Dertleşmek

Meltemmelt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2023
12
3
34
Hayırlı geceler hanımlar gelin biraz sohbet edelim bu aralar canım hiç bir şey yapmak istemiyor depresyonami girdim nedir aslında depremden sonra oldu bu hatayda yaşıyorum

Vücut estetiği bölümüne açılınca vücudunuzdan dert yanacaksınız falan sandım neden bu kategoriye açma gereği duydunuz acaba?

Canınızın hiçbir şey yapmak istememesi çok normal kolay bir şey yaşamadınız ki ama canınız istemese de bir şeyler yapmaya çalışmak sizin hayata daha kolay adapte olmanızı sağlar.

Hayırlı geceler hanımlar gelin biraz sohbet edelim bu aralar canım hiç bir şey yapmak istemiyor depresyonami girdim nedir aslında depremden sonra oldu bu hatayda yaşıyorum

Çok çok geçmiş olsun.
Umarım yakınlarınız hayattadır
Böyle hissetmeniz çok normal.
Ufak problemler bile insanı günlerce düşündürebiliyor, böyle bir felaketi bizzat yaşamak insanı yıpratır.
Kendine yüklenme, zaman tanı.
Çok şükür nefes aldıkça, umut herzaman vardır.
Abdestli gezin, bol bol inşirah ve meryem suresi dinleyin.
Bilmiyorum imkanlar nasıl ama varsa bi kurs vs oraya gidin, vakit geçirin.
İçinize atmayın. Arkadaşlarınızla bi kahvede olsa buluşun dertleşin.
Kitap okuyun bol bol.
Rabbim ferahlık versin size

Allah razı olsun Allah kimselere yaşatmasın inşallah çok şükür kaybimiz yok

Komşular dışında çok yakınımi kaybetmedim tek tesellimiz bu zaten gidenlere zaten ayrı içimiz yanıyor Rabbim kimseye vermesin diliyorum
Allah sabırlar versin size de ailelerine de canınız hiçbir şey yapmak istemese bile günde az da olsa bir şeyler yapın depresyon ben yaşadım öyle basit bir şey değil günlük rutinlerinizi mesela yemek yapmak diş fırçalamak veya banyo yapmak gibi yapmanız gerekenleri yapıyorsanız depresyon değildir depremden sonra duygu karmaşası olabilir doğal olarak depremi yaşayan birçok insanı canı bir şey yapmak istemez bazı insanlarda da aksine sürekli bir şeyler yaparak duygularını bastırmaya çalışır

Yapmak zorundayım istemesemde üç evladim var onlara hissettirmemek için güçlü durmaya çalışıyorum günlük islerimi yapıyorum boş durnamaya çalışıyorum zaten boş durunca budefa panikliyorum deprem oluyor gibi hissediyorum bilemiyorum umarım kısa sürede toparlaniriz

Şükürler olsun ki evlatlarınız yanınızda onlar en büyük motive kaynağı biliyor musunuz? Canınız bir şey yapmak istemiyor olmasına aldırış etmeyin bunun için de bir müddet kendinize izin verin ben de böyle yapıyorum bugün izin günüm hiçbir şey yapmayacağım boş boş oturacağım ama ertesi günü bu işleri artık yapman lazım deyip kalkıyorum bazen öylece bir şey yapmadan durmak da iyi gelebiliyor

Çok şükür en büyük tesellimizde bu evlerimiz yıkıldı ama herşey yerine gelir ama aile sevdiklerin geri gelmiyor teşekkür ederim dinleyip cevap verdiğiniz için tanimadan dertleşmek iyi geliyor insana güzellikler hep sizi bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…