Dert yok, Sohbet var.... :)

biraz daha disini sIk canim cok az kaldi insallah

İnşallah lal, inşallah.

Bizim olay cok komik bir hal almaya basladı.

Ben kıskancmışım, ortada asla ama asla aldatma mevzuu yokmuş, onun kadınla kızla işi olmazmış, tamamen paranoyak olmuşum ben, ona da hayatı zindan ettiğim için evimi terketmişim

Bu iğrenç arabesk tarzı sözlerden geldi aklıma :120:

Zumba mıydı dansın adı nasıl gidiyor video nerde

Sinir sistemim zumbayı da pilatesi de bıraktı be kroniğim Mal gibi yaşamaya başladım evden işe işten eve.

Kim söylüyor bunları

iyi Allaha sükür migrenim disinda

Annemde de migren vardı umarım sende kurtulursun çok zor

Sinir sistemim zumbayı da pilatesi de bıraktı be kroniğim Mal gibi yaşamaya başladım evden işe işten eve.

Bırakmasaydın keşke

zeytinyagina özendi desene canim....

valla malesef diyecek cok fazla söz yok...

afedersin ama ne kadar karaktersiz oldugunu bir kez daha sergilemek istiyor demekki...

Kim söylüyor bunları
Bırakmasaydın keşke

Ex olacak kocam ailesine söylüyo :) Onlar da beni arayıp yapma etme davanı geri çek aile terapisi alın diyolar Hayır ben şizofren miyim neyim başka bir hayatı yasıyorum da benim mi haberim yok.

Gitmeye gücüm yoktu canım yaa, eve kendimi zor atıyorum, uyku hapı olmadan uyuyamıyorum sonra da salak gibi geziyorum tüm gün

zeytinyagina özendi desene canim....

valla malesef diyecek cok fazla söz yok...

afedersin ama ne kadar karaktersiz oldugunu bir kez daha sergilemek istiyor demekki...

Yok ya üste cıkmak gibi bir çabası yok da son cırpınışları bunlar.

Ailecek sorunlular bence...Babası gelip yaptığını örtbas etmeye çalışmadı mı Hatta 3. şansı ver o erkektir gibi şeyler zırvalamadı mı :44::44:

Ailecek sorunlular bence...Babası gelip yaptığını örtbas etmeye çalışmadı mı Hatta 3. şansı ver o erkektir gibi şeyler zırvalamadı mı :44::44:

Sıra annesinde, anneannesinde, babaannesinde :)

Çok yoruldum artık ya.

Anneminde öyleydi İstanbuldaysan annemin doktorunu önerebilirim...Tamamen geçmesede ağrıyı hafifletti biraz...

malesef yurtdisindayim...bi ara burda akapunktura gittim baya bi iyi gelmisti ama simdi yine cok sIk olmaya basladi ataklar...

birazda bilgisayardan kaynaklaniyor sanirim

annene ne gibi tedavi uygulanmisti?

ilgin icin tesekkürler

Anneminde öyleydi İstanbuldaysan annemin doktorunu önerebilirim...Tamamen geçmesede ağrıyı hafifletti biraz...

malesef yurtdisindayim...bi ara burda akapunktura gittim baya bi iyi gelmisti ama simdi yine cok sIk olmaya basladi ataklar...

birazda bilgisayardan kaynaklaniyor sanirim

annene ne gibi tedavi uygulanmisti?

ilgin icin tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…