• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi derya <3 okanın kına hazırlıkları :)

oyyyy çok güzel olmuş herşeyin maşallah maşallah :nazar: rabbim mutlu etsin bi ömür :)

kızlarrrrrrr 1 aydır uğraşıyorumm vee sonunda hazırlıklarımmm bitmiş bulunuyorrrr:16::16: herşeyimiii sevee seveee gönülden hazırlamak gibisi yok gerçekten :nazar::nazar::nazar: allahhhh herkese böyle mutlu duygular yaşatsınn (AMİNN)... halay mendillermi ellerimle yaptım 3 renk yeşil pudra bordo hepsine baş harfimizi koydumm :) nikah şekerlerimide bugünn yaptımm ... kınada ufakda olsa dağıtmak içi bu kınalı kutulardan aldım tülle sardım ama biraz daha süslemeyi düşünüyorum :9:.. herşey çok içime sindii biraz farklılık olsun dedim klasikleren gitmim taçlar bileklikler falan vee fikir arayanlara umarım yardımcı olurum :34: kalp içinde derya yazanlar nedime bilekliğiii kızlar nedimelerim takıcak ve özel foto çektircez inş :) hadi bakalımmm şimdiii paylaşım zamanı yorumlarınızı bekliyorum

deryam dudakla bıyık yok havlun yok onlarda en kısa zamanda aralarına katılıcak ınsallah :1:

soylemısdım ama yıne soyluyorum hepsı cok guzel olmus arkadasım ellerıne saglık ama o bonıbonları yıcez bız

Son düzenleme:
deryam dudakla bıyık yok havlun yok onlarda en kısa zamanda aralarına katılıcak ınsallah :1:

soylemısdım ama yıne soyluyorum hepsı cok guzel olmus arkadasım ellerıne saglık ama o bonıbonları yıcez bız

evettttttttt onlarda gelsinn koyuucammmmmmmmmmmmmmmmm hemennnnnnn :D bonibonları yeki zehirlenn:9::9:saoll bitanemmmmmm

herşey çok güzel maşallah çok beğendim :)rabbim mutluluğunuzu daim etsin ilerde benim de böyle fikirlerim olacak inşallah fikir edinmiş oldum şimdiden :)

herşey çok güzel maşallah çok beğendim :)rabbim mutluluğunuzu daim etsin ilerde benim de böyle fikirlerim olacak inşallah fikir edinmiş oldum şimdiden :)

:16:çok teşekkür ederimmmm aminnnnn :D evett burdaki paylaşımlar insana baya fikir veriyo sizinkide gönlünüzce olur umarım:nazar:

Herşeyin çok güzel olmuş canım çokkk beğendim :16:
Yalnız nikah tarihlerimiz çok yakın ama ben daha çeyizime bile yeni başladım sende hazırlıklar süper :9:

ayyyyyy inanmıyorum yaaaaa hepsi çooooooooooooooookk güzel olmuş kuzucumm ellerine sağlık bayıldım valla off yaa bende olmalıydım sen bunları hazırlarkennn :( hepsi harika canım benim maşallahh çiceğine hele bayıldım şişeler bileklikler taçlar hepsi hepsi mükemmell olmuşlar mutluluğunu dolu dizgin paylaşıyorum bitanemm :16::16:

canım öncelikle herşeyin fikirlerin çok çok güzel

bende kınamda mini kına kutularına uığur bcek yapıştırıp süsliycem ayrıca uğur böcekli ambalajlı ve altın para ambalajlı çikolatalar alıp minik keselere koyacağım kuru yemiş kesemin içinede kına için boğaziçiajans sitesinden magnet yaptıracağım fikirlerim bunlar

taç bileklik kına afişi felanda istiyorum şimdi tüm konunu okuyacam

Herşeyin çok güzel olmuş canım çokkk beğendim :16:
Yalnız nikah tarihlerimiz çok yakın ama ben daha çeyizime bile yeni başladım sende hazırlıklar süper :9:

çok teşekkür ederim canım aynen yaa tarihlerimiz çok yakın benimde çeyizimm yookkiiiiiii:9::9:martta halledicez sanırım :9:

ayyyyyy inanmıyorum yaaaaa hepsi çooooooooooooooookk güzel olmuş kuzucumm ellerine sağlık bayıldım valla off yaa bende olmalıydım sen bunları hazırlarkennn :( hepsi harika canım benim maşallahh çiceğine hele bayıldım şişeler bileklikler taçlar hepsi hepsi mükemmell olmuşlar mutluluğunu dolu dizgin paylaşıyorum bitanemm :16::16:

cimcimemmmmmmmmmm kaç gündür senii bekliyorumm bennnn keşke keşke yanımda olsaydın dahada eğlencellii olurdukiiiii :7:
çokk teşekkürrrrrrrr ederimmm beğenmene çokk sevidimmmmmmm :16: oyy sıraa geliyoo sanaaaa :15:

canım öncelikle herşeyin fikirlerin çok çok güzel

bende kınamda mini kına kutularına uığur bcek yapıştırıp süsliycem ayrıca uğur böcekli ambalajlı ve altın para ambalajlı çikolatalar alıp minik keselere koyacağım kuru yemiş kesemin içinede kına için boğaziçiajans sitesinden magnet yaptıracağım fikirlerim bunlar

taç bileklik kına afişi felanda istiyorum şimdi tüm konunu okuyacam

çok teşekkür ederim canımmm .. vayy sende güzell düşünmüşsünn evet daha kuru yemiş keseleri falan var ama onların yapılmasını bekleyemedim :9:artık düğünden sonra kocaman bi konu açarım :9:sende hazırlıklarınııı ağız tadıyla yaparsın inşallh :16:

çok teşekkür ederim canım aynen yaa tarihlerimiz çok yakın benimde çeyizimm yookkiiiiiii:9::9:martta halledicez sanırım :9:

cimcimemmmmmmmmmm kaç gündür senii bekliyorumm bennnn keşke keşke yanımda olsaydın dahada eğlencellii olurdukiiiii :7:
çokk teşekkürrrrrrrr ederimmm beğenmene çokk sevidimmmmmmm :16: oyy sıraa geliyoo sanaaaa :15:

çok teşekkür ederim canımmm .. vayy sende güzell düşünmüşsünn evet daha kuru yemiş keseleri falan var ama onların yapılmasını bekleyemedim :9:artık düğünden sonra kocaman bi konu açarım :9:sende hazırlıklarınııı ağız tadıyla yaparsın inşallh :16:

kına kızı ile bağlantıya geçtim tepsiden felan bende sipariş vericem ama afişi nasıl yapsam diye düşünüyorum bakalım kına kutularınıda kalpli kırmızı alığ üstlerine ya etiket tasarlıcam yada mini uğur böceği koydurcam

bide tefler için kına kızına sordum ben magnet yaptırırsam teflerdeki ve magnetteki karakatür aynı olsun diye kafamda belli olan şeyleri yavaş yavaş yapmaya başlayacağım öncesi bir eminönü gezisi şart

minik keselere çikolatalar şekerler hep hayalimde var dı zaten

bide en yakın arkadaşlarım için kırmızı karton poşetten birşey yapıp onalr için hediyeler koymayı düşünüyorum kargaşa olursa diye mumları taçları koyarım diye düşündüm bide 20 30 tane gizemin kınası yazan sabun dağıtmak istiyorum arkadaşlarıma hatıra kalsın diye

kına kızı ile bağlantıya geçtim tepsiden felan bende sipariş vericem ama afişi nasıl yapsam diye düşünüyorum bakalım kına kutularınıda kalpli kırmızı alığ üstlerine ya etiket tasarlıcam yada mini uğur böceği koydurcam

bide tefler için kına kızına sordum ben magnet yaptırırsam teflerdeki ve magnetteki karakatür aynı olsun diye kafamda belli olan şeyleri yavaş yavaş yapmaya başlayacağım öncesi bir eminönü gezisi şart

minik keselere çikolatalar şekerler hep hayalimde var dı zaten

bide en yakın arkadaşlarım için kırmızı karton poşetten birşey yapıp onalr için hediyeler koymayı düşünüyorum kargaşa olursa diye mumları taçları koyarım diye düşündüm bide 20 30 tane gizemin kınası yazan sabun dağıtmak istiyorum arkadaşlarıma hatıra kalsın diye

bende sabun düşünmüştüm ufak tefek sorunlar olunca bu kadarla sınırladık :9:. aynen kına kızı iyi baya ya sağlamda yapmış yolladıklarınsan yola çıkarak :7: eminönünü görmedim ama bu tür şeyler orda baya varki bu kadar mazeme denince akla geliyo :) bende bi kaç arkadaşıma özel paket yapmak istyorum çünkü birazı kınaya gelemicek ve taç filan istyolar mecbur dedin gibi bişey yapılması lazım kuru poşet olmaz:9: yapılması gerekn çok şey var daha sankiii:44::44:

Back