kabul etmezler başta sonra durum iyiye gittimi ah keşke önceden etseymişim derler
meral canım anlamadım demek istediğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kabul etmezler başta sonra durum iyiye gittimi ah keşke önceden etseymişim derler
evet aynı düşüncedeyim... eşim burdaki ortamlarda çalışmama karşı. çok fazla açmasamda çalışma konusunu haftada bir açma gayretindeyim. kime güvenipte seni yanına koyayım diyor gurbetten geldim buraya.
canım benim kaynanamın her dediğini yapsak ondan şeker insan yok... ama ben de insanım çok agır geliyor. örnek 15 kişilik kadın gurubuna hizmet ettikten sonra ki belirttigim gibi gece uyumuyorum uyanamam diye oda biliyor onlar gidince suraya gidelim diyor cümbür cemaat oraya gidiyoruz hadi çay bulaşık derken onbir i görmeden eve dönmüyoruz. eşimle yeni yeni zaman ayırmaya başladık birbirimize... oda eşime karşı yırtıklıgım yüzünden.ayrıca eşime dedim hergün biryerdeyiz hergün birileri var hergün gitmeyelim artık çok sıkılıyorum yaşıtım yok artık eşim biz gitmeyelim yorgunum diyor ben eger o yere gitmek istiyorsam bizdemi gitsek acaba diyorum gitmek istedigimi anlıyor madem hazırlan ozaman diyr. eger kışın zaten kendine iş bulmazsa agır konuşurum. ki kendine gelsin bir. bizimkiler işi bırakıp baba meslegine döndü diye çok üzüldüler.. bende üzüldüm[/QUO
sen köle mısın oyle ordan oraya surukluyor pesınde senın yapman gereken esını ıkna etmek...
aılen ne dıyor bu durumdan haberlerı varmı
canım benim kaynanamın her dediğini yapsak ondan şeker insan yok... ama ben de insanım çok agır geliyor. örnek 15 kişilik kadın gurubuna hizmet ettikten sonra ki belirttigim gibi gece uyumuyorum uyanamam diye oda biliyor onlar gidince suraya gidelim diyor cümbür cemaat oraya gidiyoruz hadi çay bulaşık derken onbir i görmeden eve dönmüyoruz. eşimle yeni yeni zaman ayırmaya başladık birbirimize... oda eşime karşı yırtıklıgım yüzünden.ayrıca eşime dedim hergün biryerdeyiz hergün birileri var hergün gitmeyelim artık çok sıkılıyorum yaşıtım yok artık eşim biz gitmeyelim yorgunum diyor ben eger o yere gitmek istiyorsam bizdemi gitsek acaba diyorum gitmek istedigimi anlıyor madem hazırlan ozaman diyr. eger kışın zaten kendine iş bulmazsa agır konuşurum. ki kendine gelsin bir. bizimkiler işi bırakıp baba meslegine döndü diye çok üzüldüler.. bende üzüldüm[/QUO
sen köle mısın oyle ordan oraya surukluyor pesınde senın yapman gereken esını ıkna etmek...
aılen ne dıyor bu durumdan haberlerı varmı
yok aileme söylesem tepkilerini koyarlar ama olaylar büyümesin annem üzülmesin diye anlatmıyorum annemgile
Hic bir zaman tek bir tarafli olmaz hatalar, her iki taraftada mutlaka hatalar vardir, önemli olan birlikte dogruyu bulabilmektedir.. Dogruyu bulabilmek icinde ne karsindakine karsi saygisizlik yap, nede kendini ezdir, bir sekilde mutlaka orta yolunu bul. Burada en büyük görev esine düsüyor, artik annesi ve senin arandaki dengeyi saglamayi bulmali bir sekilde. Esin 24 yasinda oldugu icin belkide henuz tam olarak sorumluluklari kendi basina almayi ögrenememis olabilir, ama eger evlenmeyi göze alabiliyorsa ozaman sorumluluk almayida göze almali. Ne yani hepmi kendi babasinin annesinin eline bakacak? Koskoca adam olmus, evlenmis barklanmis, yarin bir gün cocugu oldugundadami annesine babasina masraflarini yükleyecek? Bu böyle olmaz güzelim, madem esin göremiyor bazi seyleri ozaman sen göstereceksin, sen onun anlamasi icin bir seyler yapacaksin..yok türkiyedeyim ege bölgesinde gelinim. istanbuldan geldim buraya. ilk defa onunla karşılıklı konuştuk ama hatalı oldugunu dedigin gibi kabul etmiyor. belki ben hatalıyım ama bende hatalı oldugumu düşünmüyorum.. tek hatam bu eve hiç girmeden kirada oturacaktım..
Hic bir zaman tek bir tarafli olmaz hatalar, her iki taraftada mutlaka hatalar vardir, önemli olan birlikte dogruyu bulabilmektedir.. Dogruyu bulabilmek icinde ne karsindakine karsi saygisizlik yap, nede kendini ezdir, bir sekilde mutlaka orta yolunu bul. Burada en büyük görev esine düsüyor, artik annesi ve senin arandaki dengeyi saglamayi bulmali bir sekilde. Esin 24 yasinda oldugu icin belkide henuz tam olarak sorumluluklari kendi basina almayi ögrenememis olabilir, ama eger evlenmeyi göze alabiliyorsa ozaman sorumluluk almayida göze almali. Ne yani hepmi kendi babasinin annesinin eline bakacak? Koskoca adam olmus, evlenmis barklanmis, yarin bir gün cocugu oldugundadami annesine babasina masraflarini yükleyecek? Bu böyle olmaz güzelim, madem esin göremiyor bazi seyleri ozaman sen göstereceksin, sen onun anlamasi icin bir seyler yapacaksin..
Senin calismana artik izin vermeli, hayat öyle ekmek elden su gölden diyerek gecmez, bugün belki annesi babasi yardimci oluyor, yarin bir gün onlar vefat edince nolacak, kimden yardim umacak.. Sen calisirsan ona katkin olur ve birikimde yapabilirsiniz.
Sormamda bir sakinca yoksa, esinin sana calisman icin izin vermemesinin nedeni ne? Cok merak ediyorum acikcasi nedenini..
Güvendigi emanet edebilecegi is derken tanidik birinin yaninda calismandanmi bahsediyor esin? Eger öyleyse gecsin bunlari, hayat öyle herseyi bizlerin keyfine göre vermiyor ne yazikki. Ayrica ne biliyor tanimadigi bilmedigi isyerlerinde yanlis bir seyler yapilacagini sana karsi?eşimin dediğine göre güvenip emanet edecegi bir iş olursa anca izin verirmiş. ki son zamanlarda hiç konusunu bile açtırmıyor.
Kocanin aradaki dengeyi kuramamasina hala bir anlam veremiyorum, umarim sonunda daha fazla zarar görmezsiniz sizde evliliginizde..tabiki öyle ben eşime çok kızıyorum beni hiçbirşekilde yüzgöz etmeyecekti annesi ile gezmeyemi gidilecek gitmek istemiyormuyum eşim izin vermiyor diyecem yada eşim ben izin vermiyorum diyecek ben bugün karımla zaman geçirecegim diyecek ozaman bak bakalım hergün surat asılıyormu ama eşim değil ben söyleyince bu sefer on günde sürüyor daha fazlada oluyor küs süresi yemek yiyoruz eşim pc basına geçiyor direk.. annesi babası ile ben oturup muhabbet ediyorum eee işine geliyor pc basında oyun oynuyor ben bulaşık yıka çay yap vs. adam istediği gibi davranıyor. sonrada eve gittinmi bir arkadaşın yorumu gibi. sıcacık kollarda uyuyor ben hergün konu açıp onuda üzmek istemiyorum. ne anlatsam bu evde ben dahil herkez bildiğini okuyor galiba...
gurbet zor güzelim... helede dip dibe olmak ayni evde olmak daha da zor.. ben de yeni geldigimde bozulmus yufkayi cöpe attim diye dayak yiyecektim nerdeyse.. sanki ben onun acigini ariyorum da cöpe attigimi herkesin gözüne soktum.. kendini kötü ev kadini gibi hissetti galiba.. hep kadinligiyla övünürya.. neyse canim geciyor öyle ya da böyle.. üzülme sen
Güvendigi emanet edebilecegi is derken tanidik birinin yaninda calismandanmi bahsediyor esin? Eger öyleyse gecsin bunlari, hayat öyle herseyi bizlerin keyfine göre vermiyor ne yazikki. Ayrica ne biliyor tanimadigi bilmedigi isyerlerinde yanlis bir seyler yapilacagini sana karsi?
Kocanin aradaki dengeyi kuramamasina hala bir anlam veremiyorum, umarim sonunda daha fazla zarar görmezsiniz sizde evliliginizde..
Ya yanlis anlamazsan bir soru sorabilirmiyim sana, tabi cvp vermek istemezsende anlayisla karsilarim. Esin kayinvalidenlerdeyken pc basindan kalkmiyor diyemi sende bu saatte pc basindasin? Sonucta yeni evlisiniz ve sen burada nettesin, bana biraz garip geldi bu, daha dogrusu sanki esini cezalandiriyormusun gibi:)
Nasil yani? Bozulmus yufka icin yapilacak seymi bu yaa.. Yuhh artik
ooo olmaz ama, onun yufkasi bozulamaz!!!! imkansiz bir sey bu!!! ben yalan söylüyorum görmelisin kapilari carpiyor bagiriyor.. aman neyse gecti.. kendi evimdeyim simdi sükür.. birlikte oturmak cok zor.. o kadin varya o kadin... bugün bi topikte yine yazdim... kendi de cekmis.. ama bana ettigi cin iskencesi gibiydi.. kendi camasirimi elimde yikardim, banyoya kaynim biri gelir kapinin agzinda bagirmaya baslardi.. oo daha neler neler...
Ay canim benim yaa:) Desene sende gece kusu oldun ciktin kaynanandan kurtulmak icin :90: Esini uyutup gelebilmende güzel bir sey, bir cok erkek kendileri yatinca eslerininde onlarla yatip uyumalarini isterler, bende sasirdim senin esinin öyle olmamasinainş. dengeyi saglamayı ögrenir hayır eşimi cezalandırmak niyetinde değilim. gurbette oldugum için canım çok sıkılıyor burda biraz rahatlıyorum unutuyorum bazı şeyleri gündüzleri evimde olsada tıkırtı duyunca acaba benimi çagıracaklar acaba şöylemi olacak diye düşündüğümden pek rahat olmuyor kafam ama geceleri çok rahatım onun için bol bol takılıyorum nette istediğimi giyip istediğim gibi hareket edebiliyorum eşim beni uyut sonra nette takılabilirsin diyor hayhay diyorum onu uyutup takılıyorum bende
Ya olurmu öyle sacmalik, bu herkesin basina gelebilecek bir sey, onun diger herkesten ne farki ne özelligi varmista onun yufkasi asla bozulamazmis..? Sonucta marketten aldigindada bazen eve gelince bozuk cikabiliyor, taze saniyorsun bayat cikiyor vs vs.. Kusura bakmada kayinvalideni tanimasamda sinir oldum kendisinden su yufka konusunu ögreninceooo olmaz ama, onun yufkasi bozulamaz!!!! imkansiz bir sey bu!!! ben yalan söylüyorum görmelisin kapilari carpiyor bagiriyor.. aman neyse gecti.. kendi evimdeyim simdi sükür.. birlikte oturmak cok zor.. o kadin varya o kadin... bugün bi topikte yine yazdim... kendi de cekmis.. ama bana ettigi cin iskencesi gibiydi.. kendi camasirimi elimde yikardim, banyoya kaynim biri gelir kapinin agzinda bagirmaya baslardi.. oo daha neler neler...
evet gurbette olmak çok zor. hele burda sadece tek bir akrabam var :):) hepsi istanbulda. kültür farkından tutun herşey var. yufkayı çöpe attın diye dövecekti he Allah hidayet nasip etsin. valla bende korkuyorum evimde bir eşyamın kenarı yanmıştı.. hemen lafı yapıştırdı anneler babalar bunları ne zorluklarla alıyor siz kıymet bilmiyorsunuz dedi. keşke çalışsaydım da evime kimsenin tek ignesini sokmasaydım.. çok zor. biraz anlayış yaa
çin işkencesimi valla ozaman benim kayınvalidem melek kendi evine geçmene çok sevindim Allah bizede hayırlı ev nasip etsin
Ay canim benim yaa:) Desene sende gece kusu oldun ciktin kaynanandan kurtulmak icin :90: Esini uyutup gelebilmende güzel bir sey, bir cok erkek kendileri yatinca eslerininde onlarla yatip uyumalarini isterler, bende sasirdim senin esinin öyle olmamasina
Ya olurmu öyle sacmalik, bu herkesin basina gelebilecek bir sey, onun diger herkesten ne farki ne özelligi varmista onun yufkasi asla bozulamazmis..? Sonucta marketten aldigindada bazen eve gelince bozuk cikabiliyor, taze saniyorsun bayat cikiyor vs vs.. Kusura bakmada kayinvalideni tanimasamda sinir oldum kendisinden su yufka konusunu ögrenince