oy kuzum hadi hayırLısı oLsun inşallah
el emeği gibisi varmı.. herşeyi ne kadar aşkLa yaptığın açık açık ortada
kocaman bir maşallah'ı hak ettin kuzum
kızlarrrrrrr 1 aydır uğraşıyorumm vee sonunda hazırlıklarımmm bitmiş bulunuyorrrrherşeyimiii sevee seveee gönülden hazırlamak gibisi yok gerçekten allahhhh herkese böyle mutlu duygular yaşatsınn (AMİNN)... halay mendillermi ellerimle yaptım 3 renk yeşil pudra bordo hepsine baş harfimizi koydumm :) nikah şekerlerimide bugünn yaptımm ... kınada ufakda olsa dağıtmak içi bu kınalı kutulardan aldım tülle sardım ama biraz daha süslemeyi düşünüyorum .. herşey çok içime sindii vee fikir arayanlara umarım yardımcı olurum kalp içinde derya yazanlar nedime bilekliğiii kızlar nedimelerim takıcak ve özel foto çektircez inş :) hadi bakalımmm şimdiii paylaşım zamanı yorumlarınızı bekliyorum
Maşallaaah hepsi birbirinden güzel ne kadar da beceriklisin canım
hepsine bayıldım gerçekten.
özellikle nikah şekerlerine bittim burda. bende istiyorum bende.
orda loradan bir sepet mi gördüm.loranın ürünlerine bayılıyorum ben.:128:
çok zevkli çok güzel olmuş herşey.mutlu olursun inşallah.
ayy canmm çokk güzel olmuşlarr :) bnde çok istiorm nikahşekerlerimi kendim yapmayı :) seninkiler o küçük şeker mantarlar demii çok hoş olmuşlar bonibon war heralde içinde çok beğendim
Hersey cok guzelk gorunuyor mutluluklar :)
Deryam hepsi harika bayıldım ellerine emegine sağlık özenilmiş herşey özenle seçilip yapılmış gönlünce geçer günün inşallah
Her şey çok güzel görünüyor. Kına kızından nasıl alışveriş yaptınız acaba sadece facebook sayfasını bulabildim. :26:
maşallah canımm allah tamamına erdirsin
çok teşekkür ederimm .. evett facede var bi tek ordan yaptırdım bende:13:
Sağol canım ödemeyi nasıl yaptın peki? Hayırlı olsun tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?