• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertten çok merak ..

Şurda okuduğum konuların bir çoğu ; insanın kendi hayatıyla ilgilenmesinden çok, başkasıyla ( eltisi, görümcesi, kv ,kp vs vb ) kendini mukayese edip, dert aramaya, problem çıkarmaya meyilli olması..

en iyi siz olamazsınız, herkes en çok sizi sevemez. Çok çirkin ya eşinizin de kadın gibi annesiyle saygısız konuşması, sizinle dedikodu yapması vs, çok çirkinsiniz.

Kendi hayatlarımızın avukat, başka hayatların yargıcı olmaktan vazgetiğimiz an sanırım mutlu olabiliriz ancak.

Kayınvalideniz siz anlamamış olsanız bile, farkettirmeden mesafe koymuş yüz göz olmama adına, iyi de yapmış bence.

Cocuklari evlenmelerine ragmen ayri bir aile kurmalarina ragmen hala evlatlarinda para bekleyen insanlari anlayamiyorum
buyuk konusmayayim ama kuru ekmek yerim yari ac yari tok gezerim ama evlatlarimin parasina goz dikmem

İki çerçeve al ve eline ver o zaman asar belki bu kadar dert etmeye gerek yok. Evinizede gelmiyormuş sizde esiniz görüşmenizi istiyor ise haftada bir kere gider yada gitmezsiniz mesafeli olursunuz. Rahat hayat :KK49:

2 3 aylık ilişkileri var eltim değil şimdiden gelin muamelesi komik . Bi de bnm aile baskim vardı eşimle zor gorusuyordum bu kızın annesiyle kV tanışıyor kız yalakalik yapıyo evini temzliyim falan . Eşim de bna dio bak kıza diye ben de diyorum benim ailem senle gorustrmuyordu ole bi imkanım olmadı bi de evinimi temzliyim falan . Eşim de haklısın diyor . Neyse diyorum yalakalik yapan ezilmeye mahkum taraf Ohh o temizlesin banane :)
hiçte sananeymiş gibi davranmıyorsun da:KK53:

dışarıdan öyle gözüküyor bil

bunlar nişanlanır evlenir filansa boy boy duvarlara asar senin kv resimlerini

sende iyice çıldırırsın

Back
X