Dert yerine çözümü bulalım mı?

keje_01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
427
3
42
Arkadaşlar
Sıkıntınız;üzüntünüz;utancınız;ailevi sıkıntılarınız;ikili ilişki sorunlarınız ... aklınıza takılan ne varsa en objektif ve mantıklı şekilde sizlerin derdine derman olalım isterim...-dert-çare-yaşam-cevap-çözüm-neden-sonuç hepsini burda paylaşalım!Unutmayın burada her kafadan olumlu sonuçlar çıkacak;her kafadan sorunlar dökülecek;ve en kolay şekilde sonuçlar sağlanacak ama olumsuzluklar ve umutsuzluklarda değil !! haydi tüm hanımlar;unutmayın bir tek ölüme çare yok...

Son düzenleme:
aslında cok guzel bı dusunce ama kk da herkes aynı fıkırde degılkı ..
bırısı derdını dese herkesden farklı yaklasım gelır cozum bulunamadan kor dugum olur olay..

kar......arkadasima katiliyorum,bazen derdimi anlatip rahatliyim diyosun ama anlattigin kisi oylebi yaklasiyoki sana,derdin 1 iken oluyo 1000,,,,o zaman diyosun bosver hic konusmiyim,icime atiyim,

Dert köşesi bunun için var zaten ama bende kişilerin buraya konu açarken 2 kere düşündükleri,yada açmaktan vazgeçtikleri kanaatindeyim.
Bazen öyle bir linç girişimleri oluyorki,açtığına açacağına pişman oluyor insanlar derdini.
Herkes kendi hayatını baz alarak değilde,farklı yaşam tarzları olabileceği fikrinden hareket ederek yorumda bulunsa eminimki çok kişi içinde taşımaz sıkıntısını,burada rahatlıkla paylaşır.

bir derdim var bölümü bunun için var zaten
çözüm bulmak için ayrı bir topik açmanıza gerek yok ki
dertlerine derman olmak istediklerinizin topiklerine bizzat girip yorum yapmanız yeterli
konu içeriğinin boş olması nedeniyle büyük ihtimalle silinir...
ayrıca herkes buraya yazarsa insanları dertleri sorunları birbirine karışır değil mi
kişisel topikler bunun için daha ayırt edici oluyor
yinede yardım etmek istemeniz hoş bir davranış

Arkadaşlar bende sorunlarımı bunca zaman anlatmaya çalıştım ama anladımki birisi dediklerimiz olayın içinde olmadığından her defasında kafamı karıştıran yeri geldiğinde üzen vs yaklaşımlarda bulundular ve bende bunun eğitimi konusunda kendimi geliştirdim sonuç şu ki herkese üzüntü olmadan sıkıntısız bir şekilde yardım etmeyi başarabildim;en büyük anahtarım onların samimi olması;benimde kendimi onların yerine koyarak düşünebilmem olduhihoyyyt ve başardık!Hepinize dertsiz günler dilerim ve size yardımcı olmaktan asla sıkılmayacağımı bilmenizi isterim.

Dert köşesi bunun için var zaten ama bende kişilerin buraya konu açarken 2 kere düşündükleri,yada açmaktan vazgeçtikleri kanaatindeyim.
Bazen öyle bir linç girişimleri oluyorki,açtığına açacağına pişman oluyor insanlar derdini.
Herkes kendi hayatını baz alarak değilde,farklı yaşam tarzları olabileceği fikrinden hareket ederek yorumda bulunsa eminimki çok kişi içinde taşımaz sıkıntısını,burada rahatlıkla paylaşır.

bende bu yüzden yeni forum açtım;çünkü o linç e seni bir kere ittiklerinde herkes arpsaçına dönüşen bir duruma düşüyor maalesef bende buna dayanamıyorum sanırım.bu güzel cevabın için teşekkür ederim canım!

kar......arkadasima katiliyorum,bazen derdimi anlatip rahatliyim diyosun ama anlattigin kisi oylebi yaklasiyoki sana,derdin 1 iken oluyo 1000,,,,o zaman diyosun bosver hic konusmiyim,icime atiyim,

1 e 1000 katmanın ne kadar yorucu olduğunu çok ii biliyorum canım;çünkü davulun sesi herkese uzaktan hoş geliyor maalesef;çözüm bulayım derken tam bir karşıklık başlıyor..1 e 1000 iyilik geleceği umuduylada bu forumu açtımbuyrunnnnnnnnn umarım hepimizin işine yarayacak sonuçlar doğar:nazar:

bir derdim var bölümü bunun için var zaten
çözüm bulmak için ayrı bir topik açmanıza gerek yok ki
dertlerine derman olmak istediklerinizin topiklerine bizzat girip yorum yapmanız yeterli
konu içeriğinin boş olması nedeniyle büyük ihtimalle silinir...
ayrıca herkes buraya yazarsa insanları dertleri sorunları birbirine karışır değil mi
kişisel topikler bunun için daha ayırt edici oluyor
yinede yardım etmek istemeniz hoş bir davranış

Bende size teşekkür ederim yorumlarınız için hihoyyyt topiklere baktım ancak o kadar farklı sesler vardı ki...bende bunun için açtığım forumda objektif cevap vermek amacındayım;açıkçası belkide cevapları sadece ben yorumlamaya çalışacağım ki bizim forumumuzunda farkı olabilsin diyealkisalkisalkis

aslında cok guzel bı dusunce ama kk da herkes aynı fıkırde degılkı ..
bırısı derdını dese herkesden farklı yaklasım gelır cozum bulunamadan kor dugum olur olay..

kör düğüme sebep vermemek için;elimden geldiğince ;yetişebildiğim sürece tek yönlü;olumlu ve çözüm odaklı cevaplar vermek için buraya geldim desem:kedi:

Bende size teşekkür ederim yorumlarınız için hihoyyyt topiklere baktım ancak o kadar farklı sesler vardı ki...bende bunun için açtığım forumda objektif cevap vermek amacındayım;açıkçası belkide cevapları sadece ben yorumlamaya çalışacağım ki bizim forumumuzunda farkı olabilsin diyealkisalkisalkis

canım iyi niyetini ve yardım etme çabanı anlıyorum ve takdir ediyorum ama şunu unutma
bu forumda isteyen istediği yere yorumunu yazar
sen sanıyor musun ki burayı ben açtım
sadece ben ve sorunu olan insanlar yazacak tartışmalar hiç olmayacak
art niyetli insanlar yorum yapmayacak
gül gibi geçinip gideceğiz mi diyorsun??
her üyenin yorum yapmaya hakkı vardır
yazanlara neden yazdın diyemezsin dolayısıyla tasvip etmediğimiz
kavgalar gürültüler ve sizin tabirinizle linç girişimi burdada olabilir
bunun önüne böylelikle geçemezsiniz ki
saygı duymasını öğrenmemiz lazım öncelikle bunun tek çözüm yolu bu....

canım iyi niyetini ve yardım etme çabanı anlıyorum ve takdir ediyorum ama şunu unutma
bu forumda isteyen istediği yere yorumunu yazar
sen sanıyor musun ki burayı ben açtım
sadece ben ve sorunu olan insanlar yazacak tartışmalar hiç olmayacak
art niyetli insanlar yorum yapmayacak
gül gibi geçinip gideceğiz mi diyorsun??
her üyenin yorum yapmaya hakkı vardır
yazanlara neden yazdın diyemezsin dolayısıyla tasvip etmediğimiz
kavgalar gürültüler ve sizin tabirinizle linç girişimi burdada olabilir
bunun önüne böylelikle geçemezsiniz ki
saygı duymasını öğrenmemiz lazım öncelikle bunun tek çözüm yolu bu....

ssssssssüper bir yazı oldu arkadaşım öncelikle bu olgunluğundan bende seni takdir etmeden geçemeyeceğim arkadaşım.Dileyen yorumunu elbette yapacak;buna asla birşey denemez;ama insanlarda biz ne kadar saygı duyarsak onlarda o kadar saygı duyma hissine kapılacaklardır zaten.düşünsene bir derdin var ve destek aradığında anda köstek bir cevap..çok ağır oluyor diye düşünüyorum;bende diyorumki olumsuzluğa bulaşmadan olumlu sonuçlar yaratabileceğimiz bir forumumuz olsun:Saruboceq:inşallah

yani biz bu topikte sorunu olanlara yorumda bulunamayacağız öyle mi. sadece siz bulunacaksınız. ama bu forum da böyle bir şey yok. yani herkes her konuya yazabiliyor. ve yorumda bulunabiliyor...sen yorum yazamazsın, olmaz diye bir şey yok ...

yani biz bu topikte sorunu olanlara yorumda bulunamayacağız öyle mi. sadece siz bulunacaksınız. ama bu forum da böyle bir şey yok. yani herkes her konuya yazabiliyor. ve yorumda bulunabiliyor...sen yorum yazamazsın, olmaz diye bir şey yok ...

yani ben de buna takıldım biz sadece okuyucu mu olacağız burada yazılan dertlere ve çözüm önerilerine yorumda bulunabilecek miyiz yani sadece okuyup feyz mi alacağız anlayamadım pek ben de

hımm sanırım yanlış anlaşıldım :kedi: ben diyorumki olumsuz yada arkadaşlarımızı kırıcı çözüm yazıldığı anda araya girmek istiyorum;çünkü zaten sıkılıyoruz üzülüyoruz birde üstüne eklenecek olumsuz tepkiler...olsun istemiyorum.psikolojik danışmanlık üzerine çalışmalarım oldu ve danışmanlık üzerine kısa dönem şirket çalışmamız oldu.bütün bunların yanısıra maaalesef o kadar ağır şeyler yaşadım ki ve anladığım tek gerçek en ii çalışmanın yaşanmış deneyimler olduğunu öğrendim.

hımm sanırım yanlış anlaşıldım :kedi: ben diyorumki olumsuz yada arkadaşlarımızı kırıcı çözüm yazıldığı anda araya girmek istiyorum;çünkü zaten sıkılıyoruz üzülüyoruz birde üstüne eklenecek olumsuz tepkiler...olsun istemiyorum.psikolojik danışmanlık üzerine çalışmalarım oldu ve danışmanlık üzerine kısa dönem şirket çalışmamız oldu.bütün bunların yanısıra maaalesef o kadar ağır şeyler yaşadım ki ve anladığım tek gerçek en ii çalışmanın yaşanmış deneyimler olduğunu öğrendim.

anlıyorum ama bunu yapan görevli mod ve müdüre arkadaşlarımız var,
zaten..
yani sizin araya girmek gibi bir yetkiniz yok,olamaz zaten, değilmi.... bu yetki sadece, mod ve müdüre arkadaşlarımız da var...

Son düzenleyen: Moderatör:
anlıyorum ama bunu yapan görevli mod ve müdüre arkadaşlarımız var,
zaten..

evet bende aynı şeyi yazacaktım
mod arkadaşlarımız var bununla görevli
yanlız şöyle bir durum var ki modların kural ihlali
kavga ve benzeri durumlarda yaptırım gücü var ceza yetkileri var
modları bile dinlemeyen ağzına geleni sayan saygısız kişiler
bir üyeyi dinleyip kaale alacaklarını sanmam CADIARZUCADIARZU

elbette arkadaşlar;kim ne yazmak isterse ne sormak isterse serbest;sanırım yazıdaki anlam değişikliği karmaşıklık yarattı ve düzeltmeliyimCADIARZU ama hepinize teşekkür ederiim

X