• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertleşmeye çok ihtiyacım varrrrrrrr :(

maddiyat yüzünden nasıl çoçuğunuzu aldırdınız ?verecek bi ekmek bi suyunuz yokmuydu .bebeği veren Allah rızkını elbette verir.rızık endişesiyle bir bebeği öldürmek ne kadar büyük bir günah bunu sizde biliyorsunuzdur.ki onun rızkını siz değil Allah verecekti.
ve ayrıca onu kucağınıza aldığınızda bütün sıkıntılarınızı unuttururdu.:KK50:
BU hesabım iptal edildi
!! silentgirl89 hesabım ve şuan kullandığım hesabım üzerinden yazdığım mesajlar üzerinden erişilen bağlantılarda inancıma aykırı olan paylaşımları reddediyorum!!

ayrıca bu mesajın sonundaki emojiyle de alakam yoktur ben isteyerek koymadım bu bardaktaki haram olan bir içeceği temsil ediyorsa kesinlikle karşıyım ve emojilerin yapmış oldukları harekete de karşıyım reddediyorum!!

ağır bir depresyon geçiriyorum. ama kimseyi suçlayamıyorum çünkü ben yaptım herşeyi. kaçarak evlendim gelinlik giymedim düğünüm olmadı maddiyat yüzünden bebeğimi aqldırmak zorunda kaldım artık kaldıramıyorum unutmaya çalıştıkça daha çok acı çekiyorum unutamıyorum
Merhaba ben de sanırım depresyondayım hemen hemen aynı gibi.sizinle nasıl konuşabilirim:(

Back
X