- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 32
- Konu Sahibi cansumeryem
KİMSE YOK MU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varımKİMSE YOK MU
Ben varım..KİMSE YOK MU
Edirne senSLM NERDEN
merhaba canım ben cansu senin adın nedir ?İZMİR
YARIN GÖRÜŞÜRÜZ İŞTEN CIKIYORUM SAATİM GELDİ SABAH 8.30DA GİRİCEM GÖRÜSÜRÜZ
Merhaba canm ebru bende. Hayrdır ne sıktı senin canınımerhaba canım ben cansu senin adın nedir ?
Bende bişey var sandm dertlescek diyince canm bizde aşamadk face problemini bende giremiyorum ya ama olsun burdan konuşuruzYOK CANIM PROBLEM YOK CANIM SIKILIYOR YA FACETE YOK BENİM EŞİM A CTIRMIYO KONUSSCAK BİRİNİ ARIYOM :)
Iyi günler canm sen nasılsıniyi günler arkadaşlar
EWLİ BEKAR HANGİSİSİN CANIMBende bişey var sandm dertlescek diyince canm bizde aşamadk face problemini bende giremiyorum ya ama olsun burdan konuşuruz
Merhaba canm .. benden iyi nolsun evdeyim bikac gündür miskin miskin yatıyorum sen nasılsınMerhaba kızlar ..
Nasıl keyifler ..
Bekarm ama 4 yıllık bi iliskim var canm kısmetse evlilik düşünüyoruz sende dua edersen bize cok sevinirimEWLİ BEKAR HANGİSİSİN CANIM
Ohh ne güzel canım ..Merhaba canm .. benden iyi nolsun evdeyim bikac gündür miskin miskin yatıyorum sen nasılsın
Aman canm ya boşver pazar günleri yapmak yetiyor insana simdi okuyorum diye iyide yoksa cok dert etmiştim kendimeOhh ne güzel canım ..
Ben işteyim ve evde miskinlik yapmayı özledim
HAYIRLISI CANIM İNŞ EWLENİRSİN MUTLU OLURSUN YAŞ KAÇBekarm ama 4 yıllık bi iliskim var canm kısmetse evlilik düşünüyoruz sende dua edersen bize cok sevinirim