- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
NUR.SEN İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEĞİNİN OLMASI
2 ŞUBAT CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 20.00 'A KADAR
1-mavimenekşe
2-nur.sen
3-kays
4-nekadarzor---------okudu
5-asbelove
6-doga3
7-ecrin23
8-teacherof
9-sevgilim06
10-azelya
11-vck
12-merice35
13-supriz06
14-nurcan85
15-muhat
16-ezoben
17-arcLizzie----------okudu
ay utandım
Kör gözle bakarsam böyle olur tabe
Allah kabul etsin canım önemli değil canım canım satti öylesine koydum o saatten sonra yeni listeyi yayınlayacağım anlamına geliyor.sonradan okuyabilirsin canım önemli olan haber vermenEski listeden mirror1981 ve esma için okudum.Çok yoğundum yavaş gidiyorsam da kusura bakma.Vck bu arada yeni liste için saat koymuşsunuz mesela ben mavimenekşe için okumayı kaçırmışım sonradan okusam olur değil mi?
Allah kabul etsin amin inşallah arkadaşımız mart ayında tedaviye başlıyor inşallah Rabbim tedavisinde bebişine kavuşmasını nasip etsinNur.sen icin okudum.Rabbim muradini versin tez vakitte hayirlisiyla.
farkındayım canım o yüzden haber verdim yetiştirirsin canım zaten hızlı ilerlemiyoruzsa vck evet farketmemiştim ismimi daha doğrusu unutmuşum inş yetiştirirm aeo...
tamam canım okuduğun zaman haber ver geriden gelmen çok önemli değil Rabbim kabul etsin inşallahvck vck vck ben yeni gördüm listeyi hali ile geriden geliyorum okumaya başladım haberin olsun...
NUR.SEN İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI SAĞLIKLI BEBEĞİNİN OLMASI
2 ŞUBAT CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 20.00 'A KADAR
1-mavimenekşe
2-nur.sen
3-kays
4-nekadarzor---------okudu
5-asbelove
6-doga3
7-ecrin23
8-teacherof
9-sevgilim06
10-azelya
11-vck
12-merice35
13-supriz06
14-nurcan85
15-muhat
16-ezoben
17-arcLizzie----------okudu
nursen için okudum allah kabul etsin
hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin.duamız şu şeklide okunuyor listemiz var hangi arkadaşa okunacağını ve niyetinin ne olduğunu yazıyorum zaten duayı okuyorsun ve belirtilen yerde arkadaşımızın niyetini 3,5 yada 7 kere söylüyorsun .sıra sana gelincede sana okunuyor.yalnız bir şartımız var sen şimdi listeye katılacaksın ama şimdiye kadar mavimenekşe ve nursen arkadaşımıza dua okundu öncelikle onlar için okuyacaksın yani amacımız listedeki herkes in herkese dua etmesimerhabalar,
bende aranıza katılmak isterim... geçmişe baktım ancak pek birşey anlayamadım. biriniz bana özetleyebilir mi lütfen
Liste olusturalim yeniiiii
Kizlar ben tekrar uzun bir aradan sonra geldim. Nasilsiniz? İs bulamadim strese girdim. Maddi durumumda musait degil. Dua edin ins.
Hakkinizi helal edin. Uzerimizde hak gecmistir.
Devam edelim mi duaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?