Dert yok, Sohbet var.... :)

sanirim herseyi biz biraz daha ciddiye alip, tam anlamiyla onlarin karsilarina ciktigimizda istemezlerse, ben de evlenmeyi istemem... cünkü erkek arkadasim iyidir hostur ama cok cabuk ailesinden taraf olur... özellikle de benden istedigi birseyi yapmadigimda...
aramiz iyiyse benle cok cok iyidir, ama insanlik hali... herzaman sevgi pitircigi olamayiz... o zamanlar da ailesi ile fazla yakinlasip beni dislarsa bu bana cok koyar.... önceki senelerde, tartistigimiz zamanlarda. özellikle ailesinin yaninda denk gelirse, benimle günlerce konusmadigi olurdu...

ben de tamamen kopardim, ama ne zaman okuluna dönerdi, iste o zaman canim cicim baslardi yine...

bu tarz yasananlari aklimdan cikarmamaya calisiyorum...

aynen canım.. umarım basiretli, sağ duyulu, öngörülü davranırsın..

kızlar bişey itiraf edeyim mi,
beni zamanında bilerek/bilmeyerek ne kadar üzmüş olursa olsun kayınvalidemi seviyorum ben,
sırf o yakışıklı kocamı doğurduğu büyüttüğü için, kızamıyorum kadına.
zamanla o da aşıyor bazı şeyleri sanırım ben de.
eşimin doğumgününde arayıp "iyi ki doğurdun" dedim, çok şaşırmıştı.
çatlak ama ona da oğluna da değer veren bi gelini olduğunu biliyor sanırım artık:44:

Aferin tebrik ediyorum seni :KK19: asilliğini ve kibarlığını gösteriyorsun işte...

ahhhh ahhh
nerelere gitsek nerelere vursak kafaları.
benimki mi sempatik...???
yok artık !!!!!!

açıkçası şimdiki aklım olsa (bilgi/tecrübe), uğraşmazdım bu insanlarla..

ben aşkın vazgeçilemeyecek birşey olduğuna inanmıyorum.

amma lakin ki o zamanlar ne kadar sorun olacağını öngörmem (o tecrübesizlikle) imkansızdı.. hayırlısı..

senin temiz kalpliliğin, senin aldığın kültür, seni yetiştiren anne-babanın emekleri senin bugün bu şekilde davranmana sebep.
kutluyorum canım seni!:KK54:

sağol canım, ailem hep sakinleştiriyor beni, onlar zaten iyi geçiniyorlar eşimin ailesiyle de.

Aferin tebrik ediyorum seni :KK19: asilliğini ve kibarlığını gösteriyorsun işte...

sağol ablacım, yerine göre, adamına göre şerbet vermeyi öğreniyoruz işte:KK71:

açıkçası şimdiki aklım olsa (bilgi/tecrübe), uğraşmazdım bu insanlarla..

ben aşkın vazgeçilemeyecek birşey olduğuna inanmıyorum.

amma lakin ki o zamanlar ne kadar sorun olacağını öngörmem (o tecrübesizlikle) imkansızdı.. hayırlısı..

imza.....
işte gençlik, hayata bakılan pespembe gözlükler, ailende hatta sülalende böyle bir yapı olmadığı için yaşayacaklarını hayal bile edememe/öngörememe....
ben son krediyi verdim.
umarım boşa kullanmaz....
kara listeye girmesi için minicik bir açık yeterli!

imza.....
işte gençlik, hayata bakılan pespembe gözlükler, ailende hatta sülalende böyle bir yapı olmadığı için yaşayacaklarını hayal bile edememe/öngörememe....ben son krediyi verdim.
umarım boşa kullanmaz....
kara listeye girmesi için minicik bir açık yeterli!

imza!!!

o değil de dranas nerde kızlar

bilkentli gelmiş kızımızı kaçırmış olmasn :KK1:

iyi ki evlenmisim

keske öngörseydim de vazgecseydim

hangisi daha agir basiyor???

flört döneminde gördün, anlamadın
nişan bohçasında gördün, anlamadın
kınada gördün, anlamadın
e be kızım nikahın başında ortasında sonunda gördün daha da anlamadıysa
o senin mallığın!!!!

EŞEK OL SEN, SEMER VURAN ÇOKTUR NASILSA...

iyi ki evlenmisim

ben daha 5 aylık evliyim yav.. keşke öngörseydim de vazgeçseydim demem imkansız:))

ama şu anda gösterdiğim olgunluğu 24-25 yaşında gösteremezdim ben, bu yaşta evlenmem daha hayırlı olmuş:))

ben daha 5 aylık evliyim yav.. keşke öngörseydim de vazgeçseydim demem imkansız:))

ama şu anda gösterdiğim olgunluğu 24-25 yaşında gösteremezdim ben, bu yaşta evlenmem daha hayırlı olmuş:))

ben de 1 senelik evliyim, göğsümü gere gere "keşke öngörülü olaydım da evlenmeseydim" diyorum, 24 yaşında evlendim, ondan mı ki :KK1:

iyi ki evlenmişim...

allah ilerde pişman etmesin, daha bi buçuk yıllık evliyim.
öngörüp de vazgeçseydim diyebileceğim bişey yaşamadım şimdilik, ama insanoğlu...

flört döneminde gördün, anlamadın
nişan bohçasında gördün, anlamadın
kınada gördün, anlamadın
e be kızım nikahın başında ortasında sonunda gördün daha da anlamadıysa
o senin mallığın!!!!

EŞEK OL SEN, SEMER VURAN ÇOKTUR NASILSA...

kopya ve imza...csi daha yazarsak ortak kadere sahip olacağız haberin ola...

iyi ki evlenmisim

iste 6 katilimci ile son durum.....

iyi ki evlenmisim (2) ----> HanimKelesimiGetir + SweetSeptember

bileydim vazgecerdim (3) ----> csi + asude_bahar + cirkin betty

kararsiz (1) ---> saray kedisi

X