Dert yok, Sohbet var.... :)

aaaa bettinin kızı biblo biblo.
e serde gençlik de var.
ben 1.lik kupasını gönül rahatlığıyla bibloya veriyorum.:KK19::KK19::KK19:
dranas'ın kızla photo finishe girerler.65::KK19:
benimki cadılıkta bir numara. kimseye kaptırmaz, açık ara alır valla kupayı65:

ya kızlar bu kızlarınızı nasıl bu kadar tatlı yapmay başardınız, ben de böyle istiyorum yaa, hepsinin maşallahı var, bakmaya kıyamıyorum:nazar:

ya kızlar bu kızlarınızı nasıl bu kadar tatlı yapmay başardınız, ben de böyle istiyorum yaa, hepsinin maşallahı var, bakmaya kıyamıyorum:nazar:

betty diyo ki hamileyken ne dua edersek kabul olurmuş, ben direk allahımız bana da bir tane gözde gibi kız ver desem, kestirmeden olur, güzel olur :KK1:

Sırrı yok valla minyon tipliyim kendime bakarım çok yemek yemem kocamda yaşını göstermez hiç böyle bir çiftiz biz[/QUOTE]

ÇOK YEMEK YEMİCEZ YANİ HIMMMM YAPABİLİRMİYİM,ZAMAN ZAMAN EVET AMA BU ARA DEĞİL :KK9:

ben artık abla demicem, handan dicem valla izninizle:KK16:

Nsıl istiyorsan öle de :KK19::KK19:

Sırrı yok valla minyon tipliyim kendime bakarım çok yemek yemem kocamda yaşını göstermez hiç böyle bir çiftiz biz

ÇOK YEMEK YEMİCEZ YANİ HIMMMM YAPABİLİRMİYİM,ZAMAN ZAMAN EVET AMA BU ARA DEĞİL :KK9:[/QUOTE]

Bak sabah yediğimle duruyom hala saat kaç oldu :KK1:

ben oğlum olursa abime benzemesini çok istiyorum:))

kızım olursa görümceme de benzeyebilir gayet güzel hatundur.. ama gamzesi olsun anası gibi inşallah:))

kızıma iltifatlarınıza teşekkür ederim...bizzat ben doğurdum diye söylemiyorum hakkat güzel doğurmuşum:pP
şansları güzel olsun canlarım yaaa...Allahım çirkin şansı versin yavrucaklarımıza...
Bol bol dua edin...gerçekten...Allahım kabul eder...

ben oğlum olursa abime benzemesini çok istiyorum:))

kızım olursa görümceme de benzeyebilir gayet güzel hatundur.. ama gamzesi olsun anası gibi inşallah:))

ya kızımın güzel/çirkin vs hiç bişey olmasına gerek yok aslında, sadece aynı bana benzesin, böyle hık desin burnumdan düşün, gören "aaaaa aynı asude_bahar, bu kadar mı olur" falan desin :KK1:

katie holmes ile kızı gibi mesela :21:

ya kızımın güzel/çirkin vs hiç bişey olmasına gerek yok aslında, sadece aynı bana benzesin, böyle hık desin burnumdan düşün, gören "aaaaa aynı asude_bahar, bu kadar mı olur" falan desin :KK1:

katie holmes ile kızı gibi mesela :21:

sen şimcik baa bişewy mi dedin...
benzemiyo ne edim??? Allah Allaaahhhh...
varya benim anam da benden güzel kızım da...arada sıkıştım kaldım ben...ooofff offff....

benim sırrım çok basit
8 ayda 27 kg alacak kadar tatlı yedim
şaka değil bak:KK24::KK24:

gelsin profiteröl, gitsin supangle.
allah'tan 8 aylık doğdu yok maazallah ben 40 kg u devirirdim.

hatta hastaneden çıkıyoruz.
gittim benim dr un yanına. tşk etme babında.
"herşey için çok tşkler" dedim. "8 ay tutabildiniz en azından içeride. biraz küçük ama keşke az daha toplu olsaydı"
(2500 kg doğdu, hastene çıkışım 2400)

baktı suratıma
"hiç dedi sıkma canını sen dedi dr.oetker'e yazarsın sana nasıl 27 kg aldırdıysa miniği de toparlar evelallah"

kapağım ve ben hastaneden ayrıldık ondan sonra:KK51:

haaa ufak bir not: hamile iken ettiğin duaya dikkat edeceksin. büyük lokma yiceksin, ama büyük söz etmiceksin. mesela ben: dedim ki hep "amannnn uslu olup, hımbıl aptal bir çocuğum olacağına; akıllı olsun yaramaz olsun" Allah'ın da boş anı mıymış neymiş... Bir kız yolladı bana evlere şenlik. düz duvar halt etmiş:KK53:

kızıma iltifatlarınıza teşekkür ederim...bizzat ben doğurdum diye söylemiyorum hakkat güzel doğurmuşum:pP
şansları güzel olsun canlarım yaaa...Allahım çirkin şansı versin yavrucaklarımıza...
Bol bol dua edin...gerçekten...Allahım kabul eder...

varya benim anam da benden güzel kızım da...arada sıkıştım kaldım ben...ooofff offff....

mütevazilikte benimle yarışırsın canım
var o potansiyel sende
farkettim ben:KK19:

bağyan ben size ne kadan asilsiniz, ne kadan güzelsiniz demedim mi?

saraykedisi demiş ki, görümcem güzel, kızım olursa ona benzesin, ben de dedim ben çirkinsem de güzelsem de kızım bana benzesin dedim.. rakı masalarınızda lalenizle keyif çatmayı biliyosunuz.. bize gelince işim var kızlar yazamam size, yok çok yoğunum elektrik idaresini kurtaracağım, aman kızlar fazla yazışmayın takipleyemiyorum... :KK19:

benim sırrım çok basit

gelsin profiteröl, gitsin supangle.
allah'tan 8 aylık doğdu yok maazallah ben 40 kg u devirirdim.

hatta hastaneden çıkıyoruz.
gittim benim dr un yanına. tşk etme babında.
"herşey için çok tşkler" dedim. "8 ay tutabildiniz en azından içeride. biraz küçük ama keşke az daha toplu olsaydı"

baktı suratıma
"hiç dedi sıkma canını sen dedi dr.oetker'e yazarsın sana nasıl 27 kg aldırdıysa miniği de toparlar evelallah"

haaa ufak bir not: hamile iken ettiğin duaya dikkat edeceksin. büyük lokma yiceksin, ama büyük söz etmiceksin. mesela ben: dedim ki hep "amannnn uslu olup, hımbıl aptal bir çocuğum olacağına; akıllı olsun yaramaz olsun" Allah'ın da boş anı mıymış neymiş... Bir kız yolladı bana evlere şenlik. düz duvar halt etmiş:KK53:

ahahaha koptum, doktor değil ayar mekanizması mübarek :KK1:

kuzu allaha dua ederken, onu kısıtlamana gerek yok, hımbıl olacağına yaramaz olsun diyeceğine, allahım bana hımbıl bir çocuk verme, sağlıklı, zeki, normal bir çocuk ver falan deseydin :KK1:

benim de kızkardeşimi gören arkadaşlarım hep "aaaaaa kedi valla bu senden güzel" diyorlar..
ben de " ben çirkin olsaydım bunu asla yüzüme söyleyemezdiniz di mi" diyorum:))

annem de benim yaşlarımdayken benden çok daha güzelmiş zaten boyu da benden uzun.. bakalım Allah nasip eder de bir kızım olursa benden güzel olur da boyu uzun olur mu emin değilim..baba tarafına çekerse pek uzun olmaz çünkü:))

178. sayfa da öldü hayırlısıyla...takıldı 177ye...offfffffff...
bu arada psiko gelmiş...amaniiinnn...

[sıze=2][ı]benim sırrım çok basit

Gelsin profiteröl, gitsin supangle.
Allah'tan 8 aylık doğdu yok maazallah ben 40 kg u devirirdim.

Hatta hastaneden çıkıyoruz.
Gittim benim dr un yanına. Tşk etme babında.
"herşey için çok tşkler" dedim. "8 ay tutabildiniz en azından içeride. Biraz küçük ama keşke az daha toplu olsaydı"

baktı suratıma

Haaa ufak bir not: Hamile iken ettiğin duaya dikkat edeceksin. Büyük lokma yiceksin, ama büyük söz etmiceksin. Mesela ben: Dedim ki hep "amannnn uslu olup, hımbıl aptal bir çocuğum olacağına; akıllı olsun yaramaz olsun" allah'ın da boş anı mıymış neymiş... Bir kız yolladı bana evlere şenlik. Düz duvar halt etmiş:KK53:[/ı]
[/sıze]

benim eltimde bana veya benim tarafa benzesin diye dua etti 9 ay boyunca,ama zerre benzerlikleri yok :KK9:

kız mı doğdu bir yerlerde?
bir anda bir sessizlik çöktü topiğe:26:

kızlar başımdan aşağıya kaynar sular boşaldı,
sinirimden ölebilirim. buraya yazıp sizi de sinirlendirmek istemiyorum, ben kaçayım.
sakinleşiyim ben.

benim de kızkardeşimi gören arkadaşlarım hep "aaaaaa kedi valla bu senden güzel" diyorlar..
ben de " ben çirkin olsaydım bunu asla yüzüme söyleyemezdiniz di mi" diyorum:))

annem de benim yaşlarımdayken benden çok daha güzelmiş zaten boyu da benden uzun.. bakalım Allah nasip eder de bir kızım olursa benden güzel olur da boyu uzun olur mu emin değilim..baba tarafına çekerse pek uzun olmaz çünkü:))

ya evet kardeşinle hem benziyosunuz, hem de senden biraz daha güzel (seni ne kadar beğendiğimi biliyosun) alınmazsın o yüzden söyleyebiliyorum :KK1:

ben onu dizi oyuncularından birine çok benzettim ama kim çıkaramadım şimdi..

X