Dert yok, Sohbet var.... :)

neden kortizon alıyorsun???sakıncası yoksa tabi :44:

yok sakıncası yok canım.

2.5 sene önce konmuş bir teşhis.
onun akabinde alınan kemoterapi ve radyoterapiler.
dönem dönem tekrarlanan kürler.
o kürlere destek amaçlı kortizon takviyesi.

nasıl özetledim ama???

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun

Kortizonun kilo aldırması normal,bende son zamanlarda hormon iğneleri yüzünden aldım gobekten

Diyetisyene gitcektim randevu bile aldım,eşim kilo alırsan boşarım seni dedi

a gercektenmi?cok sevinirim bak...cok fazla uzak degil...buyur gel...yada pat diye karina cikarsam hic sasirma....

paylasmazmi kendülerü?

Olsa paylaşır :) Para biriktiriyorum sizin icin dedi. 1000 € yeter mi falan diyodu. Bakalım. Burda tat,l yapıcama Alamanya görmüş olurum dimi :)

Sağlığın iyi olsun da aldığın kiloların ehemmiyeti yok. İyidir kilo; annem bir dirhem et b,n ayp örter der benim yağlar hepsini örtüyo maşllah

çok geçmiş olsun

Kortizonun kilo aldırması normal,bende son zamanlarda hormon iğneleri yüzünden aldım gobekten

Diyetisyene gitcektim randevu bile aldım,eşim kilo alırsan boşarım seni dedi

sana da çok geçmiş olsun.
aslında kortizon kullanılan dönemde tuz alımı sıfırlanırsa ve yaklaşık 4 lt su içilirse, şişkinlik minimuma indirebiliyor da

benim öyle bir kabiliyetim yok maalesef

Sağlığın iyi olsun da aldığın kiloların ehemmiyeti yok. İyidir kilo; annem bir dirhem et b,n ayp örter der benim yağlar hepsini örtüyo maşllah

dimi....
kadın dediğin biraz ele avuca gelmeli canımmm

evet bende bir ara bel fıtığı yüzünden kortizonlu iğneler yedim ama tuzsuz yemeye ve su içmeye dikkat ettim kilo almadım.

Ama bu tedavi yaptı yapacağını

Ya böyle garip bi aileye düştüm :) Babam mesela 10 tl dediyse birine onu vermeden gözüne uyku girmez. Sözünün eridir

Bizimkiler biraz kıvırmayı seviyolar. Zerre kadar umrumda değil. Duru suyu corba yapıp içsem yine de onlardan medet ummam.

eşimin ailesi de öyle,hep bana rabbena..ama neyseki evimizde birşeyleri yok ev hariç

Ben azcık kestiricem kızlar cok seviyorum tatil günlerinde miskinlik yapmayı

Öpüyorum sizi cok, akşama gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…