neden kortizon alıyorsun???sakıncası yoksa tabi :44:
Kayınpeder olsa bir de üstüne para verirdik de kayınvalide iyidir. Elinde olunca sever paylaşmayı
Benimki hayal mahsülü.
[sıze=2][ı]
yok sakıncası yok canım.
2.5 sene önce konmuş bir teşhis.
Onun akabinde alınan kemoterapi ve radyoterapiler.
Dönem dönem tekrarlanan kürler.
O kürlere destek amaçlı kortizon takviyesi.
Nasıl özetledim ama???[/ı][/sıze]
ben de 55 im ama biras popo büyüdü....
a gercektenmi?cok sevinirim bak...cok fazla uzak degil...buyur gel...yada pat diye karina cikarsam hic sasirma....
paylasmazmi kendülerü?
yok sakıncası yok canım.
2.5 sene önce konmuş bir teşhis.
onun akabinde alınan kemoterapi ve radyoterapiler.
dönem dönem tekrarlanan kürler.
o kürlere destek amaçlı kortizon takviyesi.
nasıl özetledim ama???
çok geçmiş olsun
Kortizonun kilo aldırması normal,bende son zamanlarda hormon iğneleri yüzünden aldım gobekten
Diyetisyene gitcektim randevu bile aldım,eşim kilo alırsan boşarım seni dedi
iyimser polyanna mode ON
Sağlığın iyi olsun da aldığın kiloların ehemmiyeti yok. İyidir kilo; annem bir dirhem et b,n ayp örter derbenim yağlar hepsini örtüyo maşllah
[sıze=2][ı]sana da çok geçmiş olsun.
Aslında kortizon kullanılan dönemde tuz alımı sıfırlanırsa ve yaklaşık 4 lt su içilirse, şişkinlik minimuma indirebiliyor da
benim öyle bir kabiliyetim yok maalesef[/ı][/sıze]
Olsa paylaşır :) Para biriktiriyorum sizin icin dedi. 1000 € yeter mi falan diyodu. Bakalım. Burda tat,l yapıcama Alamanya görmüş olurum dimi :)
cnm senin özel msj hesabin kapali mi?
Sen 55 ile tosuncuk isen
ben 64 le danacık mı oluyorum
Olsa paylaşır :) Para biriktiriyorum sizin icin dedi. 1000 € yeter mi falan diyodu. Bakalım. Burda tat,l yapıcama Alamanya görmüş olurum dimi :)
NE GÜZEL KAYINPEDER YAHU,BENİM Kİ BİZİ SÖMÜRÜYOR HA BİRE..
SENİN KAYINPEDERİ KLONLASAK MI ACABA
ne güzel iste...hic geldinmi daha önce?
NE GÜZEL KAYINPEDER YAHU,BENİM Kİ BİZİ SÖMÜRÜYOR HA BİRE..
SENİN KAYINPEDERİ KLONLASAK MI ACABA
Benm kayın pederle valide ayrı. Valide almanyada, peder izmirde. Pedere her telefon açışımda şöyle hastayım böyle borcum var derOğlu çalışmıyo ya para istemesinler diye
Kafası iyiyken size ev alcam der, kendine gelince arabanızı satıp başınızın caresine bakın der
Benm kayın pederle valide ayrı. Valide almanyada, peder izmirde. Pedere her telefon açışımda şöyle hastayım böyle borcum var derOğlu çalışmıyo ya para istemesinler diye
Kafası iyiyken size ev alcam der, kendine gelince arabanızı satıp başınızın caresine bakın der
HAYDAAAAAAAA
HAYDAAAAAAAA
ya böyle garip bi aileye düştüm :) babam mesela 10 tl dediyse birine onu vermeden gözüne uyku girmez. Sözünün eridir :d
bizimkiler biraz kıvırmayı seviyolar. Zerre kadar umrumda değil. Duru suyu corba yapıp içsem yine de onlardan medet ummam.
Yok cnm gelmedim hic.