DERZ Temizliği :/

zumrutlubirkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
67
36
38
28
Kızlar merhaba nasılsınız?Size bir sorum olacaktı..Yeni taşındığım evde yerler sütlü kahve seramikle döşenmiş.Aralarında ki derz taşındığımız temizlik şirketi parlatmıştı zamanla tekrar koyulaştı ve siyahlaşmaya devam ediyor.Geçenlerde derz temizleyici ve diş fırçası ile baya bi övdüm biraz açıldı bembeyaz oldu fakat sürekli ovarak temizlemek canıma yük ve kokusu da zaten tuz ruhu gibi dayanamıyorum.Yok mu aranızda daha hızlı, pratik ve güzel parlatma-temizleme önerisi olan?
Birde şu siyah ocaklara geleyim.Siyah tezgah ve siyah cam ocaktan nefret ederim ama el-mecbur evin kaderi siyahtan yana..Siyah ocakta iz bırakmadan silen bezler bile iz bırakıyor ne ile temizliyorsunuz.Cif-yağ çözden sonra cam sil sıkıp siliyorum
öyle parlıyor ama daha kolay bir fikri olan ? 😄 Şimdiden öneriler için teşekkür ederim❣️

Siyah cam ocağı bende öyle temizliyorum.
Başka nasıl temizlenir bilmiyorum tek bir toz tanesi bile gözüküyor☹️
Derzleri de çok kararmışsa hazır derz dolgular veya derz kalemleri ile yeniliyorum. 🙄

İlginiz için teşekkür ederim. Uzay yer cilası diye bir ürün önerdiler hiç duydunuz mu?
Hayır onu duymadım ama ben mutfakta “Derz temizleyici” diye mavi bir şişe kullanıyorum.Sprey özellikli özellikle yağların olduğu kısım, musluk kısmını çok güzel temizliyor.
Birkaç kişiden de porçöz kireç temizleyiciyi yere döküp 5-10 dk bekleyip halı fırçası ile fırçalamışlarmış ve tertemiz olduğunu duydum.Bu aralar bende bu yöntemi deneyeceğim.
Diş fırçası ile bi ara derslerin arasını derz temizleyici ile temizledim işe yaradı ama kolum çok ağrıdı.Bu sefer halı fırçası kullanayım dedim

Kızlar merhaba nasılsınız?Size bir sorum olacaktı..Yeni taşındığım evde yerler sütlü kahve seramikle döşenmiş.Aralarında ki derz taşındığımız temizlik şirketi parlatmıştı zamanla tekrar koyulaştı ve siyahlaşmaya devam ediyor.Geçenlerde derz temizleyici ve diş fırçası ile baya bi övdüm biraz açıldı bembeyaz oldu fakat sürekli ovarak temizlemek canıma yük ve kokusu da zaten tuz ruhu gibi dayanamıyorum.Yok mu aranızda daha hızlı, pratik ve güzel parlatma-temizleme önerisi olan?
Birde şu siyah ocaklara geleyim.Siyah tezgah ve siyah cam ocaktan nefret ederim ama el-mecbur evin kaderi siyahtan yana..Siyah ocakta iz bırakmadan silen bezler bile iz bırakıyor ne ile temizliyorsunuz.Cif-yağ çözden sonra cam sil sıkıp siliyorum
öyle parlıyor ama daha kolay bir fikri olan ? 😄 Şimdiden öneriler için teşekkür ederim❣️
Pella bez al koy kenara yağ lekesi yoks hiç bişey sıkmadan silebilirsin

Back