Son çare o zaten artık. Onu yaparsa direk ölüm sonucu iflahı öyle olacak ama ben vicdan azabı çekerim suçum günahım olmadığı halde.Valla yatırın, yatırmadığınız kabahat.
En azından denemedim demezsiniz.
Çıkıp yine meyhanede alırsa soluğu zaten her şey bitmiş, iflah olmaz bir bağımlıdır.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dertleşmek için...
- Konu Sahibi Teraziiii
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bir derdim var dert dinlemek dert ortağı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Kasım 2019
- 6.281
- 13.196
- 198
Evlilik adamı değilmişim ve Boşanma lafına takılmadım da "güzelleşeceksin aldatacaksın" lafı çok kötü. Kendi güvensizliği ve bunun size bir hakaret olduğunun farkında değil. Bu evinize gelen bir arkadaşınıza "evimden bir şeyler çalacaksın, hırsızlık yapacaksın" demek gibi bir şey. Zaten o kişilikte birisini evinize sokmazdınız ama böyle olmayan bir insana böyle derseniz büyük hakarettir. Bunu uygun dille anlatın kendisine. Evlilik adamı ve boşanma laflarına gelince, bunu ne şekilde söylediği önemli espri gibi mi söylüyor? Ben ve eşim de evlilik insanları değilizdir ve bunu dillendirdik birbirimize. Evliliğin sorumlulukları beni korkutmuştur mesela. Eşim de "biz klasik evliler gibi olmayacağız, biz takılıyor olacağız" yine dedi. Bu "açık evlilik " falan tarzında anlaşılmasın. Biz bu toplumun nezdinde aynı evde yaşarken evli olmak ve birlikteliğimizin kabul görmesi için evlendik. En basitinden hastalandığınızda bir hastaneye veya tatildeyken bir otele vb gittiğinizde "nesi oluyorsunuz?" diye sorulduğunda "eşiyim" deyince akan sular durur biliyorsunuz. Ama ne anlamda "evli değiliz de takılıyoruz" kısmına gelince bizim çocuğumuz yok ve klasik karı koca rolleri bizi kasar, örneğin eşim dağınıktır ben de ev işi sevmem; "evi b.k götürüyor" derim O da "boşver, evi b.k götürmüyor aşk götürüyor" der. Misafir geleceği zaman hooop toplarız. Ben o çoraplarını bekarlık günlerindeki gibi salonun ortasına attı diye, yemeğini masada değil de koltukta yediği ve tabağını yere koydu diye baskı yapmam mesela. Her şeyi birlikte yapmak zorunda değiliz ben doğa yürüyüşü severim o sevmez, ben giderim o arkadaşları ile buluşur. Neyse uzun anlattım. ben de başlarda espri olarak bu boşanma sözünü çok kullanırdım. Örneğin annesine gidilecek, "git bana valiz hazırla" der ben çocuk değil ki niye ben hazırlıyorum, kendi hazırlasın, ne bileyim hangi tişörtünü ister hangi kotunu ister, bunalır "eeeh boşanmak istiyorum" derdim. Ama bu lafın espri de olsa böyle dile pelesenk olması onu rahatsız ediyormuş, söyledi ben de demiyorum artık. Siz de konuşun.
Bu arada alkol olayını atlamışım. O kötü tabi, kötülük derecesine göre evlilikler bitebiliyor bu yüzden. Ama tedavi boyutunda mı bilmiyorum bu konuda kendi farkındalığı gerek ve kendi istemeli. Gerekirse aileden destek alın.
Bu arada alkol olayını atlamışım. O kötü tabi, kötülük derecesine göre evlilikler bitebiliyor bu yüzden. Ama tedavi boyutunda mı bilmiyorum bu konuda kendi farkındalığı gerek ve kendi istemeli. Gerekirse aileden destek alın.
Son düzenleme:
Fikri ne ise zikri de o iste .. Zayiflar kocalarini mi aldatiyor yani. Cok zayif evli kadinla tovbe yarabbi.. Gun gecmiyor ki sacma birsey daha okumayayim. Bence hicbisey yapma bosuna ugrasirsin. Sende evlilik kadini degilmisim dersin. Ne guzel yaa Evlen yuva kur sonra kafana gore ic gez yasa Ne imis ;Evlilik adami degilmisim He canim he.