Dert yok, Sohbet var.... :)

neden kortizon alıyorsun???sakıncası yoksa tabi :44:

yok sakıncası yok canım.

2.5 sene önce konmuş bir teşhis.
onun akabinde alınan kemoterapi ve radyoterapiler.
dönem dönem tekrarlanan kürler.
o kürlere destek amaçlı kortizon takviyesi.

nasıl özetledim ama???

Son düzenleme:
[sıze=2][ı]
yok sakıncası yok canım.

Onun akabinde alınan kemoterapi ve radyoterapiler.
Dönem dönem tekrarlanan kürler.
O kürlere destek amaçlı kortizon takviyesi.

Nasıl özetledim ama???[/ı]
[/sıze]

çok geçmiş olsun :KK48:

Kortizonun kilo aldırması normal,bende son zamanlarda hormon iğneleri yüzünden aldım gobekten :KK1:

Diyetisyene gitcektim randevu bile aldım,eşim kilo alırsan boşarım seni dedi :KK9:

a gercektenmi?cok sevinirim bak...cok fazla uzak degil...buyur gel...yada pat diye karina cikarsam hic sasirma....

paylasmazmi kendülerü?

Olsa paylaşır :) Para biriktiriyorum sizin icin dedi. 1000 € yeter mi falan diyodu. Bakalım. Burda tat,l yapıcama Alamanya görmüş olurum dimi :)

yok sakıncası yok canım.

onun akabinde alınan kemoterapi ve radyoterapiler.
dönem dönem tekrarlanan kürler.
o kürlere destek amaçlı kortizon takviyesi.

nasıl özetledim ama???

Sağlığın iyi olsun da aldığın kiloların ehemmiyeti yok. İyidir kilo; annem bir dirhem et b,n ayp örter der :KK70: benim yağlar hepsini örtüyo maşllah :KK1:

çok geçmiş olsun :KK48:

Kortizonun kilo aldırması normal,bende son zamanlarda hormon iğneleri yüzünden aldım gobekten :KK1:

Diyetisyene gitcektim randevu bile aldım,eşim kilo alırsan boşarım seni dedi :KK9:

sana da çok geçmiş olsun.
aslında kortizon kullanılan dönemde tuz alımı sıfırlanırsa ve yaklaşık 4 lt su içilirse, şişkinlik minimuma indirebiliyor da

benim öyle bir kabiliyetim yok maalesef

Sağlığın iyi olsun da aldığın kiloların ehemmiyeti yok. İyidir kilo; annem bir dirhem et b,n ayp örter der :KK70: benim yağlar hepsini örtüyo maşllah :KK1:

dimi....
kadın dediğin biraz ele avuca gelmeli canımmm:KK51:

[sıze=2][ı]sana da çok geçmiş olsun.
Aslında kortizon kullanılan dönemde tuz alımı sıfırlanırsa ve yaklaşık 4 lt su içilirse, şişkinlik minimuma indirebiliyor da

benim öyle bir kabiliyetim yok maalesef[/ı]
[/sıze]

evet bende bir ara bel fıtığı yüzünden kortizonlu iğneler yedim ama tuzsuz yemeye ve su içmeye dikkat ettim kilo almadım.

Ama bu tedavi yaptı yapacağını :KK9:

Olsa paylaşır :) Para biriktiriyorum sizin icin dedi. 1000 € yeter mi falan diyodu. Bakalım. Burda tat,l yapıcama Alamanya görmüş olurum dimi :)

NE GÜZEL KAYINPEDER YAHU,BENİM Kİ BİZİ SÖMÜRÜYOR HA BİRE..

SENİN KAYINPEDERİ KLONLASAK MI ACABA :KK9:

NE GÜZEL KAYINPEDER YAHU,BENİM Kİ BİZİ SÖMÜRÜYOR HA BİRE..

SENİN KAYINPEDERİ KLONLASAK MI ACABA :KK9:

Benm kayın pederle valide ayrı. Valide almanyada, peder izmirde. Pedere her telefon açışımda şöyle hastayım böyle borcum var der :KK70: Oğlu çalışmıyo ya para istemesinler diye :KK70:

Kafası iyiyken size ev alcam der, kendine gelince arabanızı satıp başınızın caresine bakın der :KK1:

Ya böyle garip bi aileye düştüm :) Babam mesela 10 tl dediyse birine onu vermeden gözüne uyku girmez. Sözünün eridir :KK70:

Bizimkiler biraz kıvırmayı seviyolar. Zerre kadar umrumda değil. Duru suyu corba yapıp içsem yine de onlardan medet ummam.

ya böyle garip bi aileye düştüm :) babam mesela 10 tl dediyse birine onu vermeden gözüne uyku girmez. Sözünün eridir :d

bizimkiler biraz kıvırmayı seviyolar. Zerre kadar umrumda değil. Duru suyu corba yapıp içsem yine de onlardan medet ummam.

eşimin ailesi de öyle,hep bana rabbena..ama neyseki evimizde birşeyleri yok ev hariç :KK9:

Ben azcık kestiricem kızlar :KK70: cok seviyorum tatil günlerinde miskinlik yapmayı :KK70:

Öpüyorum sizi cok, akşama gelirim :KK16:

X