Kına Gecesi derya <3 okanın kına hazırlıkları :)

oyyy gadanı alırım senin deryaamm canm benim yaa valla çok isterdim yanında olmayı birlikte yapardık hepsini:)) ayrıca bana süper fikirler oldu inşallah kısmet olursa birlikte planlarız benimkileride canım arkadaşım benim canım yaa isimlerinizin yazdığı kurdalelere bayıldım bide bileklikler çok güzel olmuş adının yazdığı kına paketlerini de süslemişsin ne güzel ohh miss her şey hazır bir düğün kaldı hayırlısıyla gelir inşallaahh :)

ilk aşamalarıı atlatalımmmm senin ben sanada bir sürü fikir bulurumm inşallhhhhhhh oyy yerim senii beennnn inşallah tarihimizde hayırlısıyla gelirr artıkk

ilk aşamalarıı atlatalımmmm senin ben sanada bir sürü fikir bulurumm inşallhhhhhhh oyy yerim senii beennnn inşallah tarihimizde hayırlısıyla gelirr artıkk

inşallahh canım benimmmm herşey senin kalbin gibi güzel olacak buna eminim sen hiç merak etme herşey mükemmel gidiyor şuanda ayrıca kıskananların çoğalacak dikkat et canımm :)))))

inşallahh canım benimmmm herşey senin kalbin gibi güzel olacak buna eminim sen hiç merak etme herşey mükemmel gidiyor şuanda ayrıca kıskananların çoğalacak dikkat et canımm :)))))

ayy deli kızkıskananlar çatlasın diyelim o zaman... saol bitnemmm inşallh düğün anıda hazırlıklarım kadar güzel geçer benimm telaşım biter seninkine başlarızzzzzzz

ayy deli kızkıskananlar çatlasın diyelim o zaman... saol bitnemmm inşallh düğün anıda hazırlıklarım kadar güzel geçer benimm telaşım biter seninkine başlarızzzzzzz

çatlasınlar tabiki rica ederim canım benimm herşey çok güzel olcak inşallah sen içini ferah tut :) benim hazırlıklara tecrübeli olarak üstün yardımlarını bekliyor olcam :))))

çatlasınlar tabiki rica ederim canım benimm herşey çok güzel olcak inşallah sen içini ferah tut :) benim hazırlıklara tecrübeli olarak üstün yardımlarını bekliyor olcam :))))

inşallah canım saçım başımm ışıltım yerli yerinde olurda mutlu pozlar çakarım hihihihih.. her konuda yardımcı olcamdan süphen olmasın

kızlarrr bizdee gelinin çeyizinden erkek tarafına hediye verilir :) bende kuru kuru olmasın diye hediye paketi aldım içlerine işte patikler lifler havlu koydum sonradan alamayacaklarada nikah şekeri koydum .. bi kaçtanede sevdiğim arkdaşlarıma yaptım hepsinde modeller renkler farklı işte örnek olsun size üzerlerinede isim yapıştrdmm

Eklentiler

• $cats.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 63

canımmm çok güzeller ellerinize sağlık :))

babetçiklerimide koyimm burayaa acele etmesem topik başlığım genel olurdu ama dayanamıyorumki birdeeee ayakkabı paketimdenn hediye şekercikler çıktı çok tatlıı (ez ayakkabı diyarı) yaptırdığm yer hazır koymuşkennn topuklularımıda ekliyimm

Eklentiler

• $IMG-20140107-WA0001.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $2014-01-21 16.00.06.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 66
  • $2014-01-21 15.43.56.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 71
  • $IMG-20140107-WA0002.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 79
  • $IMG-20140109-WA0006.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 80
  • $2014-01-21 15.48.06.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 84
  • $2014-01-21 15.48.13.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 84
  • $2014-01-21 19.20.13.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $2014-01-21 19.19.44.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $2014-01-21 19.19.13.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:

ayyy çook şekerlerr..bayıldımm..

çok güzeeellllll bayıldım canım güle güle giy ne kadara aldıınnn nerden yaptırdın

Çok begendım canım cok guzeller erkenden bıtırmısın herseyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…