Niloyatospikk Nirvana Pro Üye 23 Ocak 2016 32.464 48.776 24 Eylül 2023 Konu Sahibi Meltemmelt #21 Meltemmelt .!.: Çok şükür en büyük tesellimizde bu evlerimiz yıkıldı ama herşey yerine gelir ama aile sevdiklerin geri gelmiyor teşekkür ederim dinleyip cevap verdiğiniz için tanimadan dertleşmek iyi geliyor insana güzellikler hep sizi bulsun Genişletmek için tıkla... Her zaman dinlerim anlatabilirsiniz
Meltemmelt .!.: Çok şükür en büyük tesellimizde bu evlerimiz yıkıldı ama herşey yerine gelir ama aile sevdiklerin geri gelmiyor teşekkür ederim dinleyip cevap verdiğiniz için tanimadan dertleşmek iyi geliyor insana güzellikler hep sizi bulsun Genişletmek için tıkla... Her zaman dinlerim anlatabilirsiniz
Meltemmelt Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2023 12 3 34 24 Eylül 2023 Konu Sahibi Meltemmelt #22 Niloyatospikk .!.: Her zaman dinlerim anlatabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum
Niloyatospikk .!.: Her zaman dinlerim anlatabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ediyorum
elifizmir35 Kalp herkeste var ; Yürek başka bir şey Pro Üye 13 Eylül 2023 862 666 30 Eylül 2023 Konu Sahibi Meltemmelt #23 Konu başlığı yanlış katagori de değil mi ? Özel izinle mi devam ediyor sadece bunu merak ettim ?