Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim bayandır takipte ediyorum burda biz kadınların birbirine destek verip konuşmaları çok hoş hele benim gibi gurbete gelin gittiyseniz arada burda bişeyler paylaşmak güzel sanırım neyse benim derdim temizlik çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ama sürekli kafamın içinde evim pis camlar silincek yerler silincek sürekli Kafamı meşgül ediyor ama çalışıyorum yapamıyorum geç geliyorum kendi dükkanım bari Yüzden sabah açıp akşam kapatıyorum tabi geç saat oluyo evde bi iş yapamıyorum bu beni çok üzüyor bu hafta sonu yardımcı çağırdım ama hava durumuna bakıyorum hava yağmurlu ne yapsam bilemedim yağmurlu havada cam silinir mi derdim bu işte benm gibi varmıdır ya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dertmi bilmiyorum ama en uygun burası geldi benim için dert malesef
- Konu Sahibi ada-mert
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
3 aydır falan hiç bişey yapamıyorum evde yemek bile zor oluyo çogu zamn çok kirlendi artık hava durumuna baktım Manisa'da oturuyorum walla bi hafta yağmurlu görünüyor gelmeyin mi desem Kadınlara bilmiyorumCok mu yagmur yagacak? Bence silinir neden silinmesin ki?? Cok da takmayin ya hasta olursunuz..
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.396
- 598
3 aydır falan hiç bişey yapamıyorum evde yemek bile zor oluyo çogu zamn çok kirlendi artık hava durumuna baktım Manisa'da oturuyorum walla bi hafta yağmurlu görünüyor gelmeyin mi desem Kadınlara bilmiyorum
Bence gelsinler yaz yagmurundan bi sey olmaz. Azcik yagar sonra durur..
İnşallah bakalım içim rahatladı biraz olsun şimdi iptal etsem tekrar gün ayarlamak çok zorBence gelsinler yaz yagmurundan bi sey olmaz. Azcik yagar sonra durur..
Bence gelsinler yaz yagmurundan bi sey olmaz. Azcik yagar sonra durur..
- 16 Ağustos 2013
- 384
- 179
- 103
Ben dükkan işinin ne kadar çok vakit aldığını bilirim benimde vardı ve eve geldiğimde hem çok geç oluyordu hemde kolumu kaldiricak halim kalmiyodu bu aralar zaten çamur yağıyor benim ev fransız balkon on taraf 4 metre cam sadece bir odanın ki bide bu cami görsen yeni sildiğim halde çamur içinde bende hiç ellemiyorum şimdi bu sene yaz da gelmicek bu gidişle ama...beklesin bakalım yağmurlar geçerse silmeyi düşünüyorum sende takma Allah aşkına....:)
- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- 598
Kızlar ben bu sitenin cevap verme işini falan pek çözemedim sanırım kopyala falan mı yapıyorum be oluyo anlamadım ama acemiyim daha yeni öğrenicem
Cevap vermek istediğiniz mesajın sağ altında cevapla sekmesi var, ona tıklayıp yazarsanız alıntı yapmış olursunuz. Benim şu an sizin mesajınıza yaptığım gibi.
Arada bir temizlik için yardımcı almak yerine sürekli birini bulun. Haftada ya da iki haftada bir gelsin. Hem sizin kafanız rahat olur, hem evinizin düzeni oturmuş olur.
- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
- 448
Alıntılamak istediğiniz mesajın sağ alt köşesinde cevapla var. Ona tıklayacaksınız.Kızlar ben bu sitenin cevap verme işini falan pek çözemedim sanırım kopyala falan mı yapıyorum be oluyo anlamadım ama acemiyim daha yeni öğrenicem
- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- 28 Kasım 2010
- 41.692
- 138.183
- 798
- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 248
- 37
- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim bayandır takipte ediyorum burda biz kadınların birbirine destek verip konuşmaları çok hoş hele benim gibi gurbete gelin gittiyseniz arada burda bişeyler paylaşmak güzel sanırım neyse benim derdim temizlik çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ama sürekli kafamın içinde evim pis camlar silincek yerler silincek sürekli Kafamı meşgül ediyor ama çalışıyorum yapamıyorum geç geliyorum kendi dükkanım bari Yüzden sabah açıp akşam kapatıyorum tabi geç saat oluyo evde bi iş yapamıyorum bu beni çok üzüyor bu hafta sonu yardımcı çağırdım ama hava durumuna bakıyorum hava yağmurlu ne yapsam bilemedim yağmurlu havada cam silinir mi derdim bu işte benm gibi varmıdır ya
kendi dükkanınızmış bir iki gün kapatıp temizlik yapabilirsiniz, kafaya bu kadar takacağınıza
- 24 Nisan 2015
- 6.895
- 7.086
- 198
tutun bır temızlıkcı ki anlaşmıssınız bırıyle zaten, yagmur yagsada bısı olmaz sılsın, supursun evın her yerını elden gecırsın, aksamdan aksama da gelsenız evın temız olması onemlı ne demısler aslan yattıgı yerden bellı olurmusMerhaba arkadaşlar yeni üyeyim bayandır takipte ediyorum burda biz kadınların birbirine destek verip konuşmaları çok hoş hele benim gibi gurbete gelin gittiyseniz arada burda bişeyler paylaşmak güzel sanırım neyse benim derdim temizlik çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ama sürekli kafamın içinde evim pis camlar silincek yerler silincek sürekli Kafamı meşgül ediyor ama çalışıyorum yapamıyorum geç geliyorum kendi dükkanım bari Yüzden sabah açıp akşam kapatıyorum tabi geç saat oluyo evde bi iş yapamıyorum bu beni çok üzüyor bu hafta sonu yardımcı çağırdım ama hava durumuna bakıyorum hava yağmurlu ne yapsam bilemedim yağmurlu havada cam silinir mi derdim bu işte benm gibi varmıdır ya
bende bu konuda tıtızım haftada bır temızlık yaparım. mutfak-banyo gunluk temızlenır ıhtıyac dahılınde ama dagınıklıgı ve kırı hıc sevmem. sızı anlıyorum o nedenle
ev pıs olunca kendımıde pıs hıssedıyorum
- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- 18 Kasım 2014
- 4.466
- 5.669
- 358
Manisa da tozlu yağmur yağıyor maalesef Bende b durumdan muzdaripim. Resmen camlarımdan çamur akıyor.3 aydır falan hiç bişey yapamıyorum evde yemek bile zor oluyo çogu zamn çok kirlendi artık hava durumuna baktım Manisa'da oturuyorum walla bi hafta yağmurlu görünüyor gelmeyin mi desem Kadınlara bilmiyorum
- 13 Mayıs 2015
- 355
- 143
- 18