Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanimmElfce92: Rabbim evlilik yolundaki zorlukları kaldır. kapalı kapıları aç.sevdiğim ile Aile rızasının olduğu , hayırlı , huzurlu ,mutlu , iman dolu evlilik nasip et.
Elfce92 kardeşimizin niyeti :)
Elfce92: Rabbim evlilik yolundaki zorlukları kaldır. kapalı kapıları aç.sevdiğim ile Aile rızasının olduğu , hayırlı , huzurlu ,mutlu , iman dolu evlilik nasip et.
Elfce92 kardeşimizin niyeti :)
- @elfce 92- okudu
- @EbRuLi
feraheymen -okudu
Nara87
- @damla22-okudu
herounchained
- @poeticcry
- @maviask -okudu
Gooseberry
- B Berlinay -okudu
amiin canım benim. Allah razı olsun. İnşallahelif icin okudum Rabbim hayirli iman ve sevgi dolu bir yuva hayirli es ve hayirli es olmayi nasip etsin kardesim bize de insallah :)
Dua listesini yeni hazirlayip niye katilmak isteyenleri almiyosunuz seni biraz kinadim arkadasim...kimin duasinin kabul olacagini bilemeyiz...daha yeni basladi herkes duaya bugun...uzun zaman olsa baslayali o zaman almamakla haklisin ama daha bugun basladi...Suleeeem insaallah 2. listeye
Dua listesini yeni hazirlayip niye katilmak isteyenleri almiyosunuz seni biraz kinadim arkadasim...kimin duasinin kabul olacagini bilemeyiz...daha yeni basladi herkes duaya bugun...uzun zaman olsa baslayali o zaman almamakla haklisin ama daha bugun basladi...
Daha yeni basladi o yuzden bugun girmek isteyenleri al bence ...ikinci kisiye daha gecilmedi..2.kisiye gecilmis olsa haklisin almamakla..ama sulem arkadas gec kalmis sayilmaz girsin o...surekli dua okur sulem arkadas..damla_22 Öyle mi yapalım bilemedim
Dur kınama hemen kimsenin hakkına girmek istemedim
Şimdi yeni gelenler daha az okucak siz daha cok okudunuz haksızlık olmasın dedim
Ama yanlış düşünmüşte olabilirim
Merhaba kızlar beni de aranıza alır misiniz listeniz kapanmadiysa
Canimm 2.ye kisiye gectikmi
Canimm listedeki arkadaslarin isminin yanina dualarini yaZip listeyi tekrar yayinlayabilrmsn en azindan daha onceden dualari okuyup bitirmek isteyenler olabilir mesela ben :)) ebrulinin niyetini bilsem okuycktim