamanla araları kir toplarmı acaba diye..ne olur cevap verin..çünkü çok az zamanım kaldı..:KK52::KK52::KK52:

O parkeler dükkan mağaza için daha ideal diye duymuştum ml kalın olduğu için evde kullanan hiç duymadım

Yok kalın değil 8 mmlik şimdi yeni binalardada derzli yapiliyo kullanışlı olur mu bi süre sonra sıkılır mıyım bilmiyorum ben derzsiz istiyodum eşim derzli o yüzden kararsizim
Eşimde derzli olanları daha çok beğenmişti ama parke satın aldığımız yer de normal parke önermişti

Ben derzli parke yaptırdım çok memnunum Düzdense derzli daha şık ve farklı duruyor😊

Bende derzli parke kullanıyorum, daha şık duruyor 2,5 yıl oldu memnunum bir sıkıntı yaşamadık.. hafta da 2 gün evde temizlik olduğu için de kir vs tutmuyor

Bende derzli parke kullanıyorum, daha şık duruyor 2,5 yıl oldu memnunum bir sıkıntı yaşamadık.. hafta da 2 gün evde temizlik olduğu için de kir vs tutmuyor
Calistigim icin cok temizlik yapamiyorum anca haftasonu yapabiliyorum tek sorum o derz araları kir duruyo mu tek tek araları silmek zorunda kalmayım birde mobilyaları çekip iterken parke zarar görür mü derze takılıp

Calistigim icin cok temizlik yapamiyorum anca haftasonu yapabiliyorum tek sorum o derz araları kir duruyo mu tek tek araları silmek zorunda kalmayım birde mobilyaları çekip iterken parke zarar görür mü derze takılıp
Canım bende calısıyorum, biraz temizlik takıntısı olduğu için hafta da 2-3 gün temizlik yaptığım oluyor :KK70:
mobilya çekerken vs parkeye herhangi bir zarar söz konusu değil yani ben sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar

Konu biraz eski ama canlandırmak istedim. Derzli parke yaptırdınız mı acaba? Bende yaptırmak istiyorum yeni evimize temizlik konusunda emin olamıyorum. Çalışıyorum haftada bir temizlik yapabiliyorum bu yüzden aralara toz ve kir dolma durumu varsa hiç kalkışmayacağım derzli parke işine.

Mrb bayanlar bende parkwleri değiştireceğim cok kararsiz kaldim yorumları okudum fakat cevap bulamadim.sorum şu, derzli istiyorum fakat araları kir tutar mı zamanla açık gri yaptircam çünkü, lutfen kullananlardan cevapppp

Ben kullanıyorum 3 yıl oldu hiçbir sıkıntı yok.Fayans arası derzi gibi derin degil cizgi gibi duruyor.Kir toplayacak derinligi yok ayrıca çekip itmede hiç zarar görmedi .Her hafta sonu koltukları çekip altını silerim ben.Çok şık duriyo tavsiye ederim.

X