• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertleşip rahatlamak istiyorum.. çok sıkıldım gurbette

haklisin canim benim.. ama iste etme cahille sohbet küstütürsün, bu iste.. yeterki karsindaki insan cahil olmasin.. herkese laf anlatirsin da ona anlatamazsin.. sabahlari temizlige gider kendisi, halbuki gelmeden kalkmisim, sofrayi felan hep hazirlamisim ben.. baktim yufka bozulmus attim, kosa kosa türk marketine gittim, cebimde zaten para yok, esimin dursun üstünde diye verdigi 5euroyu bakkala verdim geldim patatesli börek yaptim kahvaltiya be nankör bi de eline saglik felan de... yok yaa iyilik yaramiyor kimseye... ama zaman dönüyor, simdi onun bana isi düsmeye basliyor...:19::19::19::19:

Canim bunun cahillikle alakasi yok, bu sadece art niyetliliktir, insanin kendi ici bozulmussa karsisindakinide ayni sanar. Demekki o art niyetli düsünebiliyorki seninde art niyetle yufkayi attigini sanmis..
Ben sunu bir türlü anlayamiyorum, gelin iyi olunca kayinvalide cazgir cadinin biri cikiyor, kayinvalide iyi oluncada gelin cazgir cadinin biri cikiyor. Neden iyi gelin iyi kayinvalideye, kötü gelinde kötü kayinvalideye denk gelmezki..?

Ay canim benim yaa:) Desene sende gece kusu oldun ciktin kaynanandan kurtulmak icin :90: Esini uyutup gelebilmende güzel bir sey, bir cok erkek kendileri yatinca eslerininde onlarla yatip uyumalarini isterler, bende sasirdim senin esinin öyle olmamasina :3:

eşim çok sakin huylu biridir. maş. Allah bozmasın. ama inat ettimi asla hayır diyemezsin. hiç konuşmayı sevmez o dinler ben anlatırım.. tek bana karşı değil ailesine karşıda öyle. bu durumda herhalde işleri ben idare etmem lazım benim yuvam için evet hayır demem lazım. eşimi beklersem.....

ooo.. simdi hangisini tartisalim ki?? laf sokmalarini mi? hakaretlerini mi? anlayissizliklari mi? bosver be canim arkadasim... bak gecenin bu saati olmus kafani mesgul ediyorlar.. ama haklisin öyle kafadan ha deyince atilmiyor.. aslinda kafadan hic atilmiyor sadece zaman biraz etkisini azaltiyor.. Allah yardim etsin sana canim inan kimseden ama kimseden fayda yok.. kimseye dert acilmaz.. ben bir bucuk sene bi arada kaldim ama zehirdi zehir.. basima neler gelmediki.. en son dayaklarini da yedim.. esim.. o da onlarin usagi.. kaynim üstüme yürüdü de kalkip tek kelime etmedi :50: anasi, oglum dogdu bogmaya gelmez, oldu diye kardesinle mi arani bozacan, sen girme iki kardesin arasina.. sucum ne biliyor musun? kayinbabama ben de geleyim mi sizinle carsiya dedim azarlayinca iyi gelmem ben de dedim diye saygisizlik ettigim icin kaynim tokat atmis.. sucum cok büyük ama affedilir gibi degil.. ama kaynimin benim bilezigimi, biriktirdigim bozuk paralari calmasi hasir alti edildi... sana daha hangi birini anlatayim ki tatlim.. or iste zor.. elin kapisi..

evet atamıyorum kafamdan okadar bunaldımki. ben gurbetten gelin gelecegim kayınvalidem anneme diyorki nişanlıyken.. bizim büyük oglanın kaynanası gece aramış gelini oglan telefonu kırmış zırtpırt aranırmı gece vakti ne diye arıyorsun diye anneme anlatıyor bunu birde molada anlatıyor anneme.. çeyiz götürmeye giderken. annem ben zaten öyle zırtpırt aramam dedi. anne dedim eşim abim gibi sinirli değil sen aramazsan bile ben senin sesini duymadan uyuyamam dedim istediğin vakitte ara dedim.. yok kızım dedi. sen bilirsin ama ben ararım seni dedim. annem öyle içerlemişki eşimle evde yalnız olunca siz beraber vakit geçirin ben sonra ararım diyor. kendisi gece onbirde merdiven yıkamaya kalkıyor. biliyorki ben yapmadan duramıcam gece vakti o merdivenleri yıkadık beraber bunda kusur yok gecenin vakti kaynana istedigini yapabiliyor el kapısı gerçekten zor. ben burda en çok susmayı ögrendim annem derdiki bu çenen yüzünden birgün dayak yersin. dalga geçerdi. sen kendini ezdirmezsin derdi ama ah keşke hayır demeyi burdada başarsam..senin konuna gelince Allah hidayet nasip etsin. sağlıklı mutlu olsunlarda bana uzak olsunlar

Canim bunun cahillikle alakasi yok, bu sadece art niyetliliktir, insanin kendi ici bozulmussa karsisindakinide ayni sanar. Demekki o art niyetli düsünebiliyorki seninde art niyetle yufkayi attigini sanmis..
Ben sunu bir türlü anlayamiyorum, gelin iyi olunca kayinvalide cazgir cadinin biri cikiyor, kayinvalide iyi oluncada gelin cazgir cadinin biri cikiyor. Neden iyi gelin iyi kayinvalideye, kötü gelinde kötü kayinvalideye denk gelmezki..?

tespitin cok dogru canim benim.. herkes karsisindakini de kendi gibi sanarmis ya... Allah bi iyiyi bi kötüye yazarmiski denge korunsun diye.. farkindaysan her seyde öyledir.. iste Allah bi iyiyle bi kötüyü karsi karsiya getiriyorki bozulmasin düzen.. düsünsene iki tane cazgir bi araya geliyor.. ya bosanirsin ya da savasa gider gibi hayat yasarsin, ki etrafimizda olur bazen.. cekismenin sonu da iyi bitmez zaten..

evet atamıyorum kafamdan okadar bunaldımki. ben gurbetten gelin gelecegim kayınvalidem anneme diyorki nişanlıyken.. bizim büyük oglanın kaynanası gece aramış gelini oglan telefonu kırmış zırtpırt aranırmı gece vakti ne diye arıyorsun diye anneme anlatıyor bunu birde molada anlatıyor anneme.. çeyiz götürmeye giderken. annem ben zaten öyle zırtpırt aramam dedi. anne dedim eşim abim gibi sinirli değil sen aramazsan bile ben senin sesini duymadan uyuyamam dedim istediğin vakitte ara dedim.. yok kızım dedi. sen bilirsin ama ben ararım seni dedim. annem öyle içerlemişki eşimle evde yalnız olunca siz beraber vakit geçirin ben sonra ararım diyor. kendisi gece onbirde merdiven yıkamaya kalkıyor. biliyorki ben yapmadan duramıcam gece vakti o merdivenleri yıkadık beraber bunda kusur yok gecenin vakti kaynana istedigini yapabiliyor el kapısı gerçekten zor. ben burda en çok susmayı ögrendim annem derdiki bu çenen yüzünden birgün dayak yersin. dalga geçerdi. sen kendini ezdirmezsin derdi ama ah keşke hayır demeyi burdada başarsam..senin konuna gelince Allah hidayet nasip etsin. sağlıklı mutlu olsunlarda bana uzak olsunlar

iste... ben de diyorum hep, evlendikten sonraki ben, eski ben degilim.. tamam olgunlasmak güzeldir.. ama bu kadar erken ve böyle zor bi sekilde degil :50::50: mesela eskisi gibi yüzüm gülmüyor.. senin de öyle midir?? komedi filmlerine bile gülmüyorum, robot gibi izliyorum.. dedigin gibi uzak olsunlar da, cehenneme direk olsunlar.. su mübarek günde nefretim kabarsin istemiyorum ama olanlar da silinmiyor hafizadan..

valla sana kocaman bi AMIN diyorum canim.. kurtulmanin tek yolu... yani kurtulmak olmuyor da en azindan azaltmanin... adamlar benim camasirimin makinede yikandigina bile razi olmazdi tatlim sen düsün.. ben elimde yikardim.. artik yan komusu sorunca, gelin tr'ye mi gitti hic gözükmüyor camasiri felan da yok diye, ondan sonra utandi da benim de camasirlarim yikandi birlikte... ee millet uyanik öküzün altinda buzagi bulurlar hemen.. az bogazimda kalmadi yedigim yemekler.. sen de üzme kendini geciyor hepsi.. önemli olan esin..

haklisin canim benim.. ama iste etme cahille sohbet küstütürsün, bu iste.. yeterki karsindaki insan cahil olmasin.. herkese laf anlatirsin da ona anlatamazsin.. sabahlari temizlige gider kendisi, halbuki gelmeden kalkmisim, sofrayi felan hep hazirlamisim ben.. baktim yufka bozulmus attim, kosa kosa türk marketine gittim, cebimde zaten para yok, esimin dursun üstünde diye verdigi 5euroyu bakkala verdim geldim patatesli börek yaptim kahvaltiya be nankör bi de eline saglik felan de... yok yaa iyilik yaramiyor kimseye... ama zaman dönüyor, simdi onun bana isi düsmeye basliyor...:19::19::19::19:

evet herkeze laf anlatılıyor ama cahile anlatılmıyor.sorsan hepimiz suçluyuz.=)) onlarda gelinlerinden çok çekmiştir herhalde. ama 5 ay 5 yıldan fazla geldi bana ilk ay ailemden ayrıyım diye okadar çok agladımki hergece bir saat rahat aglardım ama bu olaylar olmaya başladı vallahi ailemden uzak oldugum bile aklıma çok nadir gelmeye başladı.. iyilik görülmez hiçbirzaman kötülük unutulmaz.. bizim içinde böyle kayınvalidemin bana çok iyilikleri dokundu evim onların sayesinde kuruldu ama o evin içinde agız tadı ile oturamadıktan sonra ne anladım o işten.. hiç unutmam daha bir haftalık evliyiz eşimle evimizdeyiz uyumuşuz misafir gelmiş duvara nasıl vuruyorlar... duymamışız bu sefer telefonları arıyorlar kalktık giyindik çıktık yukarıya. yaw yeni evlisin belki musait değilsin ama kimin umrunda kayınvalide çagırdınmı orda olmak zorundasın.. çok lafını etti bana ki annemin yanında da anlattı en sonunda dayanamadım. anne dedim herkez kendi gelinine baksın önce öyle konussun dedim..

eşim çok sakin huylu biridir. maş. Allah bozmasın. ama inat ettimi asla hayır diyemezsin. hiç konuşmayı sevmez o dinler ben anlatırım.. tek bana karşı değil ailesine karşıda öyle. bu durumda herhalde işleri ben idare etmem lazım benim yuvam için evet hayır demem lazım. eşimi beklersem.....
Anliyorum, bazi erkekler sorumluluk almaktan kacinirlar, öyle görünüyorki senin esinde sorumluluk almaktan kaciniyor, bu durumda bütün görev sana düsüyor, bunu kendin icin avantaja ceviredebilirsin, zamanla esin senin kararlarina daha fazla güvenip senin istediklerini yapacaktir diye düsünüyorum. Evinizde karar mercisi sen olursun böylelikle, hersey bundan sonra senin elinde gibime geliyor ..

tespitin cok dogru canim benim.. herkes karsisindakini de kendi gibi sanarmis ya... Allah bi iyiyi bi kötüye yazarmiski denge korunsun diye.. farkindaysan her seyde öyledir.. iste Allah bi iyiyle bi kötüyü karsi karsiya getiriyorki bozulmasin düzen.. düsünsene iki tane cazgir bi araya geliyor.. ya bosanirsin ya da savasa gider gibi hayat yasarsin, ki etrafimizda olur bazen.. cekismenin sonu da iyi bitmez zaten..
Denge meselesini anliyorumda, yinede üzülüyorum böyle iyi olan insanlarin ezilmesine.. Fakat suda bir gercekki, ezenler gün geliyor ezdiklerinin eline düsüyor, onlara muhtac oluyor. Halbuki en basinda iyi olsalar, sonra ellerine düsünce utanacak duruma gelmeseler..

iste... ben de diyorum hep, evlendikten sonraki ben, eski ben degilim.. tamam olgunlasmak güzeldir.. ama bu kadar erken ve böyle zor bi sekilde degil :50::50: mesela eskisi gibi yüzüm gülmüyor.. senin de öyle midir?? komedi filmlerine bile gülmüyorum, robot gibi izliyorum.. dedigin gibi uzak olsunlar da, cehenneme direk olsunlar.. su mübarek günde nefretim kabarsin istemiyorum ama olanlar da silinmiyor hafizadan..

ben eşimle başbaşayken çok mutlu oluyorum ama geceleri çünkü gündüzleri eşim evdeyse mutlaka çagrılıyoruz yada misafirliğe gidiyoruz. ama gece başbaşayken bütün sorunları unutuyorum eskisi gibi değilim. gülüyorum mutlu oluyorum ama hiç gelmezse bir saat sonra onlar geliyor aklıma bu böyle ne olacak diye.

bu saatten sonra ne ben ona muhtaç olayım nede o bana muhtaç olsun.. Allah içimize birbirimizin sevgisini koysun. sabrını versin onada banada kolay değil onun içinde gelip ilk eşini sorması hadi evimize gidelim demesi:P:P hepsi gün gelip geçecek. ya sustuguma pişman olacam yada şükür iyiki susmusum diyecegim

ben çıkayım artık normalde eşimle kahvaltıyı evimizde yapıyoruz ama biliyorum ki eşim izinli oldugu için çayı çok demledim hadi yukarıda yiyin diyecek bir annem varr hayırlı geceler....

Anliyorum, bazi erkekler sorumluluk almaktan kacinirlar, öyle görünüyorki senin esinde sorumluluk almaktan kaciniyor, bu durumda bütün görev sana düsüyor, bunu kendin icin avantaja ceviredebilirsin, zamanla esin senin kararlarina daha fazla güvenip senin istediklerini yapacaktir diye düsünüyorum. Evinizde karar mercisi sen olursun böylelikle, hersey bundan sonra senin elinde gibime geliyor ..

Denge meselesini anliyorumda, yinede üzülüyorum böyle iyi olan insanlarin ezilmesine.. Fakat suda bir gercekki, ezenler gün geliyor ezdiklerinin eline düsüyor, onlara muhtac oluyor. Halbuki en basinda iyi olsalar, sonra ellerine düsünce utanacak duruma gelmeseler..

insanin basina is geliyor da sormuyor kendine neden benim basima bu is geldi ben ne yaptim da cezami buldum demiyor.. dedigin gibi ellerine düsse de cogu anlamiyor.. aman bana bulasmasinlar da ne yaparlarsa yapsinlar diyorum, tekbana da muhtac olmasinlar.. bunlar adam minnet etmezler de :50::50: yani bi yardim isteseler bile görevinmis gibi görürler...

ben eşimle başbaşayken çok mutlu oluyorum ama geceleri çünkü gündüzleri eşim evdeyse mutlaka çagrılıyoruz yada misafirliğe gidiyoruz. ama gece başbaşayken bütün sorunları unutuyorum eskisi gibi değilim. gülüyorum mutlu oluyorum ama hiç gelmezse bir saat sonra onlar geliyor aklıma bu böyle ne olacak diye.

gecer zamanla canim, kiziyoruz ediyoruz da aslinda zamanla biz de alisiyoruz biliyor musun.. kaynanamin bi ifadesi vardir, böyle var ya o tipi görsen orayi terk edesin gelir, eskiden o ifadeyi takindigi zaman kendimi camdan atmak isterdim... böyle gözlerini diker, burnunu kiristirir, ve ön düslerini göstererek neeeey der... tahmin et artik.. ama simdi görmüyorum bile :1::1::1: eger esinle mutluysan ve o da farkindaysa durumun, senin tek ihtiyacin olan sey zaman.. benim esim durumun farkinda bile degildi ama o bile anladi cogu seyi zamanla..

sebg;
Tamam canim sana iyi geceler, Allah rahatlik versin.. Kahvaltida kayinvalidesiniz simdiden belli oldu, Allah hem kolaylik hemde bol bol sabir versin sana :3:

regen;
Sende haklisin canim.. Insan cok sey yasayinca aman benden uzak Allaha yakin olsunlar deyip sadece huzur istiyor. Keske en basinda bu dereceye getirmeseler de insanlar karsilikli bazi seylerden bikip usanmasa, birbirine karsi kirginliklari olusmus olmasa..

haklisiniz kizlar.. ama iste alacagimiz yok :1::1::1:

hadi Allah rahatlik versin hepinize.. atin su gayganalari kafadan da rahat bi uyku uyuyun.. iyi geceler :54:

Bende zaten kaynana maynana yok :3: Sizler gibi bu konulardan dolayi dertli degilim anliyacagin :21:

Sanada iyi geceler canim, Allah rahatlik versin..
Bende biraz diger konulara bakinayim bari madem sizler yatmaya gidiyorsunuz :16:

günaydın kızlar:) siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün kayınvalidem kahvaltıya çagırdıysada duymadık :D kapıya geldi. eşime ikindi oldu dedi eşimde olsun ne olacak dedi ben gidiyorum dedi misafirliğe gitti bugün eşimle yalnızım pc açık arada bakarımm... iyi günlerrr

Günaydinmi:53: Kiz öglen oldu, aksama hatta pek bir sey kalmadi:52:Baya bir uyumus keyif yapmisin :90: Kaynanadan uzak rahat bir gün olacak gibi bugün :90: Allah keyfini bozmasin canim:54:Esinle birlikte firsati degerlendirin, rahat rahat söyle ayaklarinizi uzatip kendi evinizde birlikte kaynanasizligin keyfini cikarin :90: :90:

yok gülüm ne konuşması ben söyledim kayınvalideme dışarıya çıkacagız eşimle hem özel bir gün hemde evi ayırma konusunu konuşacagız diye oda tamam ayırsanız bile bu demek değilki yukarıya çıkmayacaksın. yengenin gelinleri ayrı ama hergün kahvaltıdalar. dedi ben ses etmedim. eşimle çıktık dışarıya.dedim böyle böyle. ayre ev istiyorum peki dedi. sen söyle annenlere dedim ozaman yan cizdi. yok neden ayrılmak istiyorsun işler yok ne yiyip ne içecegiz. sabret biraz daha dedi. üstelemedim bende benden günah gitti işler daha büyürse karışmam dedim şimdi akşam 9 da evde olma gayretinde

sen eşine söyliyceğini sölemissin canım gerisi eşin ve kaynananın bileceği iş...bırak ne yaparlarsa yapsınlar sen tawrını koy çıkma yukarıya ewim var işim var ewimde de...ben yengemin gelinlerine göre yaşayamam..insan kendi kardeşiyle bile ayrı karakterde olmuyo onlar çıkıyosa benim mecburiyetim ne de...anne beni elalemle kıyaslaman çok zoruma gidiyo artık çok sıkıldım de...kalpten falan giderse bu sölediklerimin arkasında değilim ama bunuda belirtiyim :))

Günaydinmi:53: Kiz öglen oldu, aksama hatta pek bir sey kalmadi:52:Baya bir uyumus keyif yapmisin :90: Kaynanadan uzak rahat bir gün olacak gibi bugün :90: Allah keyfini bozmasin canim:54:Esinle birlikte firsati degerlendirin, rahat rahat söyle ayaklarinizi uzatip kendi evinizde birlikte kaynanasizligin keyfini cikarin :90: :90:

hehehe valla biz kalkıp netegiresiye o saat oldu valla çok keyif yaptık bugünnn yok yemege geldiler canım. bugün güzel geçti şükür....

sen eşine söyliyceğini sölemissin canım gerisi eşin ve kaynananın bileceği iş...bırak ne yaparlarsa yapsınlar sen tawrını koy çıkma yukarıya ewim var işim var ewimde de...ben yengemin gelinlerine göre yaşayamam..insan kendi kardeşiyle bile ayrı karakterde olmuyo onlar çıkıyosa benim mecburiyetim ne de...anne beni elalemle kıyaslaman çok zoruma gidiyo artık çok sıkıldım de...kalpten falan giderse bu sölediklerimin arkasında değilim ama bunuda belirtiyim :))

gülüm bu aralar pek iyiyiz... en az 15 aileye hizmet ettikten sonra:D böle olduk Allah bozmasın. bugün hiç trip yapmadı ya yavaş yavaş alışmaya başlıyor. yada bu aralar hep kötü gelin haberleri duyup şükrediyor Allah a:P en son bu akşam kaynanası ile kavga eden gelinin kayınvalidesini yazma ile bogarak öldürdügünü hep beraber izledik pürdikkat:D kimseden ses yok.... Aman Allah düşmanımın başına bile vermesin...

hehehe valla biz kalkıp netegiresiye o saat oldu valla çok keyif yaptık bugünnn yok yemege geldiler canım. bugün güzel geçti şükür....

gülüm bu aralar pek iyiyiz... en az 15 aileye hizmet ettikten sonra:D böle olduk Allah bozmasın. bugün hiç trip yapmadı ya yavaş yavaş alışmaya başlıyor. yada bu aralar hep kötü gelin haberleri duyup şükrediyor Allah a:P en son bu akşam kaynanası ile kavga eden gelinin kayınvalidesini yazma ile bogarak öldürdügünü hep beraber izledik pürdikkat:D kimseden ses yok.... Aman Allah düşmanımın başına bile vermesin...

sen netten bu haberleri indir indir oku ozaman bu hatuna :1::1: belki gelin aşkına falan gelir amannnnn da amannnnnn benim gelinim ne iyi ne güzel diye başlar başkalarının gelinlerine seni örnek göstermeye :))))))) arada birde anne bazen hayaller falan görüyorum rüyamda hep ellerim kanlı içimde bi sıkıntı sormaaa kırıp dökesim vurup döwesim geliyor içimden psikopat oldum sanırım de :))) anne beni doktora götür nee olurr de :)) valla kadın ewi taşır binayı sana bırakır :))

sen netten bu haberleri indir indir oku ozaman bu hatuna :1::1: belki gelin aşkına falan gelir amannnnn da amannnnnn benim gelinim ne iyi ne güzel diye başlar başkalarının gelinlerine seni örnek göstermeye :))))))) arada birde anne bazen hayaller falan görüyorum rüyamda hep ellerim kanlı içimde bi sıkıntı sormaaa kırıp dökesim vurup döwesim geliyor içimden psikopat oldum sanırım de :))) anne beni doktora götür nee olurr de :)) valla kadın ewi taşır binayı sana bırakır :))

çok şükür bugünde iyiydik.. bakalım ilerleyen zamanda ne olacak kız ben öyle diyemem. :D:D:D alemsin valla evinde huzurlu mutlu olsunda biz taşınıp gideriz inş..

canım durumuna üzüldüm aynı evde yaşamış gibi ne farkediyorki benim kuzenimde aynı durumda bitek yatmaya kendi evlerine çıkıyorlar keşke uzaktan tutsaydınız evi ama aile apartmanı olmaz ama sana tavsiyem yapıcı ol ama boyun verme ipin ucu kaçtımı canına okurlar derdini içine atıp kendini sakın üzme haklı olduğun yerde sakın susma edep çerçevesinde seni kolay lokma sanmasınlar

Back
X