• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertmi bilmiyorum ama en uygun burası geldi benim için dert malesef

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim bayandır takipte ediyorum burda biz kadınların birbirine destek verip konuşmaları çok hoş hele benim gibi gurbete gelin gittiyseniz arada burda bişeyler paylaşmak güzel sanırım neyse benim derdim temizlik :KK43: çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ama sürekli kafamın içinde evim pis camlar silincek yerler silincek sürekli Kafamı meşgül ediyor ama çalışıyorum yapamıyorum geç geliyorum kendi dükkanım bari Yüzden sabah açıp akşam kapatıyorum tabi geç saat oluyo evde bi iş yapamıyorum bu beni çok üzüyor bu hafta sonu yardımcı çağırdım ama hava durumuna bakıyorum hava yağmurlu ne yapsam bilemedim yağmurlu havada cam silinir mi derdim bu işte benm gibi varmıdır ya

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim bayandır takipte ediyorum burda biz kadınların birbirine destek verip konuşmaları çok hoş hele benim gibi gurbete gelin gittiyseniz arada burda bişeyler paylaşmak güzel sanırım neyse benim derdim temizlik :KK43: çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ama sürekli kafamın içinde evim pis camlar silincek yerler silincek sürekli Kafamı meşgül ediyor ama çalışıyorum yapamıyorum geç geliyorum kendi dükkanım bari Yüzden sabah açıp akşam kapatıyorum tabi geç saat oluyo evde bi iş yapamıyorum bu beni çok üzüyor bu hafta sonu yardımcı çağırdım ama hava durumuna bakıyorum hava yağmurlu ne yapsam bilemedim yağmurlu havada cam silinir mi derdim bu işte benm gibi varmıdır ya
Bende gurbete gelin geldim benimde mağazam var sizi cok iyi anlarım arkadaşlarında söylediği gibi bence haftalık birini bulun yoksa ev alıp başını gidiyor :)

Bu sitede okudum dertleri temizlik olan arkadaşlara yazıyorum

Bir yorumda camlar kirli olursa olsun ekmek banıp yemeyeceğiz ya diye yazılmıştı çok beğendim

Takmayın bu kadar

Bir de cidden anlamıyorum hadi yer temiz olsun mutfak temiz olsun önemli diyelim de

Camın dışındaki toz ya da lekenin ne önemi var

Eskiden aylarca silmezdim

Şimdi haftada bir yarım gün yardımcı geliyor ona bile sildirmiyorum hava bozuk olunca ne gereği var

Back
X