Dert yok, Sohbet var.... :)

maşallah kızın da çok güzel,ilerde erkeklerin vay haline vallahi :KK1:

çok tşkler canım...
bana ne babası düşünsün:KK37:

valla içgüveysi almayı düşünüyoruz, babası turşusunu kurabileceğini de iddia etmekte:KK9:

son resimleri bu pc de yok.
face e de şirketten girilmiyor.
bakayım bulabilirsem en güncel halini atarım...

Son düzenleme:
[sıze=2][ı]

çok tşkler canım...
Bana ne babası düşünsün:KK37:

Valla içgüveysi almayı düşünüyoruz, babası turşusunu kurabileceğini de iddia etmekte:KK9:[/ı]
[/sıze]

babalar hep kıza düşkün olurlar,hadi bakalım kursun kurabiliyosa

olabilitesi olsaydı bize şimdi turşu olurduk :KK9: :KK9: :KK9:

[sıze=2][ı]

çok tşkler canım...
Bana ne babası düşünsün:KK37:

Valla içgüveysi almayı düşünüyoruz, babası turşusunu kurabileceğini de iddia etmekte:KK9:[/ı]
[/sıze]

[sıze=2][ı]son resimleri bu pc de yok.
Face e de şirketten girilmiyor.
Bakayım bulabilirsem en güncel halini atarım...[/ı]
[/sıze]

kaç yaşında şuan

çok tşkler canım...
bana ne babası düşünsün:KK37:

valla içgüveysi almayı düşünüyoruz, babası turşusunu kurabileceğini de iddia etmekte:KK9:

son resimleri bu pc de yok.
face e de şirketten girilmiyor.
bakayım bulabilirsem en güncel halini atarım...

babalar ve kizlari..... Allah bozmasin....

ben de diyorum da
bana ne o senin babanın problemi diyor totoş kocam....:KK22:

:)) bizimkiler beni dondurucuya saklicaklarmis... sagolsunlar pörsümemi de istemiyorlar :)) ama bi bilseler kizcagizlari suan cok fena evlenme hayalleri kuruyor, plan program yapiyor diye :))

hos daha 3-4 sene var ama olsun... ben tek tasimi aldirttim uyuz askima...

Ayy maşallahh kızına bayıldım csi yaaa...
Bu kızlar ömre bedel hakikaten...arkadaş listemi temizleyip ben de bir albüm yapayım hoşuma gitti bu iş:))
sana sözüm yok heeeç hoş bir hatun deelsin bence...cıksss...:p
benim kızım da büyüsüüünnn...offf offf....

not: güncel resmi buldum ve ekledim. cadının. gözlerini kısmasa rengi belli olacak da anası kılıklı ancak sırıtıp gözleri kısıyor:KK16:[/QUOTE]

BU TAM ARTİST YA ANNESİİİİİ,MAŞALLAHHHHH ALLAH AYIRMASIN SİZİ :KK16:

:)) bizimkiler beni dondurucuya saklicaklarmis... sagolsunlar pörsümemi de istemiyorlar :)) ama bi bilseler kizcagizlari suan cok fena evlenme hayalleri kuruyor, plan program yapiyor diye :))

hos daha 3-4 sene var ama olsun... ben tek tasimi aldirttim uyuz askima...

"delikli taş yerde , deli kız evde kalmaz" diye boşa dememişler canım.
evlenicen tabi, hayırlısıyla..

aferim tek taşı baştan aldır ve sakın sakın gözüm yok deme.:KK55:

çirkef gelin mode:eek:n

"delikli taş yerde , deli kız evde kalmaz" diye boşa dememişler canım.
evlenicen tabi, hayırlısıyla..

aferim tek taşı baştan aldır ve sakın sakın gözüm yok deme.:KK55:

çirkef gelin mode:eek:n

:)) ama henüz pirlanta degil... sawaroski :) suan ikimizde ögrenci mod on dayiz :p hele bi bitirsin master i, girsin ise ben ondan neler neler isticem... hic kacisi yok....

cirkeflik ona yaparim da ilesine yapamam... saten istemiyorlar beni... iyice cildirtmiyim :p ama en guzeli bu süreclerde ikimizde yurtdisinda olcaz... o yüzden fazla duymayiz konusulanlari ins :))

Ayy maşallahh kızına bayıldım csi yaaa...
Bu kızlar ömre bedel hakikaten...arkadaş listemi temizleyip ben de bir albüm yapayım hoşuma gitti bu iş:))
sana sözüm yok heeeç hoş bir hatun deelsin bence...cıksss...:p
benim kızım da büyüsüüünnn...offf offf....

merci efemm.
valla kızım benim kopyam olduğundan (küçüklük resimlerimizi koy yanyana annem bile karıştırıyor bazen) kızıma yapılan her bir iltifatı bire bir üstüme alıyorum bacımmmm:KK37:
yap vallaaa. yalnız arkadaşlık teklifleri tavan yaptı. konuya giren gönderiyor...
yoksaymaktan yoruldum:KK9:
senin kız kaç yaşındaydı canım????

not: güncel resmi buldum ve ekledim. cadının. gözlerini kısmasa rengi belli olacak da anası kılıklı ancak sırıtıp gözleri kısıyor:KK16:

BU TAM ARTİST YA ANNESİİİİİ,MAŞALLAHHHHH ALLAH AYIRMASIN SİZİ :KK16:[/QUOTE]

aminnnn aminnnn.
artistik pozlarda üstüne yok...
çakacam ağzının orta yerine iki tane o olacak:KK22:

hiç anasına çekmemiş, hiç mütevazi değil...
ama pek de bilmiş ve politik
kime benziyorsun diyenlere "TABİİİ Kİ DE ANNEME" diyor...

bu arada doğmuş (ben sezeryandayım hala) indirmişler aşağı. kayınvalideceğimin ilk tepkisi "ayyyyyyyyyyy aynı *****. kara kaşlı kara gözlü"

kara kaşlı kara gözlü kızı görüyorsunuz dimi :KK51: ömrümü yedi bu kadın ömrümüüüüüüüüüüüüüü

:)) ama henüz pirlanta degil... Sawaroski :) suan ikimizde ögrenci mod on dayiz :p hele bi bitirsin master i, girsin ise ben ondan neler neler isticem... Hic kacisi yok....

Cirkeflik ona yaparim da ilesine yapamam... Saten istemiyorlar beni... Iyice cildirtmiyim :p ama en guzeli bu süreclerde ikimizde yurtdisinda olcaz... O yüzden fazla duymayiz konusulanlari ins :))

aman seni mutlu etsin de napcan pırlantayı,kendin alırsın nil gibi :KK9:

aman seni mutlu etsin de napcan pırlantayı,kendin alırsın nil gibi :KK9:

:) i ih.... alsin uyuzum isi ne.... aaaaaa.....

saka bir yana... evet öyle altinmis pirlantaymis hic isim olmas... zaten taki takan biri degilimdir... makyaj yapan biri bile degilimdir... spor kiyafetleri tek gecerim... arada sirada kokoslugum tutar... o da pek nadir....

biz zaten 5 yildir birlikteyiz.. bu evlilik teklifi ise formaliteden... zaten 2 kere kameradan, 2 kere msn den yazarak, bircok kerede telefondan teklif etmistir...

hatta 3 sene önce yüzük almisti, 1 ay sonunda ona cok fena kizgin oldugum bir vakitte Marmaranin mavi derinliklerine yollamistim gözlerinin icine baka baka... delirmisti :))

bu seferki daha romantik olcek sanirim.. Viyanada, yilbasi gecesi :))

merci efemm.
valla kızım benim kopyam olduğundan (küçüklük resimlerimizi koy yanyana annem bile karıştırıyor bazen) kızıma yapılan her bir iltifatı bire bir üstüme alıyorum bacımmmm:KK37:
yap vallaaa. yalnız arkadaşlık teklifleri tavan yaptı. konuya giren gönderiyor...
yoksaymaktan yoruldum:KK9:
senin kız kaç yaşındaydı canım????

BU TAM ARTİST YA ANNESİİİİİ,MAŞALLAHHHHH ALLAH AYIRMASIN SİZİ :KK16:

aminnnn aminnnn.
artistik pozlarda üstüne yok...
çakacam ağzının orta yerine iki tane o olacak:KK22:

hiç anasına çekmemiş, hiç mütevazi değil...
ama pek de bilmiş ve politik
kime benziyorsun diyenlere "TABİİİ Kİ DE ANNEME" diyor...

bu arada doğmuş (ben sezeryandayım hala) indirmişler aşağı. kayınvalideceğimin ilk tepkisi "ayyyyyyyyyyy aynı *****. kara kaşlı kara gözlü"

kara kaşlı kara gözlü kızı görüyorsunuz dimi :KK51: ömrümü yedi bu kadın ömrümüüüüüüüüüüüüüü
[/QUOTE]

KAYNANALARIN TORUNLARINI BABASINA BENZETME OLAYINA DA GICIK OLUYORUM,O BABASI OLABİLİR BİRDE ANASI VAR YAHU :KK4:

:)) ama henüz pirlanta degil... sawaroski :) suan ikimizde ögrenci mod on dayiz :p hele bi bitirsin master i, girsin ise ben ondan neler neler isticem... hic kacisi yok....

cirkeflik ona yaparim da ilesine yapamam... saten istemiyorlar beni... iyice cildirtmiyim :p ama en guzeli bu süreclerde ikimizde yurtdisinda olcaz... o yüzden fazla duymayiz konusulanlari ins :))

olsun olsun.
yavaş yavaş...
tatlı çirkef olucan zaten canım.
inceden inceden, alttan alttan.
ben yapmadım da ne oldu? madalya mı taktılar????

çok şükür herşeyim var ama mesela kınada ne zaman bindallı giyen görsem, içim burkulur. (bizde kına yok zaten, ilk defa benim kınam oldu, bizimkiler de deneyimsiz moddaydı yani)

sonra nikahta çıkan rezalet sonucu fotografçı resmim yok...
ama ah etttik.
15.senemizde nikah tazeliyip bol bol resim çektiriciiizzzzz

eklemeye çalışmaktayım halen...
2 bitecek ocakta inşallah ama kendisi bana hiiiç benzemez ablanın...
dedesine ve dayısına benzemektedir:))),
ama sağolsun yılların intikamını aldı:)))

X