Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
merabaaaalar kimsenin muhabbet edesi yok sanırım ben çok bunaldım ağlamak istemiorum artık
kıyamammm ağlama cnm
çok yalnızım ve mutsuzum şuanda...ama neden olduğunu ifade edemiyorum ifade edemediğimden dolayı bu duruma geliyorum ya hep
çok yalnızım ve mutsuzum şuanda...ama neden olduğunu ifade edemiyorum ifade edemediğimden dolayı bu duruma geliyorum ya hep
Yalnız değilsinki bizler varız burdaa..İçindeki sıkıntılarını dökmedikçe ağlamanda bitmez ..
nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Noolduğunu anlatsa okadar rahatlıycakki
yalnızım...ama bu yalnızlığımın getirisiyle neler yaşadığımı bir ben bi yaşayan bide allah bilio...bide korkuyorum korkumu da yenmeye çalışıyorum...ben aslında farketmeden çok şeyi aaşmaya çalışıyorum bilio musun...ama bunu farketmediklerinde çok üzülüorum...sigara içmemem gerekio ama bu psikolojiyle yine içtim bugün çok kötüyüm
yalnızım...ama bu yalnızlığımın getirisiyle neler yaşadığımı bir ben bi yaşayan bide allah bilio...bide korkuyorum korkumu da yenmeye çalışıyorum...ben aslında farketmeden çok şeyi aaşmaya çalışıyorum bilio musun...ama bunu farketmediklerinde çok üzülüorum...sigara içmemem gerekio ama bu psikolojiyle yine içtim bugün çok kötüyüm
eşim uzakta ve aptal bi sebepten dolayı beni yalancılıkla suçladı beni anlamıyor sanırım...
cnm bence sen yeni bi konu aç dert köşesine. içini de iyice dök orda. sana ordan yardımcı olak olmaz mı?? böle hiçbiş anlaşılmıo da...
Hımm..Ya cnm eşler arasında oluyo maleseff..O aradaki güven ve birbirine inanmama neden sağlanamıyo bilmiyorum
bende diyorum bana inanmıyosun güvenmiosun diye aksini söylüo ama davranışları öyle değil
onlar ne kadar aşkım sana inanıyorum aa sana güvenmez olurmuyum deselerde hep akıllarının bi köşesinde yatıyo soru işaretleri malesefff heleki arada mesafe fln varsa....
cnm bence sen yeni bi konu aç dert köşesine. içini de iyice dök orda. sana ordan yardımcı olak olmaz mı?? böle hiçbiş anlaşılmıo da...
gerek varmı ki derdim derya olmuş bacım buda bi derttir
40 günden fazladır yurtdışında...netten görüşüorz sadece msnden konuştuğumuzda o çıkınca bende çıkıorum sen olmazsan ben napiiim msni demiştim ama arada korktuğum için açıorum çevrimdışı kalıo korktuğum anda liseden arkadaşımla konuşuyorum...bugünde ben eşimi gördüm uyku tutmamış geri geldi bende tesadüfen gördüm hissettim burda olduğunu dedi hep öyle yaptığımı düşündü onu kandırdığımı düşünüo..çok içim yanıyo