çok güzeller :) maşallah....
teşekkür ederimmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzeller :) maşallah....
çok teşekkür ederim canım aynen yaa tarihlerimiz çok yakın benimde çeyizimm yookkiiiiiiimartta halledicez sanırım
cimcimemmmmmmmmmm kaç gündür senii bekliyorumm bennnn keşke keşke yanımda olsaydın dahada eğlencellii olurdukiiiii
çokk teşekkürrrrrrrr ederimmm beğenmene çokk sevidimmmmmmm oyy sıraa geliyoo sanaaaa
çok teşekkür ederim canımmm .. vayy sende güzell düşünmüşsünn evet daha kuru yemiş keseleri falan var ama onların yapılmasını bekleyemedim artık düğünden sonra kocaman bi konu açarım sende hazırlıklarınııı ağız tadıyla yaparsın inşallh
oyyy gadanı alırım senin deryaamm canm benim yaa valla çok isterdim yanında olmayı birlikte yapardık hepsini:)) ayrıca bana süper fikirler oldu inşallah kısmet olursa birlikte planlarız benimkileride canım arkadaşım benim canım yaa isimlerinizin yazdığı kurdalelere bayıldım bide bileklikler çok güzel olmuş adının yazdığı kına paketlerini de süslemişsin ne güzel ohh miss her şey hazır bir düğün kaldı hayırlısıyla gelir inşallaahh :)
ilk aşamalarıı atlatalımmmm senin ben sanada bir sürü fikir bulurumm inşallhhhhhhh oyy yerim senii beennnn inşallah tarihimizde hayırlısıyla gelirr artıkk
inşallahh canım benimmmm herşey senin kalbin gibi güzel olacak buna eminim sen hiç merak etme herşey mükemmel gidiyor şuanda ayrıca kıskananların çoğalacak dikkat et canımm :)))))
ayy deli kızkıskananlar çatlasın diyelim o zaman... saol bitnemmm inşallh düğün anıda hazırlıklarım kadar güzel geçer benimm telaşım biter seninkine başlarızzzzzzz
çatlasınlar tabiki rica ederim canım benimm herşey çok güzel olcak inşallah sen içini ferah tut :) benim hazırlıklara tecrübeli olarak üstün yardımlarını bekliyor olcam :))))
kızlarrr bizdee gelinin çeyizinden erkek tarafına hediye verilir :) bende kuru kuru olmasın diye hediye paketi aldım içlerine işte patikler lifler havlu koydum sonradan alamayacaklarada nikah şekeri koydum .. bi kaçtanede sevdiğim arkdaşlarıma yaptım hepsinde modeller renkler farklı işte örnek olsun size üzerlerinede isim yapıştrdmm
canımmm çok güzeller ellerinize sağlık :))
deryaam deryaam
çok güzel bunlarr
maşallah kuzum
babetçiklerimide koyimm burayaa acele etmesem topik başlığım genel olurdu ama dayanamıyorumki birdeeee ayakkabı paketimdenn hediye şekercikler çıktı çok tatlıı (ez ayakkabı diyarı) yaptırdığm yer
ayyy çook şekerlerr..bayıldımm..
Oyy çok güzeller yaaa
çok teşekkür ederimm canım EZ AYAKKABI DİYARI nda yaptırdım 80 tl Facen varsa ordan bak canmçok güzeeellllll bayıldım canım güle güle giy ne kadara aldıınnn nerden yaptırdın
Çok begendım canım cok guzeller erkenden bıtırmısın herseyıgelinn ayakkabılarımmm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677968&page=6&p=33629099#post33629099
erkek tarafına dağıtalcaklar :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=677968&page=5
kızlarrrrrrr 1 aydır uğraşıyorumm vee sonunda hazırlıklarımmm bitmiş bulunuyorrrr herşeyimiii sevee seveee gönülden hazırlamak gibisi yok gerçekten allahhhh herkese böyle mutlu duygular yaşatsınn (AMİNN)... halay mendillermi ellerimle yaptım 3 renk yeşil pudra bordo hepsine baş harfimizi koydumm :) nikah şekerlerimide bugünn yaptımm ... kınada ufakda olsa dağıtmak içi bu kınalı kutulardan aldım tülle sardım ama biraz daha süslemeyi düşünüyorum .. herşey çok içime sindii biraz farklılık olsun dedim klasikleren gitmim taçlar bileklikler falan vee fikir arayanlara umarım yardımcı olurum kalp içinde derya yazanlar nedime bilekliğiii kızlar nedimelerim takıcak ve özel foto çektircez inş :) hadi bakalımmm şimdiii paylaşım zamanı yorumlarınızı bekliyorum