biraz daha disini sIk canim cok az kaldi insallah
Ne haber lal
Bu iğrenç arabesk tarzı sözlerden geldi aklıma :120:
Zumba mıydı dansın adı nasıl gidiyor video nerde
Bu iğrenç arabesk tarzı sözlerden geldi aklıma :120:
Zumba mıydı dansın adı nasıl gidiyor video nerde
İnşallah lal, inşallah.
Bizim olay cok komik bir hal almaya basladı.
Ben kıskancmışım, ortada asla ama asla aldatma mevzuu yokmuş, onun kadınla kızla işi olmazmış, tamamen paranoyak olmuşum ben, ona da hayatı zindan ettiğim için evimi terketmişim
iyi Allaha sükür migrenim disinda
Sinir sistemim zumbayı da pilatesi de bıraktı be kroniğimMal gibi yaşamaya başladım evden işe işten eve.
İnşallah lal, inşallah.
Bizim olay cok komik bir hal almaya basladı.
Ben kıskancmışım, ortada asla ama asla aldatma mevzuu yokmuş, onun kadınla kızla işi olmazmış, tamamen paranoyak olmuşum ben, ona da hayatı zindan ettiğim için evimi terketmişim
Kim söylüyor bunları
Bırakmasaydın keşke
zeytinyagina özendi desene canim....
valla malesef diyecek cok fazla söz yok...
afedersin ama ne kadar karaktersiz oldugunu bir kez daha sergilemek istiyor demekki...
Annemde de migren vardı umarım sende kurtulursun çok zor
Ex olacak kocam ailesine söylüyo :) Onlar da beni arayıp yapma etme davanı geri çek aile terapisi alın diyolarHayır ben şizofren miyim neyim başka bir hayatı yasıyorum da benim mi haberim yok.
Gitmeye gücüm yoktu canım yaa, eve kendimi zor atıyorum, uyku hapı olmadan uyuyamıyorum sonra da salak gibi geziyorum tüm gün
Ailecek sorunlular bence...Babası gelip yaptığını örtbas etmeye çalışmadı mıHatta 3. şansı ver o erkektir gibi şeyler zırvalamadı mı :44::44:
gercekten cok zor 2-3 gün gecmiyor bende....
Yok ya üste cıkmak gibi bir çabası yok da son cırpınışları bunlar.
Sıra annesinde, anneannesinde, babaannesinde :)
Çok yoruldum artık ya.
Unutmana izin vermiyorlar
Sana ulaşmalarını engelleyemez misin
Mümkün değil ki. Hadi cebimi değiştireyim, kurumdan arıyolar :) Bir ara şeytan istifa et dedi sonra Allah çarpar diye korktum
Aman sakın aklına getirme öyle şeyler
Çaresizlikten ne yapacağımı bilmiyorum ben de. Hani kestir at muhabbeti var ya, yok arkadaş kestim ama atamıyorum.
Anneminde öyleydi İstanbuldaysan annemin doktorunu önerebilirim...Tamamen geçmesede ağrıyı hafifletti biraz...
Atmana izin verse bu kadar zor olmayacak belki
Anneminde öyleydi İstanbuldaysan annemin doktorunu önerebilirim...Tamamen geçmesede ağrıyı hafifletti biraz...