• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmeye ihtiyacim var :(

Nileylul16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
203
17
98
34
Merhaba kizlar. Ben daha önce de yazdım sorunum eşimle ilgili. Eşimle öyle büyük sorunlarimiz yok temizliğine dikkat etmiyor demiştim artık daha iyi , ama susup konuşmaması iletişimsizlik beni delirtiyor, suratı asık çoğu zaman . Soruyorum güzelce neyin var hayatım yok bişey kızıyorum gene yok bişey diyo . Ben kocamla iletişim kuramıyorum . Çok yüzeysel konuşmalar. Ben derin derin konuşabilmek istiyorum , mesela kağıda yada buraya yazmak yerine onunla karşılıklı konuşsam. Özel gunleri de es geçiyor hep utamiyomuymus neymis anlamadım .eşim kapalı kutu gibi susması sürekli modunun düşük olması beni delirtmek uzere. Aynı durumu yaşayan çare bulabilen varmı . Beni anlayan kimse yok dışardan bakınca çok güzel herşey iyi baba iyi es, yemek olmasın dert etmez şunu yap dersem yapar çocukla ilgilenir falan . Ben de mi sorun var acaba .

Merhaba kizlar. Ben daha önce de yazdım sorunum eşimle ilgili. Eşimle öyle büyük sorunlarimiz yok temizliğine dikkat etmiyor demiştim artık daha iyi , ama susup konuşmaması iletişimsizlik beni delirtiyor, suratı asık çoğu zaman . Soruyorum güzelce neyin var hayatım yok bişey kızıyorum gene yok bişey diyo . Ben kocamla iletişim kuramıyorum . Çok yüzeysel konuşmalar. Ben derin derin konuşabilmek istiyorum , mesela kağıda yada buraya yazmak yerine onunla karşılıklı konuşsam. Özel gunleri de es geçiyor hep utamiyomuymus neymis anlamadım .eşim kapalı kutu gibi susması sürekli modunun düşük olması beni delirtmek uzere. Aynı durumu yaşayan çare bulabilen varmı . Beni anlayan kimse yok dışardan bakınca çok güzel herşey iyi baba iyi es, yemek olmasın dert etmez şunu yap dersem yapar çocukla ilgilenir falan . Ben de mi sorun var acaba .
Derin derin nasıl oluyor?
Bizde öyle ne haber,neyaptın bugun vs konuşmalar yapılır sonra sessizlik .
Elbette bir konu üzerinde konuşur tartışır fikrimizi söyleriz ama çok da derine inmelik hergün bir konumuz yok olamazda.

Bir size mi konuşmuyor? Adam konuşmaktan keyif almıyordur belki.

Bazi insanlar böyle olabiliyor. Bazen de insanlari oldugu gibi kabul etmek gerek. Kac yillik evlisiniz ve yaslariniz kac?

26 benim. 39 o.
Derinden kastım ilişkimiz hakkında mesela yada başka bir konu . Yok yani muhabbet etmiyo ilk tanıdığımda böyle değildi. Çok pasif . Beni mutlu eden bunlar bunlar diye anlattığım halde hicbisey yapmiyo

Kocanıza dair ne anlatmıştınız ki daha önce, diye baktım.İlgisiz özensiz kocam konusunda kendisinin kişisel bakımına gösterdiği özeni (!) anlatmıştınız.

1 çocuğunuz mu var , 2 mi ?

*Konunuzu hatırladım.Tutarsızlıklarla dolu bir konu ve üyeydiniz.

Son düzenleme:
Peki her zaman mı böyle yani akraba eş dost arasında da mı böyle suskun

Derin derin nasıl oluyor?
Bizde öyle ne haber,neyaptın bugun vs konuşmalar yapılır sonra sessizlik .
Elbette bir konu üzerinde konuşur tartışır fikrimizi söyleriz ama çok da derine inmelik hergün bir konumuz yok olamazda.
Yanlış ifade ettim kendimi . Yani oturursun ara sıra bı kahve yada şarap vs. bişey içersin karşılıklı biseyler anlatırsın muhabbet edersin

Kocanıza dair ne anlatmıştınız ki daha önce diye baktım. İlgisiz özensiz kocam konusunda kendisinin kişisel bakımına gösterdiği özeni (!) anlatmıştınız.

1 çocuğunuz mu var , 2 mi ?
Bu eşimden 1 eski eşimden 1 çocuğum var bide eşimin çocuğu var lise 3 e gidiyo ama bizle değil anneannesiyle kaliyo genelde

Benim eşimde çok konuşmaz ama yapısı böyle hiç yargılamadım . Gerektiğinde konuşur , genelde ben konuşurum o dinler bir şey sormak söylemek isterse de söyler .
Sızın yapınız konuşkan olabilir ama herkes böyle olacak diye bir şey yok . Bence kabullenin eşinizi

26 benim. 39 o.
Derinden kastım ilişkimiz hakkında mesela yada başka bir konu . Yok yani muhabbet etmiyo ilk tanıdığımda böyle değildi. Çok pasif . Beni mutlu eden bunlar bunlar diye anlattığım halde hicbisey yapmiyo

İletişim kuramadığınız bi insanla niye evlendiniz? Sevgili olmadınız mı? Evlenirken zorla mı evlendirildiniz? İlk tanıdığınız gibi sürmemiştir sonunda evlenmeden önce hiç mi böyle değildi?

Aranızda 10 yaştan fazla fark var. Adamın karakteri mizacı oturmuştur artık, bu yaştan sonra zor değişir. Sizin yaşınız küçük kendiniz gibi hayatı yeni öğrenen, sizinle beraber keşfedecek birisi değil ki... Karşınızdaki insan 40 yaşında. Hayatı sizin neredeyse 2 katınız kadar tecrübe etmiş birisi. Bence, siz kendinizi mutlu edin...

Aranızda kuşak farkı var belki de aynı konular ilginizi çekmiyordur, enerjiniz tutmuyordur, hatta belki çocuksu geliyordur konularınız size de onun konuları ağır...
Yaş farkından kaynaklanan iletişim problemleri yadsınamaz bir gerçektir.
Nasıl tanıştınız bilemiyoruz o zamanlar nasıldı ilişkiniz?

Tanıdık vasıtasıyla öyle 4 5 ayda evlendik ama o kadar ilgili ,konuşkan şöyle yapicaz böyle yapicaz diye hayaller kuran biriydi ki. Şimdiki hali bambaşka . Çok mutsuz bıkkın, suskun , yani yatak odasında bile o sevgisini hissedemiyorum ben

Evet benim çevremde genelde öyle kendi çevresinde daha konuskan
O zaman demek ki konuşabilen birisi. Zaman zaman konuşmamasını anlarım. Belki bir problem olur konuşması muhabbeti azalır. Ama sürekli başkalarına normal konuşup size az konuşması can sıkıcı ve insanın modunu düşürür. Nasıl değişir bilmem de eşim böyle yapınca benim de içim daralıyor. Sonra bir gün bi patlıyorum normale dönüyoruz ta ki bi problem çıkana kadar. Bence siz de ciddi ciddi ifade edin aile içinde eş dost içinde neşeli sohbetli iken evde tersi olmasını kabul etmediğinizi.

Onun böyle oluşunu takmayıp evde kendime odaklanıyim diyorum ama aynı evde umursamadan da olmuyor yapamıyorum onun öyle oluşu bana dert oluyo

Back