- 31 Ağustos 2015
- 478
- 690
- 103

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim daha 8.kisideyiz. sen oku istersen girince yazarsin okuyup okumadgni vaktin var yani :)feraheymen canım yarın yurtdışına dışına cikicam 2 gün giremeyecegim ben yarin okurum 9. Sıradaki arkadaşımız için , olur mu?
Tamam canım Çarşamba girerim aksama ben o zamanCanim daha 8.kisideyiz. sen oku istersen girince yazarsin okuyup okumadgni vaktin var yani :)
Okundu8.ArkadaşAmor-a için okuyoruz.
elfce92 okudu
ebruli-- okudu
feraheymen okudu
Nara87
herounchained
@poeticcry okudu
Amor-a
Gooseberry
Sealand okudu
B Berlinay okudu
suleeeem
M1601B okudu
Canim.8.arkadasa okudum...o bana okudugu icin okumazsam hak gecerdi..9.arkadasa da okudumSeni 8.kisiden sonra geri alayim listeye cunku surekli okuma sayisini degistrnce arkadaslar ne oluyo ya demesinler![]()
Tamam canim. Allah kabul etsin.Canim.8.arkadasa okudum...o bana okudugu icin okumazsam hak gecerdi..9.arkadasa da okudum
Canim 7 ve 8. Kisilerin duasini okumamissn galiba regl den dolayi yarina kdr okuyablrsin insallahh senin siranmis sonra :)Canım Allah razi olsun
insallah yarina bitmis olacak okuyacaktim ben de hakkini helal et Allahim dualarini tez vakitte hayirlisiyla kabul etsin insallah :)
Tamam canim :)evet canim insallah yarin sabah okuyabilince hemen bildiricem :) Allah razi olsun