Kına Gecesi derya <3 okanın kına hazırlıkları :)

çok beğendim canım çok güzel ayakkbıların benimde gelin ayakkabım dantelli oldu babet alacaktım ama vazgeçtim pembik converse alacağım bende güle güle giyelim

çok beğendim canım çok güzel ayakkbıların benimde gelin ayakkabım dantelli oldu babet alacaktım ama vazgeçtim pembik converse alacağım bende güle güle giyelim

gelinliğime çok uydu topuklular canım girişi onunla yapıp sonra çıkarcam babetlermi giyip hop hop oynicam converslrde çok şirinnn oluyor evet canımm güle güle mutlulukla giyelimmmmmm

gelinliğime çok uydu topuklular canım girişi onunla yapıp sonra çıkarcam babetlermi giyip hop hop oynicam converslrde çok şirinnn oluyor evet canımm güle güle mutlulukla giyelimmmmmm

bide ben pentide kurdelleli çorap aldım canım tavsiye ederim bir blogırda görmüştüm

bu ikisinin vanilya rengi var bende ayrı zamanlarda almıştım

http://www.corapicgiyim.com/?urun-4847-penti-diana-jartiyersiz-corap

http://www.penti.com/diana-kulotlu-corap-21

Babetlerin çok şirin bayıldım tatlım. Güle güle giy inşallah. Topuklularında çok güzelmiş cnm

deryaaa kuzucuuummmm ayy bayıldım ayakkabılarına yaa çok rahat görünüyor topuklular bile babetlerse şahaneee

oy oy hamarat kızımız neler yapmış böylee :109:
Nikah şekerlerin çok güzel ya ne çok uğraştın onlara sen ama değdi
Taçlar, bileklikler her şey çok güzel

Bu arada topuklu ayakkabılarına da bayıldım

Maşallah

oyy bitanemmm dimii ya onları doldurana kadar ömrümüz gitti

hepsini beğenmene çoookkkkkkkkkkk sevindimmm pembişimmm

kuzummm bayıldım yaa herşeyin çok güzel güle güle giymeyi nasip etsin allah babetlerini nereden ve nekadar aldınn öğrenebilirmiyimmm :26:

kuzummm bayıldım yaa herşeyin çok güzel güle güle giymeyi nasip etsin allah babetlerini nereden ve nekadar aldınn öğrenebilirmiyimmm :26:
aminn canım çok teşekküür ederimm ...
canımmm topikte cevapladım burdan da diyim 80 tl tatlım EZ AYAKKABI DİYARI nda aldım faceden bakabilirsin facen yoksa numarasını verim ...

Hepsi çok güzel hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin.

çok teşekkür ederimmm aminn inşallah

Maşallah herşey muhteşem görünüyor ellerine emeğine ve kalbine sağlık :107:

Çok mutlu olun inşallah :107:

ne kadar becereklisiniz hepsi ayrı ayrı güzel güzel günlerde kullanın :) bende kınam için kendim hazırlamayı düşünüyorum ama hiç denemedim nasıl olur acaba merak içindeyim:)

Maşallah herşey muhteşem görünüyor ellerine emeğine ve kalbine sağlık :107:

Çok mutlu olun inşallah :107:

beğenmenize çokkk sevindimmmmmmmm
çok teşekkür ederimmmm
aminnn

ne kadar becereklisiniz hepsi ayrı ayrı güzel güzel günlerde kullanın :) bende kınam için kendim hazırlamayı düşünüyorum ama hiç denemedim nasıl olur acaba merak içindeyim:)

çok teşekkür ederimm
yapabilrisin ne yapcana karar ver mazemelerini al gerisi kolay
kına ne zamannn:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…