Bende okunabildiğini düşündüğüm için dahil olmuştum , sevindim doğum günü hediyemi dua olarak verceniz şimdiden teşekkürler...
allah gönlüne göre versin inşallah tatlım
kızlar çok üzüldüm ama bugün regl oldum,eğer arkadaşlarımızdan biri okursa yerime bnde biter bitmez onun yerine okurum,kusura bakmayın lütfen..:44:
canım bende katılmak istiyorum yazdım ama doldumu liste?10 kişimi listede okunacak bilgi verirsen sevinirim
pardon canım görmemişim evet 10 kişilk bir liste yaptık ve listede doldu..( birdahaki listeye artık canım yada biri çıkarsa haber veririm
bende başlayayım keşke özelden mesaj aatsaydınız kızlar liste hazır diye
ben başlayayım canım akşama bitiririm b itirdikten sonra yazarım sizlerecanım ben özelden msj atamıyorum 100 ulaşmadı mesaj sayım diye kusura bakma
okuyanlar
ayse035
burcu_81
ell82 (yerine ben okudum)
bende yosgat lıyımm htta nurgulle eslerımız akrabaa cnm bogazlıyalıyızzzzzzzzznurgül merhaba bende yozgatlıyım 21 yaşına kadar yozgattaydım
ınsl....cnm benmde yumurtalama gunume denk gelyr hehehheçok basit hergün 1000 tane besmele çekicez ve toplamda 10.000 olacak ve onu hergün birine bağışlıcaz böylece 10 günde listedeki herkese 10.000 besmele çekilmiş olacak
1000 tane besmele fazla vaktimi almayacak hemde belki içimizden birinin duasını allah kabul ederse hepimizin dileği allahın izniyle kabul olmuş olur diye düşünüyorum
yozgat merkez denimhadi ya nersinden??
okunur sorun dgl ınsl..kıslarrrrrrrrrBende okunabildiğini düşündüğüm için dahil olmuştum , sevindim doğum günü hediyemi dua olarak verceniz şimdiden teşekkürler...
benmde az kaldıı cnm mesaj beklyrdmm ıyıkıde bakmısım heeeeeeeeeeeee topıgeee heheokuyanlar
ayse035
burcu_81
ell82 (yerine ben okudum)
canım ben de okudum Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?