Dert yok, Sohbet var.... :)

sorma moruk banka tam curcuna neredeyse her gün tartışma çıkıyor

maymunlar cehennemi gibi hahahahah

bankanın kapısı han kapısı gibi yoldan geçen herkes içeri dalıyor.

sorma moruk banka tam curcuna neredeyse her gün tartışma çıkıyor

maymunlar cehennemi gibi hahahahah

bankanın kapısı han kapısı gibi yoldan geçen herkes içeri dalıyor.

E harika işte, hiç sıkılmazsın Kredi cekeceğim zaman senin yanına gelirim artık :) Tanıdık lazım bu işlerde

Amele deme kendine stajerliğn bitsin de önce kasa sonra bireysel :) sana güveniyorum ben :)

zaten kasadayım hafız 2. hafta hiçbir şey bilmeden oturttular bizi.

ama çok komik görsen gülmekten ölürsün

sırada 60 kişi bekliyor bekleyenlerin arasından söylentiler yükseliyor

efendim 45 dakikadır bekliyoruz sıra gelmedi, daha ne kadar bekleyeceğiz, işimiz gücümüz var bizim tarzı yakarışları duymak beni acayip güldürüyor

gerizekalı geliyorsun çocuğunun 5 dersi için ayrı ayrı dekont istiyorsun yetmiyor bir de çift dekont istiyorsun ampul beyin ben 1 dakikada nasıl bitireyim işlemleri salak diyesim geliyor moruk

e sen yoğun bi subedesin o zaman. Şimdiden icinden küfürlere baslamıssın nasıl gelecek emeklilik

e sen yoğun bi subedesin o zaman. Şimdiden icinden küfürlere baslamıssın nasıl gelecek emeklilik

yoğun demek yetersiz kalır yoğunluğun babası biz de

bazen öğle araları yemekten gelirken bankaya giremiyorum

13 ten itibaren yarım saat içinde kapıya 50 kişi yığılıyor.

şimdi bayram üstü emekli maaşları var sen o zamn gör şenliği millet birbirini kesecek

Allah allah, buralardaki subelerde hic yoğunluk olmuyo sizinki niye öle yaa.

Ortam nasıl peki yaş skalası nasıl? Uyum sağlayabildin mi

Nüfusu kalabalık bir ilçenin en işlek caddelerinden birinde olduğu için çok yoğun hacım

ortam güzel 1-2 andavalın dışında çalışanlar iyi yani

Gerçi eskisi gibi değil eskiden bütün devlet bankalarında yaslılar vardı simdi hep genc, valla cok mutlu oluyorum sen iyi olduğunu söyleyince, kalbimi cıkarıp sana veresim gelio o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…