• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertler üst üste geldiğinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sahr ayln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
8
2
1
28
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, zor bir dönemden geçiyorum. Hayatımın farklı alanlarında farklı sorunlar sıkıntılar var ve ben hangisine ne dua edecegimi şaşırdım cidden . Esmalar ve zikirlere de çokça inanırım. Bana öyle bir Esma zikir söyleyin ki tüm dertlerime birden iyi gelsin . Bana da çokça dua edin /

Ya halik (üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak için) ebced değeri 731 güneş vakti pazar günü okunur.. 7 21 ya da 41 gün her gün seher vakti ya da gece 100 defa da yapabilirsin.. Çözülemeyen bir iş ya da dilek için 5115 defa çekilir.. Günde 100 defa da, ya rahman ya rahim de iç sıkıntısı için tesirlidir..

Ya halik (üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak için) ebced değeri 731 güneş vakti pazar günü okunur.. 7 21 ya da 41 gün her gün seher vakti ya da gece 100 defa da yapabilirsin.. Çözülemeyen bir iş ya da dilek için 5115 defa çekilir.. Günde 100 defa da, ya rahman ya rahim de iç sıkıntısı için tesirlidir..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X