• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertten çok merak ..

ara boZarsanız sevmez tabi . eskisi yenisi değil ki bu sevgi . diğer kız hürmet ediyordur . bir de o sebepten ağlayıp eşinizi doldurmanız çok kötü bir şey . ara bulmamışsınız bir de . gelmiyor diyorsunuz gelme Denmiş çünkü . eşinize söyleyin özür dile gelme Dediğin halde 4 kez geldi diye .

Iyi geceler bayanlar ..
aklıma çok takiliyor bu soru objektif cevapları merak ediyorum gerçekten . .
kayinvalidemin beni sevip sevmediğini çözemedim bir türlü . Esimle evleneli 8 ay oldu daha evinde fotoğrafımiz yok hiç tabloya koymamis dolu ftograf verdik kaç kere söyledik koymamissin diye cerceve alacakmis öyle koyacakmis çerçevesi yokmuş 8 aydr bi çerçeve alamadı . Kendi annmde koymamsti o da aynısını söylemişti ama şimdi koymuş kayinvalidemin dolu fotoğrafı var bi tane bile yok geçen hiç gorusmedgimiz eşimin halasina gttik ondada cerceve yoktu ama tv unitesinin üstüne koymuş kadincagiz . Bu bir yana bendede hatalar var birsürü borç var eşim sürekli para veriyordu onlara onlarda istiyorlardı sürekli . Eşim verdgi halde vermedi olup bissürü beddua yiyordu . O yüzden bikaç kez dayanamayıp bu cocukda insan yeter gibisinden aramistim bikac kez eşimle tartışıp aglayarak aramistim sikayet etmiştim falan sacmalamistim . Eşim de bana sinirlenip gidip onun yuzunden size artık para veriyorum flan dems . Vs.vs .önceden uzaktan öpücük falan atıyordu şimdi suratı asik hep . 8 aydır evimizede 4 kez falan Gldi . Eşimle tartsmislar evime gelme demis eşim ondan sonra hiç glmiyo zaten . Tamam sürekli gelsin istemem gelmesi umrumdada degl ama hiç gelmemeside acayip geliyor . Bana iyi davraniyor aramzdaa sıkıntı yok . Ama beni seviyormu bilmiyorum . Eşimin kardeşinin sevgilisi var annesi o kızın annesiyle arkadaş kız daha oğlunun sevgilisi ama kaynvalidem kızın facede her fotografini bgeniyo gelinim diomus 2 3 aylık kıza biz esimle 3 .5 yıl sevgili kaldık bana sonradan dedi gelinim falan . Geçen dedim hemen gelinim diyorsun bana dememistin ffalan espirili sekilde sen kizimsin çünkü dedi o gelinim dedi . Bir de bebekken vefat eden kızı ile ismimiz ayni . Kayinvalidem gezmeyi sever calismaktan nefret eder . Sürekli hasta olsada sigarasini birakmaz anca esimden para ister . bencil . Vs . Akıllı . Biridir . Szce beni seviyormu
Ben olsam sevmezdim sizi..birde mecbur mu insanlar fotolarınızı asmaya..benimde inancıma ters ortalığa fotoğraf asmak :(

senı sevmıyor sımdıden kaynanalık yapıp eltını buyultmus
zaten kaynanalar yuzunden oluyor bu eltı sorunu
benc asıl mesele oglunu sevmıyor yanı esını
oglunu sevse gelını cok kotude olsa aman oglumun mutlulugu ıcın der bırsey belı etmez
sızden once esınız dusunsun annem benı sevıyor mu dıye

Bu arada bu elti gorumce kavgalari bana cok varos isi geliyor siz esinizle dimdik durun bir karakteriniz kisiliginiz olsun her karari kendiniz alin maddi manevi ondan sonra ne kv kalir sorun yasanacak ne de gorumce elti

Kız çirkin baya . Esimde diyo çok çirkin diye eşimin küçük kardeside diyo ben bunu eşime bikaç kez dedim diye annesine kiskamiyorda dems
Ya yorum yapamıyorum bu ne çirkinlik...eltinizi bilemem ama şu cumleyle asıl siz ve eşiniz çok çirkinsiniz.

Ne tuhaf ya gidip kayınvalidenize neden fotografımızı asmıyorsun mu dediniz?
Ben cok soğuk nevaleyim galiba ya hiç öyle şeyler söyleme hakkı bulmam kendimde. Samimiyetim gunluk sohbetlerden ibaret.
Bir de sizi sevmiyorsa fotonuzu assa her gördüğünde ıyyy mendebur diye geçirse içinden daha mı iyi. Ben geçiririm valla :KK48:

Hem kadini sevmiyosun , hem neden gelmiyor diyosun neden foto koymuyor diyosun..
Hem severse sevsin sevmese sevmesin ..
Sorun nerde anlamadim..

sizi sevmek zorunda değil kadın. Takmayın bu kadar. Ben de olsam sizi sevmezdim ayrıca. Yok elti çirkin, çok çirkin muhabbetleri. Resmen laf taşımışsınız. Kv ise bence çok iyi kadın ama sizin yüzünüzü gördüğü için bulaşmak ve fazla laubali olmak istemiyor. Sen kızımdın o gelinim diyebilen kadın ve gelme dendiği halde 4 kere gelen kadın kötü olamaz. Siz bencilsiniz.

Sizin evinizde kayınvalidenizin kaç fotoğrafı asılı:KK53:

Ben kendi evime bile asmayı düşünmüyorum, neden kayınvalideme ısrar edeyim "İlle de bizim fotoğrafımızı as" diye?

Hayatı hem kendinize, hem eşinize, hem eşinizin kardeşine ve onun sevgilisine, hem de kayınvalidenize zorlaştırmayın. Arkadaşının kızıymış; belki zaten yıllardır çok seviyordur? Hem kızın çirkinliğinden size ve eşinize ne? Kendinize kuma almayacaksınız ya?

Sevgisi Fotograf asmakla belli olmaz canim benim kv bizim resmimizi buyutup asmisti gelene gidene ovunuyordu bu benim gelinim diye. Ama ben aramazsam hayatta aramaz beni. O yuzden o konuyu kafana takma.
Anne ogul arasinda tartisma olursa asla araya girme sen kotu olursun.
Ayrica kendi ogluna beddua eden anneden ne bekliyorsun ki?

valla elti adayının biraz aklı varsa çok geçmez çıldırtır sizi bu kıskançlığınızın içinde :27: sizi biz de sevmedik konu sahibi, demek ki yalnız değil k.validen..

bence eltiniz gerçekten güzel bir bayan. oturup bunu eşinizle konuştuğunuza göre... nasıl bir şey anlattığınız anlamak çok zor. ruhunuzu geliştirecek kitaplar okuyun bence. insanlar birbirlerini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorundalar.

Back
X