Merhabalar 1.5 yıllık evliyim. Açıkcası gecenin bu saatinde dertleşecek kimsem olmadığı için yazıyorum buraya ve farklı bakış açılarına ihtiyacım var. Eşim sürekli alkol alan birisi alkollüyken evliliğimizin ilk zamanları sanal ortam üzerinden aldatmışlığı oldu ve ben bu durumu affetsem de içimde hep bir güvensizlik var. Ama asıl sorun şu eşim durduk yere bile boşanmak kelimesini kullanıyor. Bu kelime ağzına pelesenk olmuş durumda. Onca hatası olmasına rağmen ben bir kere bile ağzıma almadım bu kelimeyi. Çünkü ben dillendirirsem arkasını getiririm. Neden sürekli kullanıyosun dediğimde ben evlilik adamı değilmişim senin suçun yok diyor. Bu akşam canımı sıkan mevzuya gelincr ameliyat olacagım yakında zayıflama ameliyatı. Bu gece bana dediki daha doprusu sürekli dillendiriyor artık zayıflayacaksın iyice güzelleşeceksin ve beni aldatacaksın. Kafasında bunlara inanıp evliliğimizi zehir ediyor. Anlatıyorum öyle bir şey olmayacak diye ama ısrarla kafasındakine inanıyor. Sizlerden tavsiye almak istiyorum eşime bu boşanma kelimesini nasıl bıraktırırım sevgiliyken de sürekli ayrılık kelimeaini kullanıtdı arkasını hiç doldurmaz ama ben bıktım bu kelimelerdrn. Onu bu kelimeden nasıl uzaklaştırırım.