haklisin canim benim.. ama iste etme cahille sohbet küstütürsün, bu iste.. yeterki karsindaki insan cahil olmasin.. herkese laf anlatirsin da ona anlatamazsin.. sabahlari temizlige gider kendisi, halbuki gelmeden kalkmisim, sofrayi felan hep hazirlamisim ben.. baktim yufka bozulmus attim, kosa kosa türk marketine gittim, cebimde zaten para yok, esimin dursun üstünde diye verdigi 5euroyu bakkala verdim geldim patatesli börek yaptim kahvaltiya be nankör bi de eline saglik felan de... yok yaa iyilik yaramiyor kimseye... ama zaman dönüyor, simdi onun bana isi düsmeye basliyor...
Canim bunun cahillikle alakasi yok, bu sadece art niyetliliktir, insanin kendi ici bozulmussa karsisindakinide ayni sanar. Demekki o art niyetli düsünebiliyorki seninde art niyetle yufkayi attigini sanmis..
Ben sunu bir türlü anlayamiyorum, gelin iyi olunca kayinvalide cazgir cadinin biri cikiyor, kayinvalide iyi oluncada gelin cazgir cadinin biri cikiyor. Neden iyi gelin iyi kayinvalideye, kötü gelinde kötü kayinvalideye denk gelmezki..?